• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kuşu kafesiyle koydum üzerinde tülü üstündede lastigi vardı yemliği başı girecek kadar açıkkalmış tülün lastiklerindende geçmiş benm hatam balkona koymak oldu naapim alerji oldum bak kuş gitti hapşurmuyorum 3 gündür grip oldum sandıydım meger kuştanmış.kafası bişeye kızgın değildi akşama güreş vardı hatta yolda onu düşüne düşüne gelmiş mutlumus.benmkinin her zamanki hali anlık öfkeleri var.bide ben kahkahaylla söylemedim gayet mahcup ama tebessümle söyledim babama çekmişim naaapim huy yaani

aman boşver kuşun gideceği varmışş

bugün sen hiç bişey yokmuş gibi davran bence =))

tuçem kıs showdaki bugn ne giysemde izmirliler vardı sen katılda senide görek.... hani sözn vardı resm koyeceğdin

$75150_1451504417375_1526194516_30948550_2402638_n.webp huzur veriyo dimi kızlar =)) şimdi burda olmak vardı,,,

flocekemmmm barı zıyaretcı olarak gir be gülümmm mrk ettim senı mapus hayatı zordur bılırlm bıseye ıhtıyacın varmı

Slm baayanlar
Uf nasıl içkarartıcı bu aralar hayat
Canım çok sıkılıyo benim Kelebeğim seni çok özledim :85:
Hadi sar beni sarmala Ablaların en cigerlisi :48:

floke senmisin:2:bi haber etseydin ben o kadına haddini bildirirdim seni çok özledik:69:

gunaydınnn two flockem hala cıkmamıs maupusdan yaawww ne eeti bu kız okadarda didim yap ma etme dıye uyardım ama dınelemedı tabıııı

Back
X