Olumlu yorunlarınıza ihtiyacım var :(

Evinden çıkma hemen eşinde gelir elbet gelirse bi şans verirsin ama barışsan bile sakın uzun bi süre hamile kalma ve bi işe gir birikim yap mutlaka.verdiğin şansa rağmen adam olmazsa bu defa çeker gidersin kendine bi hayat kurarsın
Ozel sektorde calismama izin vermiyor malesef ama kpss icin sansimi deneyebilirim tekrar. Ah biraz akliyla hareket etse :(

Ozel sektorde calismama izin vermiyor malesef ama kpss icin sansimi deneyebilirim tekrar. Ah biraz akliyla hareket etse :KK43:
ne zamandır eve gelmiyor.gelmiyo ama maddi ihtiyaçlarınızı karşılıyormu.hem çalışıp para kazanmanıza izin vermiyor hemde size sırtını dönüyorsa sözünü dinlemeyin

ne zamandır eve gelmiyor.gelmiyo ama maddi ihtiyaçlarınızı karşılıyormu.hem çalışıp para kazanmanıza izin vermiyor hemde size sırtını dönüyorsa sözünü dinlemeyin
1 ay oldu hayir karsilamiyor kendim biriktirdiklerimle karsiliyorum ama evin kirasi faturasi vs mecburen oduyor herhalde kesmediklerine gore. Hem bana sirtini donuyor hem de benim her dedigi i her istedigini kabul etmemi istiyor

Kpss yi kazanip baska bir sehire gitmek en mantiklisi sanirim.
Aslinda bosanmasaniz da esinizle baska bir sehire gitme imkaniniz yok mu?

1 ay oldu hayir karsilamiyor kendim biriktirdiklerimle karsiliyorum ama evin kirasi faturasi vs mecburen oduyor herhalde kesmediklerine gore. Hem bana sirtini donuyor hem de benim her dedigi i her istedigini kabul etmemi istiyor
Ozaman sende ipleri onun eline vermiyeceksin izin vermesede çalış canm para biriktir görüyosun insana kocasından bile hayır yok.ben bizzat kendi deneyimim ve bu sitede öğrendiğim bişey varki bi bayanın her zaman kenarında parası olacak çünkü boşanınca erkeğe hiç bişey olmuyor ortada kalan kadın oluyor

Ozaman sende ipleri onun eline vermiyeceksin izin vermesede çalış canm para biriktir görüyosun insana kocasından bile hayır yok.ben bizzat kendi deneyimim ve bu sitede öğrendiğim bişey varki bi bayanın her zaman kenarında parası olacak çünkü boşanınca erkeğe hiç bişey olmuyor ortada kalan kadın oluyor
Orasi oyle ama ozel sektorde istedigim zamanda is bulabilirim fakat suan bosanma falan olmadigi 8cin mudahale de ediliyor uzerimde cok baski var evimde kaliyorum diye bile bir cok laf ediliyor

Ailesinin birakmamasindan cok esinin gitmek istemesi gerekir. Esin baska sehire tayin cikarsa belki herseyi duzeltebilirsiniz. Ah bu buyukler gencleri bir biraksalar...
Pskilojik baskiyla degil baska sehire gitmek biz iki mahalle oteye bile tasinamadik malesef .ailesi surekli benimle kendilero arasinda tercih yapmak zorunda birakiyor o da ne benden geciyor ne de bana huzur veriyor

Ailem ailesi akrabalar bizim bu durumda oldugumuzu bilen herkes ama ozellikler esim ve ailesi
Çekip gitmenimi istiyorlar yani.niye dava açmıyo ozaman beyfendi.ne biçim insanlar var ya.madem kocan ciddi dönmeye niyeti Yok dinleme kimseyi mantıklı ol bu adamdan hayır Yok sana belliki biran önce kendi ayakların üstünde durman lazım

Çekip gitmenimi istiyorlar yani.niye dava açmıyo ozaman beyfendi.ne biçim insanlar var ya.madem kocan ciddi dönmeye niyeti Yok dinleme kimseyi mantıklı ol bu adamdan hayır Yok sana belliki biran önce kendi ayakların üstünde durman lazım
Donmeye niyetim de yok demiyor donucem de demiyor evet benim cekip gitmemi istiyorlar sozum ona esim ben evde yalnizken ne yiyip neiciyorum diye kafaya takiyormus milletin yaninda oyle diyorlar ama yalan oyle dusunen insan evine gelirdi cunku

Evden çıkma. Bir işe gir, geçimini sağlamak için. Gelirse gelir, gelmezse de kendini toparlayınca boşanma davası açarsın.
Benim eski eşim de gitmişti. Sebep ailesi değildi ama dönmedi. Ben pek dönen erkeği görmedim. Kadınlar gidince dönüyor da erkekler giderken kafasında bitirip gidiyor.
O dönebilir de, hiç dönmeyebilir de. Önemli olan şu an sensin. ailene dönsen rahat edemezsin. Çalışmadığın için de başka eve çıkamazsın. O halde kalmalısın orada. Hem gidersen evi terk etmek aile birliğini bozmak anlamına geliyor hukukta. Boşanmada ben dönecektim o gitti diyebilir. Şu an için yapılacak tek şey o istese de istemese de bir işe girmelisin kendi geçimin için. Çünkü senin ihtiyaçlarını karşılamayan giden bir adam var. Ayakta kalmak için işe girmelisin. Yapılacak tek şey bu.

Evden çıkma. Bir işe gir, geçimini sağlamak için. Gelirse gelir, gelmezse de kendini toparlayınca boşanma davası açarsın.
Benim eski eşim de gitmişti. Sebep ailesi değildi ama dönmedi. Ben pek dönen erkeği görmedim. Kadınlar gidince dönüyor da erkekler giderken kafasında bitirip gidiyor.
O dönebilir de, hiç dönmeyebilir de. Önemli olan şu an sensin. ailene dönsen rahat edemezsin. Çalışmadığın için de başka eve çıkamazsın. O halde kalmalısın orada. Hem gidersen evi terk etmek aile birliğini bozmak anlamına geliyor hukukta. Boşanmada ben dönecektim o gitti diyebilir. Şu an için yapılacak tek şey o istese de istemese de bir işe girmelisin kendi geçimin için. Çünkü senin ihtiyaçlarını karşılamayan giden bir adam var. Ayakta kalmak için işe girmelisin. Yapılacak tek şey bu.
Evin terkine sebep olan es de hatalidir ama neden boyle yapiyor anlamiyorum ailesinin etkisinde suanda mutlu mu bilmiyorum ama sanmiyorum

Kizlar esimden ayri yasiyorum bir suredir aileden dolayi boyle olduk ama ben ailemden de destek gormedim ozellikle annem burnumdan getiriyor onumde iki yol vardi bosanmak ya da birlesmek. Ama gordum ki ailem oncesinde bana dusman oldu not: suanki konuda haksiz degilim ama orumcek baglayan beyinler erkek ne derse dogrudur o olur yanlis da olsa itiraz edilmez yapisina sahip oldugu icin beni haksiz goren bazi akrabalarim da var ben ailemin yaninda yapamayacagimi anladim ozetle ama esim de aklini basina almassa onunla da olmaz onu da biliyorum bana bir yol gosterin

cocuk yoksa bosan, kendi ayaklarinin üzerinde durmalisin.. :)

Back
X