Ah canım arkadaşım hala kafandan bu soruları atamadın degilmi?
Buluşamadık yine bu haftada..arayacağım seni yarın mutlaka konuşalım..
Konuna gelirsek bitanem onlar hep bizimle ben böyle düşünüyorum..ruhları asla yok olmuyor.ve biz de sonsuz hayata göçüp gittiğimizde onlarla kavuşacağız inşallah
Allah sabrını arttırsin canım benim
Nasıl aykırı mesela?Arkadaşım senin söylediğin kadarıyla sen ölünce yok olup gidicen...bu akıl mantığa aykırı
M MrsDelfino yazdığım bu mesajı begenmemenin sebebi ne? Beğenmek zorunda değilsin ama belki sen farklı şekilde düşünüyorsundur saygı duyman gerekmiyor mu senceÖlümden sonra hayat vardır. Buna inanmak Müslümanlığın şartıdır zaten ama ben bu konunun kapatılacağını düşünüyorum. Dinsel boyutu oldugu için karşıt görüşler catisicaktir
Bu tarz şeyler hep anlatılır, çok ilginç değil mi? Babanız acaba gerçekten ne gördü o an? Ölüm döşeğinde annesinin eşyalarını topladığını söylemesi...ne kadar ilginç. Gerçekten görüşebiliyorlar mı acaba? Gözlerim doldu mesajınızı okuyunca. Allah mekanlarını cennet etsin.Basiniz sagolsun..
Ben ölumden sonraki hayatin varligina inaniyorum.
Bir kac seye sahit oldum. Biri babam, biri anannem. Bence ölmeden kisa bir sure once bence gozlerindeki perde kalkiyor insanlarin.
Anannem birden vefat etti. 2 gun yatak 3. Gun toprak derler ya aynen o sekilde. Sagligi ve akli yerindeydi.
Kan kusmaya baslamisti birden.. Ambulans gelmeden once bazi kisilerle konusmaya basladi.. onlara bizi anlatiyordu.. Bak bubo buyumus, ali askerden gelmis seklinde. Ananne kiminle konusuyorsun dedim bana bir kac tanimadigim isim soyledi. Anneme sordum bunlar kim diye. Anannenin yillar once vefat eden kardesleri dedi..
Babam ise kanserden vefat etti.. Son gunleri hep yataktaydi ve sesi de kesilmisti zor iletisim kuruyorduk.. Vefat etmeden bir iki gun once bana "bak annem esyalarimi topluyor" dedi. Annesi vefat ettigi icin ve babamin sesi cok az ciktigi icin annemi kastediyor diye dusundum. Teyit etmek icin benim annem di mi dedim. Hayir baksana benim annem dedi..
Bence ruhlar alemi var ve onlar da bence bizim burada iletisimde oldugumuz gibi iletisim kuruyorlar birbirleriyle.
Benim dedem yaşadığı sağlık sorunundan dolayı aklı dengesini kaybetmişti ve bundan 6 sene önce vefat etti dayim dedemden once vefat etmisti ve dedem vefat etmeden bir iki gün önce dayimi görmüş sürekli ananeme oglum geldi demis onu gördüğünü soylemis aklı sağlığı yerindeymis gibi konuşmuşBu tarz şeyler hep anlatılır, çok ilginç değil mi? Babanız acaba gerçekten ne gördü o an? Ölüm döşeğinde annesinin eşyalarını topladığını söylemesi...ne kadar ilginç. Gerçekten görüşebiliyorlar mı acaba? Gözlerim doldu mesajınızı okuyunca. Allah mekanlarını cennet etsin.
Ben ameliyat oldugumda bir an yok oldum sonra geldim gibi oldu bilinc olmadigi için ameliyat sirasinda ruya gorulmuyo bence olumden sonra ne olur kimse tahmin edemez Ruhlari sad olsun babam vefat ettikten sonra gece koridorda ayak sesleri duymustuk çok korkmustuk sabaha kadar uyuyyamadik ve sesler bir sure sonra kesildiÖiümden sonra hayat var mi sizce ? Çok merak ediyorum . Babamın ölümünden sonra çok sorguladım bunları . Babam nerede ? Olumden sonra bir yaşam var mi ? Ruhları yaşıyor mu ? Hıc çıkamadım bu konulardan .rüyalarımaza bize geliyorlar mı
. Aynisi babama ve dedem e oldu dedem vefat eden amcami gordu kisa bir sure sonra vefat etti 5 sene sonrada babam dedemi gormus ve 1 hafta sonra vefat ettiBenim dedem yaşadığı sağlık sorunundan dolayı aklı dengesini kaybetmişti ve bundan 6 sene önce vefat etti dayim dedemden once vefat etmisti ve dedem vefat etmeden bir iki gün önce dayimi görmüş sürekli ananeme oglum geldi demis onu gördüğünü soylemis aklı sağlığı yerindeymis gibi konuşmuşhepsinin mekanı cennet olsun... konu sahibi başın sağolsun canim benim...
. Aynisi babama ve dedem e oldu dedem vefat eden amcami gordu kisa bir sure sonra vefat etti 5 sene sonrada babam dedemi gormus ve 1 hafta sonra vefat ettiBenim dedem yaşadığı sağlık sorunundan dolayı aklı dengesini kaybetmişti ve bundan 6 sene önce vefat etti dayim dedemden once vefat etmisti ve dedem vefat etmeden bir iki gün önce dayimi görmüş sürekli ananeme oglum geldi demis onu gördüğünü soylemis aklı sağlığı yerindeymis gibi konuşmuşhepsinin mekanı cennet olsun... konu sahibi başın sağolsun canim benim...
Aynısı dedem e de olmuştu. Hatta ne kadar ölmüş varsa hepsini gördüm. Sanırım bende öleceğim demişti. Gerçekten çok kosa süre sonra vefat etti.. Aynisi babama ve dedem e oldu dedem vefat eden amcami gordu kisa bir sure sonra vefat etti 5 sene sonrada babam dedemi gormus ve 1 hafta sonra vefat etti
Beğenmedim butonu zaten katılmadığını belirtmek değil mi? Ben mi yanlış biliyorum? Olduğuna inanıyorum deseniz daha iyiydi. Vardır şeklinde kesin bir yargı ile diğer inançlara ve inançsızlıklara saygısızlık yapmış oluyorsunuz.M MrsDelfino yazdığım bu mesajı begenmemenin sebebi ne? Beğenmek zorunda değilsin ama belki sen farklı şekilde düşünüyorsundur saygı duyman gerekmiyor mu sence
M MrsDelfino yazdığım bu mesajı begenmemenin sebebi ne? Beğenmek zorunda değilsin ama belki sen farklı şekilde düşünüyorsundur saygı duyman gerekmiyor mu sence
. Aynisi babama ve dedem e oldu dedem vefat eden amcami gordu kisa bir sure sonraBenim dedem yaşadığı sağlık sorunundan dolayı aklı dengesini kaybetmişti ve bundan 6 sene önce vefat etti dayim dedemden once vefat etmisti ve dedem vefat etmeden bir iki gün önce dayimi görmüş sürekli ananeme oglum geldi demis onu gördüğünü soylemis aklı sağlığı yerindeymis gibi konuşmuşhepsinin mekanı cennet olsun... konu sahibi başın sağolsun canim benim...
Ben olmus birini gorursem anamm son anlarimi iyi degerlendiririmAynısı dedem e de olmuştu. Hatta ne kadar ölmüş varsa hepsini gördüm. Sanırım bende öleceğim demişti. Gerçekten çok kosa süre sonra vefat etti.
Benim inancımda Ölümden sonraki yaşam elbetteki var. Hatta iyi ki var. Yoksa bu dünyada her şey yarim. Tamamlanan bir şey yok. İnsan umut doluyor. En azından yaşamam mücadelem boşuna değil diyorsun. Hak hukuk için içim rastlıyor. İnsanlara karşı duygu yıpranması yaşamıyorsun. Adaletin sahibine bıraka bıraka; devam ediyorsun yoluna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?