- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
kızlarrrr benimki diyor kii orda kızlarla bir olup beni çekiştiryonuz dimi diyorhele kavgalı olduğumuzda neler söylüyorsun kimbilir,kadın dayanışmasını bilirim ben diyor
![]()
yaşasın kadın dayanışması...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr benimki diyor kii orda kızlarla bir olup beni çekiştiryonuz dimi diyorhele kavgalı olduğumuzda neler söylüyorsun kimbilir,kadın dayanışmasını bilirim ben diyor
![]()
yaşasın kadın dayanışması...![]()
tamamdır fırsadını buldumu yandın o vakit kızım sen kızıştrmışn öpüyom öpüyom denirmi zavallı jojuk ne hayaller kuruyodur şimdik yanında sen yoksun aaaa![]()
dil alışkanlığı .çok kötü oluyor.. oda söylüyor ben üzerine düşmüyorum... birşey söylesem yanlış anlıyor...arada kaldım. baskı altında hissettim kendimi...
not: bir önceki halini kimse görmemiş olsun... baskı yazısını yazmamışım ...:86:
sen yeterki ver (alışveriş paramı)kulun olayımmmm
bir dile bin yıl kölen olayımmmm
boynuna koynuna dolanayımmmm
mahşereee kadaaaaaar(birdaha küsene kadar)
akşam bu şarkıyı sööledim kocişe ama malesef sonu gelmedi ben gazi niyaaaazi
kendiside hamburger yemeyi tercih etmiş abowwwwwww benm yerime hamburger![]()
notunu anlamadım gayrii bu oda parfümleride içime içime işliyor ufffffff sinir oldum
dil alışkanlığı .çok kötü oluyor.. oda söylüyor ben üzerine düşmüyorum... birşey söylesem yanlış anlıyor...arada kaldım. baskı altında hissettim kendimi...
not: bir önceki halini kimse görmemiş olsun... baskı yazısını yazmamışım ...:86:
annemmm kıyamamgüzel kıyafetler alcm deseydin
![]()
400lira para istedim anam işine gelmedi şimdi dediiini burda demiyimde konu kapatılmasın![]()
para biriktiriyodum 1 milyarı aşsın istiodum memlekete gdince biras kullandım geldim şimdi kocişin yakaya yapıştım nasıl koparsam die düşnüom ama adamcaas ameliyatlarımı yaptırıcak hoş hayrına yaptırıo çakaaaaal da neyseya başladım yne ikileme ama bşekilde alıcam o parayı
![]()
önceki mesajını görmemiştim ama notta anlatınca koptum gülmekten.![]()
önceki mesajını görmemiştim ama notta anlatınca koptum gülmekten.![]()
aboooooo altında hissetmiş hiiiiii ne ayııııııııp kıs sen benden fenamışın haaaaaaaa![]()
annemmm neler alcan kıss![]()
sexy sexy elbiseler çantalar ayakabılar gardrobu yenilicem 3 senedir ufaktan ufaktan alıyodum ama şimdi tümden yenilicem