Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla arkadaşım ben de tehdit edildim öldürülmek kardeşimin kaçırılmasıyla sacılığa suç duyurusunda bulundum ve mahkeme açılacaktı nedense iptal edilmiştir diye yazı geldi sokakta birine hişt desen yıllarca mahkemsi sürer benim psikolojim bozuldu ve hiç birşey yapılmadı nasıl adaletse sen fazla ümitlenme bence
Profilinizden anladığım kadarı ile İstanbul'dasınız. mahkeme ve savcılıklardaki yoğunluk sebebi ile biraz daha zaman alabilir.
telefon görüşme kayıtları,çeşitli internet kayıtlarınız varsa delil olarak sunabilirsiniz. telefonunuzun dinlenmesini talep edebilirsiniz (ki bunları yaptınız mı bilmiyoruz)
Savcı suç duyurunuzla ilgili ya kamu davası (yani ceza davası) açılmasına karar verir, yada takipsizlik kararı verir. Suç duyurusu yaparken size verilen başvuru numaranızla şikayetin akıbetini öğrenebilirsiniz.