Ölümün soğuk yüzü :'(

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
Sıradan bir gündü senden bi haber hergün ki gibi işime gelmiştim ablanın iş yerinde çalışan memur arkadaşı gördüm “Başın sağolsun heceleri” dökülüyordu ağzından.”Ne,kim…..kim öldü……” Arkadaşın x var ya intihar etmiş. .” Elim ayağım titriyor….Nabzım git gide düşüyor……..Arkamdaki demirlere yaslansam da demirler bedenimi tutmuyor.Ne olur yardım et !!!!bu hayat sensiz olmuyorrrrrrrrr. Neden yaptın ne derdin vardı benle paylaşamadığın.?beni soru işaretlerine boğduğun? Hani ben senin en yakın dostundum… Hayatın da çıkartamayacağın tek kişiydim… Şimdi öğle araları ben kime giderim…Kime arkadaşım yoldaşım derim….Kim her Akşam yanıma gelir de sigaramı paylaşır dolabımı acar kıyafetlerimi giyer…Kiminle çarşıya gider…aynı kıyafetleri ikiz gibi alır giyerim….Can dostumm….yoldaşım…..arkadaşım….Kim di? seni canından vazgeçiren ben onun kanını emerim….….derdin mi vardı, içinde volkanlar gibi patlayan ben vardımm…..koşulsuz menfaatsiz bir dostluktu benimkisi.

Evet ölümün yüzü de adı da soğuk. Ölüm hayattayken ne kendimize ne etrafımızdakilere yakıştıramadığımız bir elbise.

Ölüm soğuk….Ölüm sessiz….Ölüm habersiz…. Bir kere girdin mi kara toprağa ;Geridebıraktıgın herşey artık önemsiz….

Son düzenleme:

Sorunlarından hiç mi bahsetmedi arkadaşın?

Basın saolsun, Allah kalanlara sabır vrsın. Hersey herekse anlatılmıyor malesef. Oyle bır toplum halıne geldıkkı ınsanlar en yakınlarının bıle yargılamasıyla karsı karsıya gelmekten korkup ıcıne kapanır oldu. Belkı ole bişiydi, belkı ruhsal bır bunalım sıkıntı, bilemeyiz...

kendimi suçluyorum..

Başınız sagolsun
ölen kişi kim, sizin ne kadar yakınınız neden ölümü basklarından ogrendınız

Başınız sagolsun arkadasiniz demekki çok derin çok özel atlamadigi bir sıkıntısı varmış.Allah geride kalanlara sabir versin.Kendisi ile beraber sırlarıyla gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…