Evet aslında özgüvenli biriydim. Ama zamanla yok ettiler. Erkek arkadaşım oldu benim hanımefendi duruşum için beğendiğini söyleyip 1 sene teklifler etti. Ben olayı anlatınca ilişkinin ortalarında tecavüz etmeye çalışip yok deyince de herkesin altında inliyosun bize mi yok dedi. S.kik daha neler neler. Ailem tarafından dışlandim. Kendimi değersiz hissediyorum. Kötü bişey yaptığıma inandırildimAydın ve ileri zihniyetli oldugumu soylemiyorum hollowod da yasamiyorsunuz burasi turkiye hic bir baba kaldiramaz bunu taciz tecavuz olmadigi surece dönun kendi ailenize bakın ben sevistim bekaretim yok diyin ama bunu bekarkan ve hic evlenmeden diyin bakalim ne etiketi yiyeceksiniz .dusun ki kadın intihari dusunuyorum diyor ki ayaklari uzerinde duran bir kadin.bu memlekette boyle seyler malesef cok onemli sizlerde kafa paris yasam gelin evi pembe abajur buraya cok yakisir modunda. Kendinize gelin modern modern konusunca bi halt olunmuyor babasının yureginde tas var inkar ederse en azından o tas kalkar. Ortada bir para davası da var inkar etsin. Varsın annesk bilsin ama babaya oyle boyle kknusla bu isler duzelmez sayacak tabi babasına ne olursa olsun kizinin yaninda olacakti .gec bu bati kafasini mad e in turkiye memlekette millet hala orucu ne bozar diye soruyor.....