• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olumsuz düşünceler

Şükür çoğu kez ediyorum ama bir eksiklik var işte
Şükür sözle değil davranışlarla belli olur.
Herkes şükür der ama önemli olan nasıl yaşadığın.
Hayatında büyük dert yokken kendini küçük olaylar için üzüyorsan evet şükürsüzsün bence.

Şükür sözle değil davranışlarla belli olur.
Herkes şükür der ama önemli olan nasıl yaşadığın.
Hayatında büyük dert yokken kendini küçük olaylar için üzüyorsan evet şükürsüzsün bence.
Siz yaşamadığınız için böyle konuşmanız normal.

Bu rahatsızlıkta zaten kişiyi rahatsız eden küçük düşüncelerdir. Kişi kendisi de saçma olduğunu bilir ama gene de endişelenmekten kaçamaz.

Şükürsüzlükle alakası yok. Hem de hiç.

Bu rahatsızlıkta zaten kişiyi rahatsız eden küçük düşüncelerdir. Kişi kendisi de saçma olduğunu bilir ama gene de endişelenmekten kaçamaz.

Doğrudur.

Hayatım boyunca ve tam şu anda çok büyük dertlerin içinde boğuştuğum için küçük düşüncelerin insanı nasıl etkilediğini bilemiyorum tabii.

Allahım hepimizi daha büyük dertten korusun inşallah deyip mücadeleye devam etmeye çalışıyorum kendi çapımda işte...

Doğrudur.

Hayatım boyunca ve tam şu anda çok büyük dertlerin içinde boğuştuğum için küçük düşüncelerin insanı nasıl etkilediğini bilemiyorum tabii.

Allahım hepimizi daha büyük dertten korusun inşallah deyip mücadeleye devam etmeye çalışıyorum kendi çapımda işte...
Allah daha beterini yaşatmasın diyelim...

Ne güzel özetlediniz

Kendinizi sevmiyorsanız işte böyle insanların dediklerine çok takılırsınız.
İnsanlar istediklerni söylerler
Canları sıkılır kendilerini eğlendirmek için söylerler
Kendileriyle mutsuzdurlar etrafındaki insanları da kendisi gibi olmasını ister ona göre davranır, konuşurlar.
Hayatta en önem verdiğiniz kişi kendiniz olduğunda bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Kendinizi sevin değer verin..
Kendinze saygısızlık ettirmeyin..
Size istediklerini söylesinler söylediğine pişman edin ki birdaha söyleyemesinler kendinize saygınız olsun en önemlisi
İsteyen istediğimi düşünür neden bu kadar takıntı haline getiryorsunuz?
Neden bu kadar insanlara değer veriyorsunuz anlamış değilim..

Kendinizi sevmiyorsanız işte böyle insanların dediklerine çok takılırsınız.
İnsanlar istediklerni söylerler
Canları sıkılır kendilerini eğlendirmek için söylerler
Kendileriyle mutsuzdurlar etrafındaki insanları da kendisi gibi olmasını ister ona göre davranır, konuşurlar.
Hayatta en önem verdiğiniz kişi kendiniz olduğunda bu sorunlar ortadan kalkacaktır. Kendinizi sevin değer verin..
Kendinze saygısızlık ettirmeyin..
Size istediklerini söylesinler söylediğine pişman edin ki birdaha söyleyemesinler kendinize saygınız olsun en önemlisi
İsteyen istediğimi düşünür neden bu kadar takıntı haline getiryorsunuz?
Neden bu kadar insanlara değer veriyorsunuz anlamış değilim..
Çok haklısınız 👏

Back
X