Olumsuz sonuçlandı. Siz olsanız ne yapardınız?

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar merhaba 5 senelik evliyim 4 yaşında bir oğlum var evlenmeden önce çalışıyordum. Neyse oğlum kreşe gidiyor eşimin işi iyi kredi borçlarımız var anca yetiyor diyebilirim ben açıktan üni okuyorum yarım dönem kaldı bitirmeme.. Bana geçen eşimin akrabasından telefon geldi bir iş var diye otomotiv sektörü danışmanlık sabah 8 akşam 18 cumartesi çalışması var neyse gittim görüştüm bir kaç gün bekledim finans müdürü olumlu bakmıştı(cv yazım hatası falan sordum akrabama onunla alakası yokmuş müdür olumlu bakmış) ama patron kendi tanıdığını almış dün haber geldi ve bu iş konusunu herkes duymuştu herkes derken eşimin ailesi eşimde canını sıkma olmadıysa olmadı diyor okulunu bitir diyor ama ben çok üzgünüm niye ben değil diye.. Eşimde bi yazın ailenin yanına git kafanı dinle dönünce bakarsın çok çalışmak istiyorsan diyor.. Hatta bu işin olması için baba tarafımda çok iyi bir refarans var oda yardımcı olmuştu ama olmadı hatta dün yazdı bana sonuç ne diye bende olumsuz dedim hayırlısı olsun dedi bir daha yine başvuru yaparsan başka yerlere haberim olsun dedi sağolsun.. Sizce acele edip şimdi hemen hastanelere falan başvuru yapsam mı yada eşimin dediği gibi oğlumuda alıp biraz kafa mı dinlesem Eylül gibi mi baksam oğlumda kreşe gidiyor ve çok bunaldı..

Tek derdiniz bu olsun Allah aşkına.
Bakarsınız gerçekten daha uygun şartlarda bir iş bulursunuz.
bahsettiğiniz sektörde danışmanlık dediğiniz şey günün yarısından fazlası ayakta insanlara laf anlatmak demek.
Hem Cumartesi günleri de varmış .
Evet iş bulmak kolay değil ama bir kapı kapanır başka kapı açılır.
Eşiniz haklı, sıkmayın canınızı, yazın tadını çıkarın oğlunuz ile, belki yaz sonu tüm dünya için herşey daha güzel olur, virüs -maske geride kalmış olur.

Neden herkese söylediniz ki hemen. Olumlu olup olmayacağı belli değil. Bir de insanlara neden olmadığını anlat dur.

Pandemi sebebiyle önümüzü görmek gittikçe zorlaşıyor, eminim gitseniz bile aklınız dönünce iş bulabilecek miyim olacak. Başvuru yapmak ayıp değil, bence elinizdeki her yere başvurun gerekirse tatil gidin oradan başvurmaya da devam edin. Kafanız rahatlar belki

telefonda ne güzel demis tanidiginiz, hayirlisi olsun diye, öyle onemli ki o cümle..
gecen bi arkadasimin basına geldi, üzüldü, sonra o kisi isten cikmis 3 ay sonra arkadaşım başladı. hayat garip bi macera. bunlara fazla kafa yormayın.

Devlet işi değil sonuçta .üzülecek bişey yok

Haklısınız inşallah hepimiz için herşey daha güzle olur kardeşim

Evet cnm haklısınız

Aslında evet belli yerlere cv bırakmak istiyorum zaten hemen dönüş olmaz

Siz başvurularınızı yapın. Görüşme vs zaten çok hızlı ilerlemiyor ki süreçler bir yandan başvuru değerlendirilirken bir yandan tatilinizi yaparsınız

Hakkınızda hayırlısı olsun olmadı diyede üzülmeyin kısmetiniz başka yerdedir.

Hakkınızda hayırlı olsun ama bunu az çok bekliyordunuz CV'yi düzgün atamadım falan demiştiniz. Hemen düzgün bir CV hazırlayıp kenarda bulundurun. İnsan kaynakları sitelerine muhakkak göz atın sık sık. Baktınız istediğiniz bir pozisyon gördünüz hemen başvuru yapın. İşe alımlar o kadar hızlı gelişmiyor her zaman bakarsınız bugün başvurursunuz 3ay sonra işe başlamışsınız.

Haklısınız en iyisi başvuru yapmak cv mi o olaydan sonra hemen düzenledim sil baştan

Doğru söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…