Bence bir psikologa giderek yardim alın. Bilmiyorum kaç yaşındasınız, ancak soyle düşünün. Geçmişten bu yana herkes seks yapıyor üremenin kanunu bu. Yemek yemek kadar doğal birsey. Tabi ki herkesin ahlak anlayışı dini görüşü farkli olabilir. Bazı insanlar evlilik öncesi cinsel ilişkiyi doğru bulmaz. Ama yetişkin ayakları üzerinde duran bir kadına kimsenin hesap sormaya hakkı yok.
Kendi içeriniz de yaptığınızın yanlis olduğunu düşünseniz bile kendi tabirinizle kendinizi ezik görseniz bile dışarı karşı dik durun. Böyle hissettiğinizi kimseye belli etmeyin. Herkesin haddini bildirin, ağızlarından çıkan sözleri tartarak konuşsunlar. Oz güvenli davranın.
Cinselliğe gelince ise benim görüşüm, cocuk yasta cinsel ilişki içerisine girilmesine karşıyım. Ancak belli bir yasa gelmiş sağlıklı bir kadının cinsellikten uzak durmasını ben anlayamıyorum. Bir kadının cinselliği en zirve de yaşayacağı çağlar 20 ve 35 yaşları arası. Mesela evliliği beklediniz, diyelim 40 yaşına kadar evlenmediniz. En güzel caglarinizi kaçırmış olacaksınız. Unutmayın bu omur bize bir kere verildi bir daha geri dönüşü yok. Duruma bu sekil de bakabilirsiniz.
Günah perspektifinden bakıyorsanız eger, günah sizin kimsenin degil. O zaman da pişmansanız eger, allah affedendir unutmayın tövbe edip aynı şeyi bir daha yapmayın.
Iyi aksamlar dilerim.