Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini dilerim. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın,, İNŞALLAH

kandiliniz mübarek olsun bu arada..aranızda namaz kılan varsa bi zahmet sonundaki duasında banada bir ev...ama amerikan mutfalı olanından olsun manzarasıda denize sıfır..beklemiişken deysin bari aaa:82:

kolunu ısırdığım kızımın dediğine bak hele çıkan saatine bakıpta..ane bak sat..beees aatı:beşi altı geçiyo diyo herhal

[
hey meeen watsap dustum...wts problım...kandil kandil

Cimcime valla. dün akşam kız ark. eğlendim.. sohbet ettik.. iftar yaptık sonra alışveriş derken saat 12.30 olmuş...

biizimkeiler bir kızdı bana çok geç geldin diye.

neysem canım iftardan önce bizim paşazade bana msj atmış... msjında kızgınlık vardı. sen sabredemedin tutarsızsın gibi birşeyler yazmış.. az ve öz birşey söylemişde bende sabredememişim. bundan sonrada beklemeyecekmişim derdinin ne olduğunu anlatmayacakmış. çok yorgunmuş.. hiç keyfi yokmuş morali bozukmuş dinlenecekmiş...

waayt pagiss oj geldin dostum...kandilin mübarek olsun...cilve topiğine ugradınmıydı bizim orda parise gitmeye nediyolar bilirmisin

derdi ne anlamadım yaaa koyver gitsin sultan boşver,,,

waayt pagiss oj geldin dostum...kandilin mübarek olsun...cilve topiğine ugradınmıydı bizim orda parise gitmeye nediyolar bilirmisin

hoşbuldum cimcime

nirde o cilve topiğii görmedim:26:

ne diyolar kıs parise

seninde bütün arkadaşlarımında kandili mübarek olsunn

Son düzenleme:
suskun zahmet edip sms atmış he vay bee bu seferde sen cevap vermeseydin yada aynı taktiği uygulasaydın ya çok moralim bozuk şimdi uğraşamam senle derdim aldı başını gidiyor filan

aramıyorda sms atıyor beyefendi pehh

ben ona söyletmesini bilirim.

o bir dönsün ana kucağından soğuk sert yalnız kalacağı hayatına..ben ona sorarım.. bu yaptıklarının hesabını

kız imam hatp mesunuyuz ben kılmiiimda kim kılsın..ama başkasının bir başkasına yaptıgı dua daha makbulmüş..oyüsden diom..bide istediğim şeyide söylüyom kolaylık olsun deye daha neediyim

tamam o zaman hadi anlat bugün neler neler yapalım hocammmm aydınlat bizi,,

waay uyanık yol yapıyo sormayasın die..he he de geç kısadan kestir dahada bozulsun..eski sıcaklıgını gösterme warda yok yap yani..sansınki bu artık bana güveni kalmamış..üzülür böylece kendi dökülür..amaaan bana göre deil sen iyi sabrediosunaşk işte böözüüüm aşk

camın karşısında bir işyeri var ordaki adam cam kenarına oturmuş tüm gün oyuk oyuyor nasıl bir maden var bitmek bilmedi sürekli adam oyuk peşinde ramazanda da hiç çekilmiyor görüntü

kız imam hatp mesunuyuz ben kılmiiimda kim kılsın..ama başkasının bir başkasına yaptıgı dua daha makbulmüş..oyüsden diom..bide istediğim şeyide söylüyom kolaylık olsun deye daha neediyim

cimcime sende bana dua et eşim namaz kılmıyor onun namaz kılması bırakmadan kılması için dua et

hoşbuldum cimcime

nirde o cilve topiğii görmedim:26:

ne diyolar kıs parise

seninde bütün arkadaşlarımında kandili mübarek olsunn

bukadar söyliyim sen anna...cilveli topiğinde derlerki gece parise gittinmi kıssss yokkız hastayım istanbulda dolandık okadar...buda şifre kanımca..annadınsen..aslında benim nikim olmalıydı PARİSTE BİR GECE wooowwwwwww

Aklınca kurtuluşu beni suçlamakta buluyor.. kendi de biliyor suçlu olduğunu... aklınca kurtuluşu böyle yaparak buldu... ben soracam tabi 1 ay boyunc aneden bunları yaptın diyecem... oda ne cvp verecek.. cvp vermekten korktuğu anlatamadığı şeyler olunca kaşış yolu tabiki birini suçlamak.. ama kurtuluşu yok eninde sonunda ben ısrar etmeden kendi kendine anltacak...

duramaz o ben bilirim anlatır. sırf aramızı daha kötü bozmamk için bunu yaptı.. özürler dilerim sanırorsa yanılıyor.... ben zamanı gelince tel.msj kısmını bozmasını bilirim. işlerim yoğun olduğunu tatile çıkmanın müthiş birşey olduğunu yalnız kalmayı da blirim. ha birde tel eve bıraktım şimcik tatildeyim demeyide bilirim...

bunlar iyi günlerin dostum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…