• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖLÜME Bİ GÜN DAHA YAKLAŞTIK

9 SENEDİR ÇALIŞIYORUM. ZATEN NADİR HASTA OLURUM ALLAHTAN. HASTA OLDUĞUMDA DA AYAKTA GEÇİRİRİM EVE FALAN YOLLAMAZ O. VE KÖTÜLÜKTEN HASTA OLDUN SEN ZATEN HEP HASTASIN DER. NE ZAMAN TATİLİM OLUYO BİLİYOMUSUN BABAMLA BAZEN KAVGA EDERİZ EVE KOVAR DÖVÜP. BENDE GÜLE OYNAYA GİDERİM TATİL BUGÜN DİYE.
Canım çok üzüldüm gerçekten. Hani dayak kısmı olmasa kavga çıkart bari diyecektim... Sanırım insafa gelmesini ummaktan başka bir yol yok ancak kalbini ferah tut ölümü falan düşünme lütfen.

Ya kilitle dükkanı git. Akşama kopsun kıyamet. Dayak falan var mı? O da önemli tabi.

Senin çektiğin acıyı umursamayan adamın dükkanını neden düşünüyorsun ki yani?

O ADAM BENİM UMRUMDA DEĞİL AMA ANNEME AKŞAM KIYAMETİ KOPARTIR. TEK ZAAFIM ANNEM.

Yemin ederim gelip doktora götüresim geldi ya,gelsin beni dövsun sıkıyorsa,yaş kaç sizin acaba..?

GİDEMİYORUM İŞTE LANET OLSUN KENDİM GİDEMİYORUM. ONUN DÜKKANI YÜZÜNDEN HİÇ Bİ YERE GİDEMİYORUM.

seni dükkana mı bağladı? çekip gideceksin doktora ve diyeceksin ki size muhtaç değilim kaç gündür dedim götürmediniz ne yapabilirdim sağlık bu konsere gitmiyosun

seni dükkana mı bağladı? çekip gideceksin doktora ve diyeceksin ki size muhtaç değilim kaç gündür dedim götürmediniz ne yapabilirdim sağlık bu konsere gitmiyosun

SÖZ KONUSU ANNEM OLMASA BEN BU DÜKKANDA GERÇEKTEN Bİ AN DURMAZDIM. O ADAMIN EVİNDE DAHİ KALMAZDIM. AMA ANNEM 20 SENE BİZİM İÇİN ÇEKMİŞ BABAMI ŞİMDİ BEN GİTSEM AKŞAM YİNE ÖNCE ANNEMİ DÖVİCEK.

SÖZ KONUSU ANNEM OLMASA BEN BU DÜKKANDA GERÇEKTEN Bİ AN DURMAZDIM. O ADAMIN EVİNDE DAHİ KALMAZDIM. AMA ANNEM 20 SENE BİZİM İÇİN ÇEKMİŞ BABAMI ŞİMDİ BEN GİTSEM AKŞAM YİNE ÖNCE ANNEMİ DÖVİCEK.

bu nasıl bir baba ya
canım ben yerinde olsam beni hastaneye götürene kadar burnundan getirirdim yada kendim giderdim

allah yardımcın olsun yavrum yapack bir şey yok şimdilik güzellikle anlatmaya çalış bakalım,rabbim iyilerle karşılaştırır inşallah seni sonraki hayatın güzel olur

Yasin kac?
Bence babanin yanindan ayrilmalisin canim. Onun icin calisma artik.
Gecenler arkdaslarimlada tartistik bu konuyu. Ailenin yaninda calismakla hic birisi ilerleyemez hayatta. Calismak insana ozguven verir, gelir sahibi yapar.
Ama sen calistikca bakiyorum tam tersi oluyor.
Kesinlikle baska ic bak kendine.
Ne demek hic para vermiyor.
8inci gruptan beri diyosun. Ben 1 sene boyunca calistim ilk is deneyimimde 2000 euro kazandim kenara attim. Senin su an kac kati para kazanmis olman lazimdi. Su an yaz tatilinde 3 5 gun calistim haftada ve 600 euro kazandim. Senin elde var sifir.Boyle olmaz. Sanada para lazim.

Kendinden büyük birine rica et halini göster babana bi fırça atsın bu kızın hali ne böyle diye. Böyle tipler dışardan biri özellikle de bi bayan müdahale etti mi yola gelirler

EVET DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA BÜYÜK Bİ TEPKİ VERİR. KİMSENİN İÇİNİ BİLEMEZSİNİZ GİRMEDEN. BENİM BABAM BENCE HASTA. VE BİZİ DE DELİRTMEK İÇİN ÇABALIYO. KARDEŞİM GEÇENDE Bİ BARDAK KIRDI NASIL KIRIRSIN. SEN HATA YAPAMAZSIN. O BARDAĞI KIRAMAZSIN. NAPSIN ÇOCUK OLDU Bİ KERE ZAMANI GERİYE Mİ ALSIN. MÜKEMMEL MİYİZ BİZ. NİYE HATA YAPAMAYALIM. BEN DOKTORA HABERSİZ GİTSEM AÇIK SÖLÜYORUM ORTALIKTAN SADECE Bİ SAAT KAYBOLSAM OROSPU MUSUN SEN KİMİNLE NEREYE GİTTİN DER. DOKTORU ARAYIP KONUŞTURSAM DOKTORU MU SEVİYOSUN DER. BAZEN BİŞEY DİYO DUYMUYORUM. ANNEME DİYO KIZIN AŞIK MI KİMİ DÜŞÜNÜYO DA BENİ DUYMUYO DALIP GİDİYO. BEN ANLATAMAM BU ADAMI.

Kendini bi sekilde ailenden kurtarman lazım. Okuyor musun?

Öyle yada böyle dayak atıyorsa bir kezde dişin için yersin ama sağlığın düzelir.Allah yardımcın olsun.

Yasin kac?
Bence babanin yanindan ayrilmalisin canim. Onun icin calisma artik.
Gecenler arkdaslarimlada tartistik bu konuyu. Ailenin yaninda calismakla hic birisi ilerleyemez hayatta. Calismak insana ozguven verir, gelir sahibi yapar.
Ama sen calistikca bakiyorum tam tersi oluyor.
Kesinlikle baska ic bak kendine.
Ne demek hic para vermiyor.
8inci gruptan beri diyosun. Ben 1 sene boyunca calistim ilk is deneyimimde 2000 euro kazandim kenara attim. Senin su an kac kati para kazanmis olman lazimdi. Su an yaz tatilinde 3 5 gun calistim haftada ve 600 euro kazandim. Senin elde var sifir.Boyle olmaz. Sanada para lazim.

EVET HAKLISIN. AMA ZATEN 1 SENE SONRA STAJ GÖRÜCEM O ZAMAN KENDİ PARAMI KAZANİCAM BENDE İNŞALLAH
BEN BU İŞTEN ÇIKAMAM. ÇIKSAM DAHİ BAŞKA İŞE ASLA GİREMEM. BABAMA TERSMİŞ KIZLAR ÇALIŞMAZ. KIZLARIN TELEFONU OLMAZ KİMSEYLE KONUŞAMAZLAR
YANİ BAŞKA İŞ FALAN BU YÜZDEN DE ÖLDÜRÜR DAYAKTAN.

Back
X