ÖLÜM KORKUSU

Bende de vardı Sevdıklerımı kaybetme korkusu.. Ilaclar ve terapı ıle atlattım .. İlaclarınızı aksatmayın sakın.. Mutlaka terapı de almalısınız..

Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Destekleriniz sayesinde artık biraz daha olumlu bakmaya çalışacağım

canım ben de uzun zaman panik atak tedavisi gördüm. aynı belirtiler, yaşananlar aynı. sürekli acillere taşıttım kendimi. ama şükürler olsun ki ilaç tedavisi sonuç verdi ve şuan iyiyim. aklıma öyle düşünceler gelse bile kafamdan atabiliyorum. senin de kullanman gerek. eğer kullanmazsan veya düzensiz kullanırsan çok daha kötü olursun. bu ilaçların kullanımı da uzun sürelidir. 1 yıl gibi bir süre bırakmadan devam etmelisin buna doktor yönlendirir. sen tedavine devam et inan pişman olmayacaksın. asıl bu şekilde yaşamak çok zor inan.

Bende de vardı Sevdıklerımı kaybetme korkusu.. Ilaclar ve terapı ıle atlattım .. İlaclarınızı aksatmayın sakın.. Mutlaka terapı de almalısınız..
Evet , terapi almayı daha öncede düşündüm . İlaç bi yana belki terapi iyi gelebilir. Ama ücretleri biraz yüksek sanırım

İlaç olarak siz ne kullandınız peki ?

Kullanıyordum , sonra ilaç bana zarar verir diye korkudan bıraktım

Çok kötüysen ilacını içmeni öneririm.
Yoksa kronikleşip başka korkularda başlayabilir Allah korusun.
Bu korku nasıl oluştu onu çöz ilk nerede çıktı mesela?
Bir kayıp mı yaşadın mesela?

Evet , terapi almayı daha öncede düşündüm . İlaç bi yana belki terapi iyi gelebilir. Ama ücretleri biraz yüksek sanırım

Soz konusu saglık olunca mecburıyet halıne donusuyor..Ama ılaclarınız da mutlaka kullanın..

İlacı kullanmayıp hastalıgınızın daha da ilerlemesine sebebiyet verebilirsiniz, bu sadece size degil çevrenizdeki insanlarada üzüntü verir, bilmiyorum durumun nedir ama ilaçla atlatan arkadaşlar yazmış bence tekrar düşün

Çok kötüysen ilacını içmeni öneririm.
Yoksa kronikleşip başka korkularda başlayabilir Allah korusun.
Bu korku nasıl oluştu onu çöz ilk nerede çıktı mesela?
Bir kayıp mı yaşadın mesela?
Ya aslında bende anlayamadım . Çok ama çok stresli bir iş yerinde çalıştım 1 sene.
Orada benim üzerime oyanayan yüzüme gülen arkamdan konuşan çok insan vardı.
Benim iyi niyetimi kullanan bende bunun farkında olduğum halde cevap veremediğim durumlar vardı.
Aşırı stresli bir dönemdeyken birden başladı.
Başlayış o başlayış , birde 4 ay önce bizim evin önünde bir trafik kazası oldu.
1 gün sonra ilkokul arkadaşımın ölüm haberini aldım.
Meğer o kazadaki insan benim ilkokul arkadaşımmış.
Atağın bana gösterdiği belirtilerle de örneğin nefes darlığı yada hızlı kalp ritmiyle birazdan kalp krizi geçireceğimi düşünüyorum

evet artık insanlar bana hastalık hastası olmuşsun diyor , ama inanın benim elimde değil.
Bu çok kötü bişey , Rabbim kimseye yaşatmasın

panik atak ve anksiyeteyi çok ama çok derinden yaşamış biri olarak şunları söyleyebilirim sana.
Kendini telkin etmeyi öğrendiğinde ve içsel olarak korkularınla yüzleştiğinde direk hafifliyor.
Bol bol dua et çok rahatlayacaksın. mantık başladığı zaman azalıcaktır bu korku.
çünkü bu düşünceler çarpıtılmış yanlış düşüncelerimiz ve inançlarımızdan kaynaklanıyor sadece.

Nickname in vivez la vie iken ölümden bu kadar korkman ironik.
Eceli gelen gidiyor sen çok ölümü anma ki çağırma.
Birinden destek alman gerek...

Az önce bir arkadaş yorum yapmış.
Ölümü anmaki çağırma diye .
Bu doğru mu sizce

Öncelikle çok geçmiş olsun .Yazmış olduğunuz sıkıntılar panik atağı işaret ediyordu .Nitekim devamını okuduğumda da zaten panik atak teşhisi konulmuş .İlaçlarını kullanmadan bu sıkıntılar hoop diye geçmez maalesef.İlaçsız yenen düzelen vardır elbette ,ama ben ilaç kullanıyorum kontrol altına alabildim .Çaresi olan bir hastalık neden kendinize bu eziyet.Tedaviye başlamanızı diliyorum.

Öncelikle çok geçmiş olsun .Yazmış olduğunuz sıkıntılar panik atağı işaret ediyordu .Nitekim devamını okuduğumda da zaten panik atak teşhisi konulmuş .İlaçlarını kullanmadan bu sıkıntılar hoop diye geçmez maalesef.İlaçsız yenen düzelen vardır elbette ,ama ben ilaç kullanıyorum kontrol altına alabildim .Çaresi olan bir hastalık neden kendinize bu eziyet.Tedaviye başlamanızı diliyorum.

Çok teşekkür ederim bende artık dayanamıyorum tekrardan başlayacağım başka seçenek yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…