- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
10 ağustos 2005 tarihi hayatımın değiştiği gün. ona bişey olursa yaşayamam o benim herşeyim dediğim canım babacığımı bir trafik kazasında kaybettiğim gün. o kötü haber aldığım an içime düşen o acı heran benimle. şuan bu yazıyı yazarken bile öyle yanıyoki içim bazen boğulucak gibi oluyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 4 sene oldu bazı şeyleri ister istemez aştım tabiki hayat acımasız nede olsa. gülüyosunda yemekte yiyyosun ne kadar yaşayamıycağını sansanda. herşeyi kabullendim allahın emriydi çünkü amaa... ONU ÇOK ÖZLEDİM YAA. çok çok çok özlüyorum. maalesef yapıcak hiçbişey yok yok yok. rabbim öbür dünyada biraraya gelmeyi nasip eder inşalah.her nekadar hiçbir hazırlığımız olmasada allahımdan kendime ve herkese hidayet diliyorum. hepinizin ölmüşlerinin makamları cennet olsun inşallah. ayrıca GÜLSÜMSULTAN bu konuyu açtığın için çok teşekkür ederim. birazda olsa içimi dökme fırsatı buldum.
10 ağustos 2005 tarihi hayatımın değiştiği gün. ona bişey olursa yaşayamam o benim herşeyim dediğim canım babacığımı bir trafik kazasında kaybettiğim gün. o kötü haber aldığım an içime düşen o acı heran benimle. şuan bu yazıyı yazarken bile öyle yanıyoki içim bazen boğulucak gibi oluyorum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. 4 sene oldu bazı şeyleri ister istemez aştım tabiki hayat acımasız nede olsa. gülüyosunda yemekte yiyyosun ne kadar yaşayamıycağını sansanda. herşeyi kabullendim allahın emriydi çünkü amaa... ONU ÇOK ÖZLEDİM YAA. çok çok çok özlüyorum. maalesef yapıcak hiçbişey yok yok yok. rabbim öbür dünyada biraraya gelmeyi nasip eder inşalah.her nekadar hiçbir hazırlığımız olmasada allahımdan kendime ve herkese hidayet diliyorum. hepinizin ölmüşlerinin makamları cennet olsun inşallah. ayrıca GÜLSÜMSULTAN bu konuyu açtığın için çok teşekkür ederim. birazda olsa içimi dökme fırsatı buldum.
Ölüm melegi her eve günde 3 kere bakarmis, o evde kimin rizki bitti ise kimin ömrü tükenmis ise onun ruhunu alirmis....Melek ölenin ruhunu alinca evdekiler ölen icin aglamaya baslarlar...Melek evden cikarken dönüp onlara sunu söyler:
Bu benim bu eve son gelisim degildir.."Ben hepinizi alip götürene kadar buraya gelip gideceyim"...Ev halki melegin bu sözünü duyabilseydi, öleni birakir kendileri icin aglarladi...
Her gün tv. de görüyoruz gazetelerde okuyoruz, yakinlarimizi sevdiklerimizi kaybediyoruz o kadar gercek birseydir ölüm, ama yinede sanki hic ölmeyecek gibi yasiyoruz...
Yarina cikacagimiz bile belli degilken nedir bu hirs nedir bu kavga diyorum bazen kendime...Zaten insanoglu tam manasi ile bu dünyanin fani oldugna eninde sonunda kendininde beyazlari giyip sonsuzluga gidecegine inansaydi, dünya yasamasi güzel bir yer olurdu galiba...a.s
Günde, Haftada, Ayda kac defa hatirliyoruz ölümü arkadaslar?? Sizin yorumlariniz??
her an aklımda her an sanki şimdi ölecekmişim gibi geliyor
hayat herşeyi tadında ve güzel yaşamamızı sağlayıp güzel ölmemizi sağlar allahım inşalah
ayyyyyy tırstım şimdi yaaaaaaaaaaaaa
Çok doğru söylüyorsun Gülsüm sultan, ölümü hiç unutmasak aslında hiç hata yapmayız, kimseyi kırmayız ve ibadetlerimizi daha da güzel yapmaya özen gösteririz, bu dünya kırmaya ve kırılmaya değmez aslında, yakın zamanda eşimin bekar halasını kaybettik, çok ani bir ölüm oldu, inanın dünyadan öyle bir soğudumki yeni yeni kendime gelebildim, onun cansız bedeni ve evine eşyalarına düşkünlüğü, giyimi sevmesi, cumaları elinden kuranını düşürmemesi hiç aklımdan çıkmıyor, hiç ölmeyecek gibi yaşadığımızı, ölümü aklımıza getirsekte bir gün olup öleceğimize ciddi anlamda inanmadığımızı farkettim, sabah namzını kılıp öğle namazını kılamadan vefat etmişti sevgili halacığım, ikindi namazından sonrada toprağa girmişti ne kadar büyük ibret, ölüyorsun ve akşama kalmadan toprağın altındasın, gece yatağında değil mezarındasın, Allah rahmet eylesin tüm ölen yakınlarımıza.
Hiç aklima gelmiyor açikçasi
ama ölmeyecekmiş gibi de yaşamiyorum
elimden geldiğince en azindan kalp kirmamaya calişiyorum
ne kadar beceriyorum tartişilir tabi
nedense ölüm benım gece yataga gırdıgımde aklıma gelıyor.birde cezane için selaa verıldıgınde acıkcası.
her yataga girdigimde gecirdigim gunun muhabesını yaparım ve her seferınde ahiret için yine bişey yapmadım derim.
hesap günü napıcaz bilmem kaydirigubbakcemile
Peygamber efendimize (s.a.v.)a.s. sormuslar....
Ya resullah ümmetinin hangileri en hayirlilari diye....beni görmeden, konusmadan, tanimadan, benim gölgemde oturmadan bana inananlar dir demis...a.s
Rabbim o günü onun sefatine nail olmayi nasip etsin bizlere....:Saruboceq:
ölüm fazlasıyla aklıma gelıyor maaleseff yani maalesef derken yanlış anlamayın elbet gelmesi lazım ama ben cok abartıyorum kendim ölmekten korkmuyorum da sevdiklerimin ölmesinden korkuyorum bunuda fazlasıyla abartıyorum...
erkek arkadasım varken mutluydum böyle seyler dusunmuyordum ama o benı terkettikten sonra acıkcası korkular basladı insanın ailesinin en büyük varlıgı oldugunu anladım
allah hepimizin sevdiklerine uzun hayırlı ve sağlıklı ömürler nasip etsin...
ölüm hergün aklıma geliyor ama öte taraf için yaptığım hiç bişe yok malesef(
düşünüyorumda sevabımdan çok günahım vardır diye orda nasıl edecem ürperiyorum
hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için heran ölecekmiş gibi de öte taraf için çalış demişler ama sanki hiç ölmeyecekmişiz gibi hep bu tarafa bu düya için çalışıyoruz(
ölüm bize hiç uğramıyacakmış gibi yaşıyoruz ama eninde sonunda ölüm şerbetini hepimizde tadacağız
ölümü 2 gün önce çok derinden hatırladım gülsüm sultan
20 yaşındaki kuzenimi ve halamın kızını kaybettim trafik kazasında
çok acıydı ölümün erkeni geçi yaşlısı genci olmaz derlerdi
doğruymuş..
burda bu başlığı görünce tekrar geldiler gözlerimin önüne
hala inanamıyorum sonsuzlukta olduklarına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?