Olumsuzluk :(

Bakıcam ona zaten dediğim gibi benimkine sığmadığı için bakmak lazım :) kanguru hayat kurtarıyor gerçekten ya bu zamana kadar 20 aydır kanguruda taşıyorum. Çok rahattı kışa girene kadar :))

Aynen öyle bebeğim çok çok değerli Bende değerliyim tabi :)))

Inanin hepimiz yaşadık.Bende tek baktım 2 ay annem kaldı döndü kayın validemler gelmezdi zaten bana. 2 yıl ücretsiz izin aldım prensesimi buyuttum esim destekçimdî işten geldimi bi markete falan giderdim sanki tatile giderdim rahatlardım memlekete giderdim 1 ay kalırdım kızımada banada iyi gelirdi zor olur tek bakmak biraz annenize gitseniz zaten cocuklarin her donemi farklı uykuları da oyle zamanla oda duzelir inanın. Havalar ısındımı koyun bebisi arabasına yuruyun sizede onada iyi gelir.sizin tercihiniz ama bence ilac kullanmayin biraz sevdiklerinizle beraber olun ya siz gidin ya onlar gelsin inanın en buyuk ilac bu.Moralim bozulurdu prensesime bakardım bana muhtactı bebisim hemen kendimi toplar sarılırdım ona ben kızımla dogar dogmaz konusmaya basladim inanin 9 aylik konustu kimse yoksa bebisiniz var onunla konusun sarılın en buyuk ilac bu.

Haklısınız sevdiklerim en büyük moral dediğiniz gibi. Kız kardeşim 1 hafta geldi psikolojim düzeldi.
Ama gidince yine kötü oluyor insan. Evet konuştukça öğreniyor zaten 8 aylıkken gel demeye başladı şimdi anne diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…