Olumsuz transfer sonucu psikoloji toparlama

Bende cumartesi günü kızımı ölü doğum yaptım, içim çok acıyor. Benim detaylı usg problemliydi bebeğimde kemik dispalzisi vardı sonlandı 23. Haftada. Benim embriyomda pgtliydi

Bende cumartesi günü kızımı ölü doğum yaptım, içim çok acıyor. Benim detaylı usg problemliydi bebeğimde kemik dispalzisi vardı sonlandı 23. Haftada
Başınız saolsun çok çok üzüldüm. Allah kimseye evlat acısı vermesin sabırlar diliyorum

Bende cumartesi günü kızımı ölü doğum yaptım, içim çok acıyor. Benim detaylı usg problemliydi bebeğimde kemik dispalzisi vardı sonlandı 23. Haftada. Benim embriyomda pgtliydi
Başınız sagolsun Allah sabrinizi cogaltsin insallah. Evlat kaybı çok zor malesef, 8 ay bitti dün gibi hala bazı şeyler içimde. Bundan sonra sağlıklı gebelik ve doğumlarımız olur umarım

Başınız sagolsun Allah sabrinizi cogaltsin insallah. Evlat kaybı çok zor malesef, 8 ay bitti dün gibi hala bazı şeyler içimde. Bundan sonra sağlıklı gebelik ve doğumlarımız olur umarım
Amin İnşaAllah Siz yeniden tüp bebek veya gebelik düşündünüz mü sormamda sakınca yoksa

Bende endometroizis hastasıyım yıllardır bu iller peşimi bırakmadı ilk transferimi 3 yıl önce devlet hastanesinde oldum kimyasal gebelik oldu yıkıldım kelimesi ilk defa bende karşılık bulmuştu kendimi toparlamam haftalarımı aldı ama tekrar deneme cesareti yeni geldi daha doğrusu amh değerim 0.16 ya düştüğü için mecburda kaldım diyebilirim şimdi tekrar sürece başladık yine aynı heyecan korku stres
Bu süreçte d vitamini folikasit qenzim10 multivitamin kullanmaya başladım inşallah rabbim bu denememizde bize nasip eder

Çok çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun

`