Olumsuz yorum kaldıramıyormuşum.

Ben bir keresinde eski sevgilime baklava yapmıştım bayağı severek yemişti. Bir gün "aşkım o börekten bir daha yapar mısın" dedi. Adam meğer onu börek sanmış, düşünün artık nasıl bir şey olduğunu. 5 ay sonra öğrendi baklava olduğunu garibim. Evet bayağı kaba konuşmuş ama benimki gibi kötüyse çok da alınmazdım ben sanırım. :KK45:

Ben bir keresinde eski sevgilime baklava yapmıştım bayağı severek yemişti. Bir gün "aşkım o börekten bir daha yapar mısın" dedi. Adam meğer onu börek sanmış, düşünün artık nasıl bir şey olduğunu. 5 ay sonra öğrendi baklava olduğunu garibim. Evet bayağı kaba konuşmuş ama benimki gibi kötüyse çok da alınmazdım ben sanırım. :KK45:
Haha bu cok tatli olmus bence :)

O seviyor fast food tarzi seyleri ama sporla ilgilendiginden dolayi cok yemiyor.Begenirse onada yapabilirim veya annesine tarifi verebilirim diye dusunmustun
erkeklere boyle şeyler saçma gelebiliyor bazen.
esimde ilk evlendigimizde surekli gidip hazie gida dolabindan biseyler atardi arabaya dondurulmus patates barbunya pilaki dogranmis kuru soğan 🥴 evde yapilan seylerin tadini,verdigi hazzi pek anlamiyorlar sanki.aradaki maddi farklarinda bilincinde degiller muhtemelen.

esimde ilk evlendigimizde surekli gidip hazie gida dolabindan biseyler atardi arabaya dondurulmus patates barbunya pilaki dogranmis kuru soğan 🥴 evde yapilan seylerin tadini,verdigi hazzi pek anlamiyorlar sanki.aradaki maddi farklarinda bilincinde degiller muhtemelen.
Hem maddi fark hemde vucudumuza verdigi zarar o yuzden mumkun oldugunca ben evde yapilmali bence:) benim erkek arkadasimla keske tek sorunum bu olsa

Belkide o zaman pek onemsemezdim bu durumu:)

Merhabalar

Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?

Foto atsana biz de yorum yapalım:)

Tam bi odunmuş af edersin ama insan arkadaş hatrına bile çiğ tavuk yer diye bi laf var
Senin elinden zehir olsa yer içerim demesi lazımken hiç hoş değil üslubu

Benim algı uçmuş. Başlığı okuyunca siteye yazdığın olumsuz yorumları kaldıramadığını yeni öğrendin sandım. Olumlu da kaldırılamıyor yazacaktım:))))

Merhabalar

Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?
Insanı eleştirileriyle yaraliyorlar. Tepki verince biz suçlu oluyoruz 😡 yaptığı yorum eleştiri değil kabalık olmuş.

Böyle biri ile değil sevgili, arkadaş bile olunmaz. Adam empatiden yoksun bir odun.

Kadinlar kendi değerini niye bilmiyorlar? Adam düpedüz seni aşağlamiş ve sen burda konu açiyorsun acaba o haklimi diye. Yazik ya.

Merhabalar

Bu konu için pek olmamış dediği. Ben emek verilmiş şeyler için özellikle nimetle ilgili olumsuz yorumları doğru bulmuyorum. Komşum ya da herhangi biri birşey yapıp getirdiğinde beğenmesem bile asla söylemem. Eline sağlık derim. Ya da basitçe eleştiririm tuzu biraz eksik kalmış vs gibi. O da diyebilirdi şekli pek olmamış gibi ama önemli olan tadı sen güzel diyorsan güzeldir gibi gönül alabilirdi. Ne bileyim bu benim düşüncem. Ama genel olarak öyleyseniz onu bilemiyorum.

Merhabalar

Size önerim herşeyinizi erkek arkadaşınızla paylaşmayın erkeklere kusurlu bulduğunuz şeyleri ne söyleyin ne tartışın erkekler kiz arkadaşlarımız gibi değil bizi kirabiliyorlar çünkü söyledikleri herşeyi normal sanıyorlar karşılarındaki kız kirildimi diye bakmıyorlar Siz kendinizi biliyorsunuz şüphe etmeyin yapmışsınız emek vermişsiniz ama bunu eleştirmesi için atmayın yada sormayın malesef öyle kendinizde bulduğunuz kusurları asla söylemeyin sonra size olan saygıları azalıyor ve kırıcı konuşuyorlar umursamıyor laf ona ne sonuçta güzel olup olmamasından sizde takmayın olumsuz eleştiriyi kim severki ?

Back
X