Ölümle kalım arasında gidip geliyorum..

Glina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
2
0
1
39
Merhaba. Bundan 5 ay önce kötü bir şekilde dolandırıldık. Toparlanmaya çalışırken 1 hafta önce evim yandı gecenin bir yarısı sokakta kaldık. Bu olayın 2. gününde yaraları sarmaya çalışırken babamın vefat haberi geldi. Dünya başıma yıkıldı. Neyle başa çıkacağımı şaşırdım. 2 yaşında kızım var yaşananlardan öyle çok etkilendi ki o da normal hareketler sergilemiyor. Yoruldum, bıktım. Kendimden vazgeçmek çok kolay ama ona kıyamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kötüyüm

Çok geçmiş olsun. Zor bir süreç atlatıyorsunuz. Allah sabır versin ayrıca. Kalacak bir yeriniz şu anlik var mı bilmiyorum ancak o tarz temel ihtiyaçlarınızı tamamladıktan sonra kızınızı bir pedegog'a götürmeniz dogru olacaktır. Bu kadar yoğun stres sartları çocukları kötü etkileyebiliyor. Dilerseniz sizde bir uzmanla göruşebilirsiniz. Ölüm düşüncesi kaçıştan başka bir şey değildir. Belli ki çok bunalmıssınız ki haklısınız da. Ama bir uzmanın destegi sizede iyi gelecektir

Gecmiş olsun ve en önemlisi basınız sağolsun
Hersey üst üste gelmiş bu bi sürec hepsi gecek sabır edin isyan etmeyin
Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun canim.bazen hayatta hersey üst uste gelir malesef...emin ol herkesin böyle zamanlari oldu benimde oldu.ama bunun sonunda mutlaka bi ferahlik mutlaka bi mukafat geldi.sabırlı ol canim benim hersey gececek ins.buna inan hersey biz insanlar icin degil mi bu hayatta Allahim beterinden saklasin

Basiniz sag olsun.
Gecmis olsun.

Bu bir surec.
Elbette herkes etkilenecek.
Gonul ister ki hicbir olaydan hicbir cocuk etkilenmesin ama onlar da kucuk insanlar, oyle dusunun ve iyi yonu daha cabuk iyilesiyorlar.
Once siz toparlanin o size ayak uydurur zaten.
İnanciniz varsa bol bol dua edin

Burasi boyle bir dunya iste, hicbir sey bizim degil...

çok geçmiş olsun ve başın sağolsun. rabbim en kısa zamanda sizi feraha çıkarsın.

Teşekkür ederim. şu an dua etmekten başka çarem yok. Neye nerden başlanır bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun, babacığınız içinde Rabbim mekanını cennet eylesin sizinde başınız sağolsun. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…