Ölümüne Geyik Topiği :-))

sizlere degünaydın hanımlar... havalar ısındı çok fena kızlar.. ramazanada az kaldı... ne yapcaz kızlar :S

açlık suzuzluk yine geçiyor bir şekilde iman gücüyle ama gece hayatı bitiyor ve alkollü heryer kapalı oluyor 1 ay ve bütün tatilimizde böyle geçip gidicek ben buna üzülüyorum =(

günaydın hanımlaarrrr

merak etmeyin rabbim onun rızası için yapılan ibadetlerde mutlaka kolaylığını verirrrrr yeterki samimi olalımmm ramazan hepimize sağlık mutluluk huzur bereket getirceek ..çokk güzel olacak inşallah.........

açlık suzuzluk yine geçiyor bir şekilde iman gücüyle ama gece hayatı bitiyor ve alkollü heryer kapalı oluyor 1 ay ve bütün tatilimizde böyle geçip gidicek ben buna üzülüyorum =(

nasıl bir çelişkidir bu sizin ilde kapalı kapalı her yer sanırım bir çok ilde açıktır isteyen gider içer isteyen oturur oruç tutar

ben en çok ramazan ayında fırının önünde pide kuyruğunda beklemeyi seviyorum =) insanlar kaynaşıyor =) hepimize hayırlar getirsin inşallah =)

kepelek zaten ramazının yarısını yiyorum kalan yarısındada nasıl geçiyor inan hatırlamak istemiyorum hele sabah kalkıp işe gelip sigara tiryakisi patronların oruçla kafasına vurarak hıncını senden alması vatandaşın gelip sana çatması senin tahammülsüzlüğün önüne gelene bağırman ayyy en kötüsü açlık

ayyyy kıyamammm sannaaaaaaaaa beeeeennn...

kırmıssı kurdeele kör ollassın eemine kırmıssı kurdelle kör ollassı eeemine indim direeleeerine bilmem nirelerine kaytan bıyıklarımı sürem nirelerine...benden sislere gelsin cannarım tünaydın sonunda gavuştuk acuk yandumda geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…