• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖLÜME Bİ GÜN DAHA YAKLAŞTIK

EVET HAKLISIN. AMA ZATEN 1 SENE SONRA STAJ GÖRÜCEM O ZAMAN KENDİ PARAMI KAZANİCAM BENDE İNŞALLAH
BEN BU İŞTEN ÇIKAMAM. ÇIKSAM DAHİ BAŞKA İŞE ASLA GİREMEM. BABAMA TERSMİŞ KIZLAR ÇALIŞMAZ. KIZLARIN TELEFONU OLMAZ KİMSEYLE KONUŞAMAZLAR
YANİ BAŞKA İŞ FALAN BU YÜZDEN DE ÖLDÜRÜR DAYAKTAN.

Allah allah, ise bak ya. Siz nerde yasiyosunz? Hangi sehirdesiniz canim? Hem yasin kac cevaplamamissin.

ana kız bır olup o babanı dövun sız de yaa sinir geldı ıcıme En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Tamam da ne dükkanı

Geliri ne kadar

Hani zor mu dönüyor geriye para kalıyor mu

Tek başına ne iş yapıyorsun madem baban başka işte çalışıyor

Ablan kardeşin annen varmış öğret hepsine dönüşümlü çalışın

Madem okula gidiyorsun o zaman kim bakıyor dükkana

Yoksa siteyi ve sana yazılan cevapları okul açılınca da arkadaşların ile mi paylaşacaksın

valla yaaaaa anlıyorum cektıgınızı ama dra göturmeyecek kadar nasıl vkötü olunur başka kardesin var mı

bi yaş büyük ablam var o da diğer dükkanda çalışıyo. erkek kardeşim var o da babamla pazara çıkıyo bi de 5 aylık bi kardeşim var annemde evde ona bakıyo.

9 SENEDİR ÇALIŞIYORUM. ZATEN NADİR HASTA OLURUM ALLAHTAN. HASTA OLDUĞUMDA DA AYAKTA GEÇİRİRİM EVE FALAN YOLLAMAZ O. VE KÖTÜLÜKTEN HASTA OLDUN SEN ZATEN HEP HASTASIN DER. NE ZAMAN TATİLİM OLUYO BİLİYOMUSUN BABAMLA BAZEN KAVGA EDERİZ EVE KOVAR DÖVÜP. BENDE GÜLE OYNAYA GİDERİM TATİL BUGÜN DİYE.
Offf ne kötü bir durumdasınız ya. Hadi babanız böyle anneniz neden müdahil olmuyor anlamadım. Allah yardımcınız olsun

Tamam da ne dükkanı

Geliri ne kadar

Hani zor mu dönüyor geriye para kalıyor mu

Tek başına ne iş yapıyorsun madem baban başka işte çalışıyor

Ablan kardeşin annen varmış öğret hepsine dönüşümlü çalışın

Madem okula gidiyorsun o zaman kim bakıyor dükkana

Yoksa siteyi ve sana yazılan cevapları okul açılınca da arkadaşların ile mi paylaşacaksın

arkadaşlarınla mı paylaşıcaksın en demek ?
evet zor dönüyo kırtasiyede çalışıyorum ben tek başıma iş yapmıyorum babam bu dükkanı açtı kendisi de pazara çıkıyo akşamları geliyo ben de dükkana bakıyorum.
erkek kardeşim babamla pazara çıkıyo. ablam amcamların yanında çalışıyo annem 5 aylık kardeşim var evde ona bakıyo. okula giderken babam eleman almıştı ben okuldan sonra yine dükkana gelirdim burda çalırdım derslerime bu sene sabahçı olucam yine okuldna sonra direk dükkana gelicem biliyorum
cevapları arkadaşlarınla mı paylaşıcaksın derken ?

Şu demek bunlar okul açılmadığı için sıkılan birinin hikayeleri mi

Zira ilk sayfalarda hep sen varsın tek başına çalışıyorsun vs vs sonra okul dedin eleman vardı dedin hem de 9 yıldır çalışıyorum diyorsun

Ben de lokanta falan da getir götür yapıyordun sandım

9 yaşında tek başına nasıl kırtasiye çalıştıracaksın en fazla annene yardım edersin

Offf ne kötü bir durumdasınız ya. Hadi babanız böyle anneniz neden müdahil olmuyor anlamadım. Allah yardımcınız olsun

saol annem bizim geleceğimizi düşünüyo sahipsiz olmamızı istemiyo iyi de kötü de olsa bi babanız var ilerde anlarsınız diyo ne demek istediğimi sırf bizim için 20 senedir o da babamı çekiyo.

saol annem bizim geleceğimizi düşünüyo sahipsiz olmamızı istemiyo iyi de kötü de olsa bi babanız var ilerde anlarsınız diyo ne demek istediğimi sırf bizim için 20 senedir o da babamı çekiyo.
Tamam anladım canım ama dişin dökülüyor annen diyemiyormu bu kızı doktora götürelim,sağlık bu yani.
20 yıldır çekiyor diyorsun ama bu kadar kötüyse şartlar 5 aylık kardeşin var yani,onu neden yaptı.
Annen alıp götürebilir doktora seni. Bunu anlayamıyorum.

Şu demek bunlar okul açılmadığı için sıkılan birinin hikayeleri mi

Zira ilk sayfalarda hep sen varsın tek başına çalışıyorsun vs vs sonra okul dedin eleman vardı dedin hem de 9 yıldır çalışıyorum diyorsun

Ben de lokanta falan da getir götür yapıyordun sandım

9 yaşında tek başına nasıl kırtasiye çalıştıracaksın en fazla annene yardım edersin

evet 9 yıldır çalışıyorum babam 9 sene önce ben 2 ye giderken bi giyim dükkanı açtı eleman vardı ilk 2 sene sonra eleman çıktı annem geldi. evet ben 8 yaşımdan beri dükkan açıp kapıyorum. ben bu yüzden yemek yapmayı bile bilmiyorum şuanda benim hayatım bu yaşıma kadar dükkanlarda geçti eve bi yatıya gidiyorum hala da öle. eleman varken de annem varken de ben hep ordaydım. şuan kırtasiye dükkanımız var ve şuan 2 senedir tek başıma bakıyorum kırtasiyeye. geçen sene ben okuldayken birini bulurdu babam ben gelince de giderdi ben bakardım yine dükkana. bu senede bi daha ki senede öle olucak.
ben dişlerimi çıkardığımı anneme bile söylemedim sıkılıp burda hikaye anlatıyo değilim başka sosyal bi sürü site var ama tanıdıklarıma anlatmak istemiyorum bunları tanımadığım insanlarla konuşmak daha çok rahatlatıyo içimi daha samimi olabiliyorum. inanmiyosan seni zorlayamam yorum yap falan da demiyorum ben sadece artık içime atmak istemediğim için buraya yazıyorm sende saol.

Tamam anladım canım ama dişin dökülüyor annen diyemiyormu bu kızı doktora götürelim,sağlık bu yani.
20 yıldır çekiyor diyorsun ama bu kadar kötüyse şartlar 5 aylık kardeşin var yani,onu neden yaptı.
Annen alıp götürebilir doktora seni. Bunu anlayamıyorum.

bende anlamıyorum bazen düşünüyorum acaba evlatlık mıyım ne o zaman annem neden bu kadar çok üzülüyo babam dövdüğünde beni. kardeşim için bi fikrim var ama öylemidir bilmiyorum babam bebekleri çok sever annem de sanırım artık evde kavga çıkmaz belki babam kardeşimle ilgilenirse bile fazla uğraşmaz ya da mutlu olur falan diye olabilir ama bilmiyorum. hani bi kaç kere kaçmayı da denedik evden ve şimdi bi kardeşim oldu anlamiyorum.

Canım benim var böyle despot babalar maalesef.Benim de tanıdığım böyle aileler oldu.Senin yapman gereken bütün aile bireylerini toparlamak babanıza karşı cephe almak.Emin ol hepiniz birleşirseniz başedemez sizinle.Dayak olduğunda da polis çağırın.Sen zaten daha çocuk yaştasın 18 bile olmamışsın.Sizi bu şekilde ezme hakkı yok.Benim babam da sizinki kadar olmasa da despot bir adamdır.Ama annemi de kendimi de diğer kardeşlerimi de ezdirmem.Gerekirse polis çağırır ya da savcılığa gider şikayet ederim.Bence artık ezdirmeyein kendinizi yasal yollara başvurun.Kim bu yani Allah mı allahaşkına elbet onun da korktuğu kişiler vardır.

bi yaş büyük ablam var o da diğer dükkanda çalışıyo. erkek kardeşim var o da babamla pazara çıkıyo bi de 5 aylık bi kardeşim var annemde evde ona bakıyo.
Yaa cnm annen bu adamdan bu kadar cocuk niye yapmis Allah hepinize uzun omurler versin de cnm adam kotu belli yaa neyse sen git artik kizarlarsa da canim cok yaniyordu dayanamadim deanneni ya da seni dövmeye kalkarsa polis cagir bak ciddiyim çağır

Back
X