nasıl kaldırabilirim fikir verseniz hemen kaldırayım kafamda deli sorular???o kadarını düşünemedim de:acınız var biliyorum, eğer yanlış anlamazsanız beni intihar şeklini kaldırabilirsek iyi olur. çünkü burası herkesin ulaşabileceği bir yer ve yol gösterici, fikir verici olabilir bu tip düşünceleri olan insanlara.
ayrıca "ay nasıl bilmezsin sıkıntısını, dost falan değilmişsin" diyen insanlara da şaşkınlıkla bakıyorum ben de. yaralı ve destek görmek için konu açmış bir insana bu kadar yüklenmek çok manasız. siz kendinizi suçlamayın. insan en yakınım dediği kişiye bile her şeyini anlatamaz. hepimiz birer kara delik gibiyiz esasında. acınızı artıracak şeyleri dikkate almayın lütfen.
nasıl kaldırabilirim fikir verseniz hemen kaldırayım kafamda deli sorular???o kadarını düşünemedim de:
basınız sagolsun bu ölümle ilgili ilk konunuz degil galibaSıradan bir gündü senden bi haber hergün ki gibi işime gelmiştim ablanın iş yerinde çalışan memur arkadaşı gördüm “Başın sağolsun heceleri” dökülüyordu ağzından.”Ne,kim…..kim öldü……” Arkadaşın x var ya intihar etmiş. .” Elim ayağım titriyor….Nabzım git gide düşüyor……..Arkamdaki demirlere yaslansam da demirler bedenimi tutmuyor.Ne olur yardım et !!!!bu hayat sensiz olmuyorrrrrrrrr. Neden yaptın ne derdin vardı benle paylaşamadığın.?beni soru işaretlerine boğduğun? Hani ben senin en yakın dostundum… Hayatın da çıkartamayacağın tek kişiydim… Şimdi öğle araları ben kime giderim…Kime arkadaşım yoldaşım derim….Kim her Akşam yanıma gelir de sigaramı paylaşır dolabımı acar kıyafetlerimi giyer…Kiminle çarşıya gider…aynı kıyafetleri ikiz gibi alır giyerim….Can dostumm….yoldaşım…..arkadaşım….Kim di? seni canından vazgeçiren ben onun kanını emerim….….derdin mi vardı, içinde volkanlar gibi patlayan ben vardımm…..koşulsuz menfaatsiz bir dostluktu benimkisi.
Evet ölümün yüzü de adı da soğuk. Ölüm hayattayken ne kendimize ne etrafımızdakilere yakıştıramadığımız bir elbise.
Ölüm soğuk….Ölüm sessiz….Ölüm habersiz…. Bir kere girdin mi kara toprağa ;Geridebıraktıgın herşey artık önemsiz….
kanlı canlı içinde yaşamayacak bir kızdı sorunlarını....depresyona bağlayoruz .ama olan oldu ha böyle ha şöyle ne farkeder artık.İntihar çok fazla düşünülüp gerçekleştirelecek eylem değildir..
Yani zordur..
Bi an'lıktır. O anlık.. Belki birşey oldu esti ve intihar etti. Ne demek o kadar yakın değilmişsiniz bilmemne..
dünya yansa umrunda olmayacağını sandığımız kuzenim gecenin bir yarısı intihar etti. Bazı insanlar içinde yaşar herşeyi.
yakınımı kaybetmem ile ilgili açtıgım ilk konubasınız sagolsun bu ölümle ilgili ilk konunuz degil galiba
cok sağolun.Başiniz sağolsun
teşekkür ederim cnmBaşınız sağolsun
aminnnn cnmBaşınız sağolsun sevgi miydi adı gençmişsin.Allah rahmet eylesin
teşekkürler canımBaşınız sağolsun
amin sizde inşallah.başınız sağolsun, Allah geride kalanlara uzun ömür nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?