- 30 Ocak 2014
- 4.838
- 10.099
- 408
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
Sıfır nezaket. Ben olsam ben de alınırdım. Kendisi dünya mutfağında mı çalışıyor da yaptığını beğenmiyor küçük paşa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar
Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?
Zaten benim alındığım şey daha tadını bile sormadan veya bakmadan hemen böyle kötü konusmasıbenimde yaptığım yemek, tatlı, pasta gibi şeyler çok şekilsiz oluyor. eşim genel de gelinlercenin yaptığı şeylerin görüntüsü ne kadar çirkinse tadı o kadar güzel oluyor diyor :)))
Yaşlar kaç?Bence küçüksün.Bak canım insan sevdiğini incitmez.Sevmediği bir şeyi bile sevdim der yeri gelir.Bir cacık olmaz ondan.Merhabalar
Bu akşam canım bir şeyler çekti bende evde yapmaya çalıştım.Yaptım bir şeyler ve erkek arkadasıma fotoğrafını attım ben beğendim dedim sanada yaparım dedim(pek güzel bir görüntüsü yoktu şekil veremedim) hemen bu ne git bakkaldan al ye daha iyi ben yemem zaten dedi Bende kızdım biraz bu dediklerine bana olumsuz bir yorum asla kaldıramıyorsun dedi.Haklı mı?
Zaten benim alındığım şey daha tadını bile sormadan veya bakmadan hemen böyle kötü konusması
Hayır gayet ciddiydi.Neden şimdi evde cips yapmışım ne alakaymış bunu sBazıları böyle sinir etmeyi sever, çok komik zannederler kendilerini
Espri mi yaptı bu ne böyle filan derken? Öyleyse eğer sen zıkkım ye zaten der geçerdim ben olsam.
21 ben 23 erkek arkadasimYaşlar kaç?Bence küçüksün.Bak canım insan sevdiğini incitmez.Sevmediği bir şeyi bile sevdim der yeri gelir.Bir cacık olmaz ondan.
Sen bakkaldan alirsin o zaman dedim:)"Zıkkım ye!" yazmadıysanız hala geç değil![]()