olumsuz zara iş görüşmesi

tarcinli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
24
0
1
İstanbul
ben inditex e başvurdum. stradivarius için en son 3. görüşmeye yani mağaza müdürüyle görüşmeye gittim ve okulumun belirsizliği yüzünden olumsuz cevap aldım.Şimdi her şey belirgin tekrar başvuru yapma şansım var mıdır ? yani aranızda tekrar böyle durumda başvuran var mı?

Son düzenleme:
merhaba;
ben de inditex çalışanıyım. yöneticiler için ne kadar süre gerekir tekrar basvurmak için bilmiyorum ama biz satış danışmanları- kasiyerler için 1 sene geçmesi gerekiyor. ama biraz da şans çünkü bazı yöneticiler daha önce görüşmeye gelenleri olumsuz görüp eleyebiliyor, bazı yöneticiler için daha önce basvurup elenmiş olmak sorun olmuyor. bol şans

aslında her şey yolunda gidiyordu görüşmeler mükemmeldi ..mağaza müdürüyle 1 saate yakın konuştuk güldük eğlendik filan onunda tek aklına takılan soru okulumdu..simdi her şey belirgin aslında tekrar başka bi markaya başvurmak istediğimde böyle bir şey olamayacağını söylediler bana ..şimdi 1 yıl sonra ben başvurmak istesem alırlar mı ? bu arada siz nerede hangi markada çalışıyorsunuz ?

ben pull&bear'dayım. daha önce görüşmüş olup olmamak gerçekten görüştüğünüz kişilerin düşünce yapısına kalmış, kimisi elendiğine göre vardır bi sebep diyebilir kimi de olur öyle şeyler bi daha gelsin de diyebilir, hiç belli olmaz ama şansını yine dene, gerçekten sundukları imkanlar iyi ama ben okul bitene kadar çalışacktım okul da bitti çok şükür, formasyonumu da alıp gitmeyi düşünüyorum, satış danışmanıyım ama çok yorucu, edebiyat bölümü mezunu olup da orada çalışmak bana uymaz, formasyonu da alıp mis gibi öğretmnlik yapayım.

Senin adina sevindim :)senden guc alarak yilmadan basvuru icin ugrasacagim :)) bu arada magaza mudurleri filan hangi bolumden mezunlar bilgin var mi

senin adına sevindim hayatında başarılar dilerim tekrar yılmadan başvuru istediğimi dile getireceğim :) peki şu mağaza müdürü olmak için mezun olduğumuz okulun bi önemi var mı ?

görüşme yaptığın kişiyi ziyaret et, durumu anlat. Baştan görüşme için talepte bulunma.
Durumum netleşti ve bilgi vermek istedim dersin

daha önce ben de böyle bir konu açmıştım.

reddedildiğim bir firmaya tekrar başvursam mı diye?

başka bir pozisyona başvuracaktım. ben de kararsız kaldım ama başvurdum sonunda.

zaten olumsuz düşünüyorlarsa çağırmazlar olur biter bir şey kaybetmem dedim.

sen de bir daha başvur onlar için bu sorunsa zaten çağırmazlar.

ama sorun değilse belki bir daha çağırırlar bu sefer olur.

şansını dene derim. nereden başvurmuştun? kariyer.net ten mi?

kariyer net tense kesin başvur. 1 dakikanı almaz ne kaybedersin?

ben de hep senin gibi düşünmüşümdür ... kaybedeceğim ne var ki peki sen tekrar başvurduğunda çağırdılar mı ?yok normal telefonla başvuru yapmıştım ..

ben de hep senin gibi düşünmüşümdür ... kaybedeceğim ne var ki peki sen tekrar başvurduğunda çağırdılar mı ?yok normal telefonla başvuru yapmıştım ..

yok hala çağırmadılar.

hala çağırsınlar diye bekliyorum ama istediğim bir işti çünkü.

çağırmazlarsa da bir şey kaybetmedim diye düşünüyorum.

aslında haklısın tek firma onlar değil ama çok hevesli gitmiştim hayal kırıklığı oldu benim için :26: ama başka yerleri de elbet deneyeceğim ...:)

bu hayatındaki kaçıncı işin olacak bilmiyorum ama olmamasında emin ol bir hayır vardır. Kısmetinde olan iş seni bulacaktır. Magazacılık gelirine göre çok zor bir iş. Sürekli güler yüz, tüm gün ayakta.. Daha güzelleri de olur üzülme hiç, hayalin kırılmasın :)
Sen ilk pozitif görüşmeden de etkilenmiş olabilirsin. O iş görüşmesini yapanlar ne çakal bilemezsin :))

sanırım haklısın aşırı çakallar ve bende o çakallar ordusuna katılmak işin uğraşacağım yabancı dilimi geliştirip okulumu bitirip müdürlük için uğraşacağım beni öldürmeyen şey güçlendirir

haydi bakalım :)
Şimdiden çakallığın hayırlı olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…