ölümün eşiğindeyim

Bence bir psikologa giderek yardim alın. Bilmiyorum kaç yaşındasınız, ancak soyle düşünün. Geçmişten bu yana herkes seks yapıyor üremenin kanunu bu. Yemek yemek kadar doğal birsey. Tabi ki herkesin ahlak anlayışı dini görüşü farkli olabilir. Bazı insanlar evlilik öncesi cinsel ilişkiyi doğru bulmaz. Ama yetişkin ayakları üzerinde duran bir kadına kimsenin hesap sormaya hakkı yok.

Kendi içeriniz de yaptığınızın yanlis olduğunu düşünseniz bile kendi tabirinizle kendinizi ezik görseniz bile dışarı karşı dik durun. Böyle hissettiğinizi kimseye belli etmeyin. Herkesin haddini bildirin, ağızlarından çıkan sözleri tartarak konuşsunlar. Oz güvenli davranın.

Cinselliğe gelince ise benim görüşüm, cocuk yasta cinsel ilişki içerisine girilmesine karşıyım. Ancak belli bir yasa gelmiş sağlıklı bir kadının cinsellikten uzak durmasını ben anlayamıyorum. Bir kadının cinselliği en zirve de yaşayacağı çağlar 20 ve 35 yaşları arası. Mesela evliliği beklediniz, diyelim 40 yaşına kadar evlenmediniz. En güzel caglarinizi kaçırmış olacaksınız. Unutmayın bu omur bize bir kere verildi bir daha geri dönüşü yok. Duruma bu sekil de bakabilirsiniz.
Günah perspektifinden bakıyorsanız eger, günah sizin kimsenin degil. O zaman da pişmansanız eger, allah affedendir unutmayın tövbe edip aynı şeyi bir daha yapmayın.

Iyi aksamlar dilerim.
18 yaşına yeni girmiştim. Tam anlamadım bile yaşadığımı. Belki gerçekten isteseydim bilincinde olsaydım. Bugün kendime bu kadar kızmazdim. 25 yaşındayım atandım. Ama hep bi korku yaşıyorum. Hep gelecekten korkuyorum. 10 yıl sonra nerdeyim nasıl olurum diye düşünüyorum. Evlenecek miyim çocuklarım olacak mi yüzüme vuracaklar mi düşünceler beynimi esir almış. Ameliyat olmayı bile düşündum. Sonra kendimi orda hayal ettim kendimden soğudum. Güçlü görünmekten yoruldum

18 yaşına yeni girmiştim. Tam anlamadım bile yaşadığımı. Belki gerçekten isteseydim bilincinde olsaydım. Bugün kendime bu kadar kızmazdim. 25 yaşındayım atandım. Ama hep bi korku yaşıyorum. Hep gelecekten korkuyorum. 10 yıl sonra nerdeyim nasıl olurum diye düşünüyorum. Evlenecek miyim çocuklarım olacak mi yüzüme vuracaklar mi düşünceler beynimi esir almış. Ameliyat olmayı bile düşündum. Sonra kendimi orda hayal ettim kendimden soğudum. Güçlü görünmekten yoruldum
Bakin hanımefendi seks yapmak suç degil. Eğer dindar bir kişiyseniz günah evet, ancak suç degil. Kimseye hayatiniza giren kişiye de bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz.
Eğer siz bu durumu normallestirirseniz karşıdan da normal görünür.
Eğer hayatınıza giren insan sizin bekaratijizi ağzına alıyorsa onu boşverin gitsin. Çünkü sizi siz olduğunuz için sevmemiş demektir .
Siz cok daha iyi birini hakediyorsunuz boyle düşünün.

Evet nefret ediyorum. Beraber olduğum insan hayatında yolunda sözlü. Bide ben nelerle uğraşıyorum. Oysa suçsa ikimizindi. Aşksa ortaktı. Ama cezasıni ben ödüyorum. Dışlandim. Tecavüz edilmeye kalktılar. Yok deyince zaten yollusun bunları duydum. Kendimi kendime değersizlestirdiler.

Bu zihniyette insanların size değer biçmesine izin vermeyin o halde. Kendi kokuşmuş fikirleriyle ne düşünürlerse düşünsünler. Siz kendinizi eksik gördükçe, bu eksik insanları çekmeye devam edeceksiniz. Daha iyilerini kendinize yakıştıramayacaksınız. Bunu önce kendiniz aşmalısınız.

Olmadı uzman yardımı alın. Toplumsal ahlak üzerine kitaplar okuyun, filmler izleyin. Sizin fikirleriniz değişirse bu dayatmalardan ve etiketlerden daha kokay sıyrılabilirsiniz. Bunu aştığınızda "acaba beni bu halimle kim kabul eder" düşüncesinden kurtulup daha sağlıklı seçimler yapabilirsiniz.

Burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah ceza almam.Ben oğlun beni tehdit ediyor dediğim de bak borcu varmış benden para istiyor dediğim de,Sen aklın sıra kendi o. Benim oğlum üstünden mi temizleyeceksin dedi. Annem aramış. Teyzemle kavga etmiş. Oğlu daha ne anlatmis bilmiyorum tam olarak
Size bu teklifi yaptığına dair elinizde kanıt yok mu ?

Afedersiniz de akacak iki damla kan için evlenen adamdan kime ne hayır gelir ki? Bunu kafasına takan kimse ile evlenip hayatınızı zindan etmeyin. Kimseye de bunun açıklamasını yapmak zorunda değilsiniz.

Size gelince okumuş işinizi bulmuşsunuz bu saatten sonra öyle bir babaya ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum. Önünüze bakın. Bu hayata bir kere geliyorsunuz sırf yaşadığınız bir durumun hayatınızı bu şekilde zindana çevirmesine izin vermeyin. Olmuş bitmiş geçmişe takılı kalırsanız çok şey kaybedersiniz. Gerek yok.

Burda yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama inşallah ceza almam.Ben oğlun beni tehdit ediyor dediğim de bak borcu varmış benden para istiyor dediğim de,Sen aklın sıra kendi o. Benim oğlum üstünden mi temizleyeceksin dedi. Annem aramış. Teyzemle kavga etmiş. Oğlu daha ne anlatmis bilmiyorum tam olarak
O terbiyesizin attığı tehtid mesajları duruyor mu ?

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Maalesef bu olaylarda kabak hep kadınların başına patlar.
O şerefsiz kuzene hiçbir şey olmadı değil mi? :(

Ben şahsen şöyle düşündüm, bunu kimseye kanıtlayamaz bekaret testi yapılmadıkça, pat diye nasıl inanmış ailen.. Hani baktın olay büyüyücek, bunun ameliyatı vs de oluyor Kendini kurtarmak adına böyle bi yola başvursaydın keşke :KK43:
Evet inkar edebilirdi. Kim ne anlayacaktı?

Off ortalık çok fena karışmış. Yerinizde olsam şehir değiştirir insanların siniri soğusun diye beklerdim. Bir aparatta bir oda kiralayıp çalışabilirsiniz. Ben burdan gerildim :KK17:

Malesef sesli konuşmada bu cümle geçti. Ama bi kaç tane mesajı var. Oda ikimizin hayatı kurtulur düşün iyice tarzında. Bi iki tane de cevap verir misin gibi
Bak bence o kişiye mesaj yazın. Ağzından laf alın. Mesela sen bu seyi nasil aileme söylersin vs. O da büyük ihtimal size hakaret eder. Sonra bu çıktıları alıp özel hayati ifşa ve hakaretten suç duyurusunda bulunun. Direkt bunu yapın. Zaten o şahsa 1 hafta içinde uzaklaştırma çıkacak.
Istiyirsaniz özelden başıma gelen olayı ve nasil basa ciktigimi anlatabilirim.

Evet nefret ediyorum. Beraber olduğum insan hayatında yolunda sözlü. Bide ben nelerle uğraşıyorum. Oysa suçsa ikimizindi. Aşksa ortaktı. Ama cezasıni ben ödüyorum. Dışlandim. Tecavüz edilmeye kalktılar. Yok deyince zaten yollusun bunları duydum. Kendimi kendime değersizlestirdiler.
Cinsellik iki taraflı ama toplumda bunun cezası sadece kadına ödetiliyor.
O yüzden bana göre cinsellik erkekler tarafından kadınların kullanılmasıdır.

Bak bence o kişiye mesaj yazın. Ağzından laf alın. Mesela sen bu seyi nasil aileme söylersin vs. O da büyük ihtimal size hakaret eder. Sonra bu çıktıları alıp özel hayati ifşa ve hakaretten suç duyurusunda bulunun. Direkt bunu yapın. Zaten o şahsa 1 hafta içinde uzaklaştırma çıkacak.
Istiyirsaniz özelden başıma gelen olayı ve nasil basa ciktigimi anlatabilirim.
Çok fena ben anlatmadan olayları değiştirip anlatmış. İnanır mi acaba. Tabi dinlemek isterim.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kuzenimin-ahlaksiz-teklifi.1137313/ öncelikle hayırlı akşamlar. Yine mi aynı konular demeyin çünkü karanlık bi kuyuda hapsolmuş gibi hissetmeme neden olan tek derdim bu benim. Becerebildiysem önceki konumu kopyaladım. Bütün olaylar burdan başlıyor. Kuzenimin bakire olmayışımi bilmesi ve tehdit etmesi üzerine başladı. Borcu için kredi çekip onunla evlenip 1 sene sonra ayrılacakmis benden. Sözde namusum böyle kurtulacak. Tabiki kabul etmedim. Eğer ararsan borcun olduğunu soylerim seni rezil ederim dedim. Korkmuyorum aileme de soyle istersen dedim. O benim birine söyleyeceğimi düşünmüş ki benden önce davranıp teyzeme bakire olmadığımı olayları farklı anlatmış. Teyzem beni arayıp rezil etti. Bende onun bana teklifini anlattım olaylar büyüdü. En son aileme kadar gitti konu. Babam istemiyor artık beni. Ben onu ne emeklerle büyüttüm. Beni 2 kuruşluk adamlara reklam etsin diye mi demiş. Benim öyle bi kızım onunda öyle bi babası yok demis. Annem gizli konusuyo benle onda da hep ağlamaklı zaten. 10 yıl sonra nerde olurum nasıl olurum bilmiyorum hiç bi hayalim yok bilinmezlik herşeyden zor. Buda mi dert diyorsunuz insanlar ölüyor hasta oluyor bunu da biliyorum. Ama bu duyguyu bastiramiyorum
Bakirelik mi önemli hayat mı? Lütfen kendine gel değmez. Bir süre ailenle görüşme herşey düzelir sen iyi ol yeter ki

Ailemden uzaktayim şuan kurulu düzenim var. Şanslıyim bi çok insana göre ama içimdeki şu duyguları atamıyorum. Sürekli ne olacak diye düşünüyorum. Evlilik meraklısı değilim aslında. Ama acaba olacak mi diyorum. Acabalar beynimi ele geçermiş. Özellikle tek olduğum anlarda
Bence kuzeninizin ahlaksız teklifini kabul etseydiniz çok daha kötü bir durumda olurdunuz
Evet şu an durumunuz kötü ama artık insanların size şantaj yapabilecekleri bir konu kalmadı
Ben olsam teyzemi arar oğluna dava açacağımı söylerdim ve gerçekten yapardım

Ayrıca şu süklüm püklüm sanki adam öldürmüş gibi suçlu psikolojisinden çıkın
Kimler kimler neler yapıyor da ortaya çıkmadığı için namus hakkında ahkam kesiyorlar
Bu şekilde davranırsanız herkes bu konu hakkında üzerinize gelmeye devam eder evlilikte bile mutluluk bulamazsınız

ne olmesi ya bunun icin mi olmek istiyorsunuz.evet yasadiginiz seyler kotu zamaninda birsey yapmissiniz ve simdi karsiniza cikti.zaten olan olmus aileniz ogrenmis babaniz sadece küsmekle kalmis.emin olun bu acidan bile sukredin cunku baska bi ailede olsaydiniz sonuclar cok daha kotu olabilirdi.zamanla hersey unutulur bu korkuyla yuzlestiniz en azindan

Şu an çok kötü olmuş ama babanizla zamanla aranız duzelir. Şu an babanizda da bir toplum baskısı var. Belli ki akrabalariniz da dolduruyor. Ama sonuçta siz onun kizisiniz. Bu böyle devam etmez babanizla da araniz düzelir evlenirsiniz de. Sadece olayı gözünüzde büyütmeyin ölümün eşiğinde falan değilsiniz.

O teyzeye de diyecek laf bulamadım. Noluyor yani sizi kendince rezil edince kendi çok namuslu mu oluyor. Cidden anlamıyorum yani. Orada kuzen anlatırken napiyim deyip konuyu kapatması gerekirdi.

Normalde çok tutucu bir zihniyete sahibimdir ama niyeyse senin üzüntünü yüreğimde hissettim.. asla çaresiz değilsin dua et, sabr et. Baban zamanla yumuşar. Adi pislik kuzeninden nefret ettim aşağılık adam.. ezik ve pasif durma kendini bir sekilde ifade et ailene. Bilemiyorum Allah yardımcın olsun dualarım seninle.

Back
X