Ölümden sonra hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katilleri teröristlerin benim anam babamı depremde öldüren müteahhit in cezası verilecek. Yani ölüm den sonra hayat var.

Bu ben soylemiyorum Kurani Kerim acikca soyluyor ve dinde bence yoktur sana bana gore degil Sadece Allaha goredir o kisiler istedikleri kadar iyilik yapsinlar hepsi toz olup ucup gidicek onlara bi fayda saglamayacak..eger hristiyan yahudilerde cennete gidecek olsaydi nicin hak din islam o zaman..hangi dine mensup olursak olalim iyi olmamiz yeter mi cennete gitmek icin.birde bu konudaki bazi ayetler

Allah’a ve Resulüne karşı isyan edip sınırlarını [dinin hükümlerini] aşanı Allah ebedi kalacağı bir ateşe sokar.) [Nisa 14]
Resule karşı gelip, müminlerin yolundan başka bir yola gideni, o yönde bırakır ve Cehenneme sokarız; orası ne kötü bir yerdir.) [Nisa 115]
(Biz, Cehennemi kâfirler için bir zindan yaptık.) [İsra 8
(Cehennem, tagutları [kâfirleri] bekleyen yerdir.) [Nebe 21-22

Ölümden sonraki hayat icin nasil bi ispat bekliyorsun gelip ölüler konussun istersen..Kurani kerim en buyuk ispat delil..gerci bazi inanmayanlar icin ölüler konussa anlatsa yinede inanmazlar. Allah hidayet eylesin dogru yolu gostersin ne diyelim

Begenilmemek pek te umurumda degil:) Konu sahibi kalbin huzur dolsun baban her an seninle ve insallah cennette bulusacaksiniz.

Konu sahibi babanin ruyalarina girmesine Allah izin veriyor sana bir isaret gosteriyor olabilir..sana dogruyu anlatmaya calisiyor belki baban ..Cunku inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

Bazi yorumlara 25 kez begenmedim demek istiyorum da galiba sadece 1 hakkim var. Diger 24 unu olumden sonra ahirette bildirieum ilgili yorumlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…