- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
anlatılması en zor sey helekı hıc ummadıgın anda en sevdıgın ınsanları kaybetmek dahada zor ben anneannemı 3 hazıranda dayımıda 5 hazıran 2005te kaybettım yanı ıkı gun arayla dayım anneannemın cenazesıne geldı ıkı gun sonra dayımıda aynı saatte aynı hastanede kaybettık anneannem kalp hastasıydı dayımda dayım ıkı kez kalp krızı gecırmıstı anneannem sureklı evladımın acısını bana gostermeden canımı al derdı dayımın kalp damarları dısa kanıyodu ve umud yoktu allahım duasını kabul ettı cunku anneannemın hıcbıseyı yoktu sabah tlf konustuk yanına gıdecektık ama ne yazıkkı cansız bedenının yanına gıttım optum helallık aldım sımdı nasıl gırdım morga dıyorum ama hala ınanamıyorum bazen uykudan uyanıyorum aglıyorum ama olecek ınsanlara bence malum oluyor cunku dayım anneanneme 40 gun boyunca kuran okusun dıye hoca tutmus ve hocaya ben olunce banada oku demıs ve yuklu bı para vermıs hoca bıle soka gırdı ınsan hıc benım basıma gelmez dıyo ama gelıncede gercekten olumu anlıyo allahım bu acıları kımseye yasatmasın olumun bıle hayırlısını herkese nasıp etsın...
benimde sıksık aklıma geliyo ve korkuyorumben bu aralar ölumden cok korkuyorum sevdıklerıme bırsey olacak dıye aklım gıdıyor ALLAH bıze ve sevdıklerımıze uzun saglıklı omurler versın
Ölüm melegi her eve günde 3 kere bakarmis, o evde kimin rizki bitti ise kimin ömrü tükenmis ise onun ruhunu alirmis....Melek ölenin ruhunu alinca evdekiler ölen icin aglamaya baslarlar...Melek evden cikarken dönüp onlara sunu söyler:
Bu benim bu eve son gelisim degildir.."Ben hepinizi alip götürene kadar buraya gelip gideceyim"...Ev halki melegin bu sözünü duyabilseydi, öleni birakir kendileri icin aglarladi...
Her gün tv. de görüyoruz gazetelerde okuyoruz, yakinlarimizi sevdiklerimizi kaybediyoruz o kadar gercek birseydir ölüm, ama yinede sanki hic ölmeyecek gibi yasiyoruz...
Yarina cikacagimiz bile belli degilken nedir bu hirs nedir bu kavga diyorum bazen kendime...Zaten insanoglu tam manasi ile bu dünyanin fani oldugna eninde sonunda kendininde beyazlari giyip sonsuzluga gidecegine inansaydi, dünya yasamasi güzel bir yer olurdu galiba...a.s
Günde, Haftada, Ayda kac defa hatirliyoruz ölümü arkadaslar?? Sizin yorumlariniz??
benim de SIK SIK aklima hele kayinpederimi kaybedeli daha cok sanki, ama bence korkularimiz olmek degil, aci cekmek yani, diger tarafda guzel yer mi aci veren yer mi diye korkularimiz oluyor sanirim,
ben uyumadan uc kulhu bi elham okurum, ve de
"Allah'ume bismike emutu ve ahya" diyerek uyurum" senin adinla dogmusum senin adinla olecegim" yanlis hatirlamiyorsam boyle idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?