hey meeen watsap dustum...wts problım...kandil kandil
kandiliniz mübarek olsun bu arada..aranızda namaz kılan varsa bi zahmet sonundaki duasında banada bir ev...ama amerikan mutfalı olanından olsun manzarasıda denize sıfır..beklemiişken deysin bari aaa:82:
[
cimcime valla. Dün akşam kız ark. Eğlendim.. Sohbet ettik.. Iftar yaptık sonra alışveriş derken saat 12.30 olmuş...
Biizimkeiler bir kızdı bana çok geç geldin diye.
Neysem canım iftardan önce bizim paşazade bana msj atmış... Msjında kızgınlık vardı. Sen sabredemedin tutarsızsın gibi birşeyler yazmış.. Az ve öz birşey söylemişde bende sabredememişim. Bundan sonrada beklemeyecekmişim derdinin ne olduğunu anlatmayacakmış. çok yorgunmuş.. Hiç keyfi yokmuş morali bozukmuş dinlenecekmiş...
waayt pagiss oj geldin dostum...kandilin mübarek olsun...cilve topiğine ugradınmıydı bizim orda parise gitmeye nediyolar bilirmisin
sen kılmayacak mısın namaz bacım,,,
kız imam hatp mesunuyuz ben kılmiiimda kim kılsın..ama başkasının bir başkasına yaptıgı dua daha makbulmüş..oyüsden diom..bide istediğim şeyide söylüyom kolaylık olsun deye daha neediyim
[
Cimcime valla. dün akşam kız ark. eğlendim.. sohbet ettik.. iftar yaptık sonra alışveriş derken saat 12.30 olmuş...
biizimkeiler bir kızdı bana çok geç geldin diye.
neysem canım iftardan önce bizim paşazade bana msj atmış... msjında kızgınlık vardı. sen sabredemedin tutarsızsın gibi birşeyler yazmış.. az ve öz birşey söylemişde bende sabredememişim. bundan sonrada beklemeyecekmişim derdinin ne olduğunu anlatmayacakmış. çok yorgunmuş.. hiç keyfi yokmuş morali bozukmuş dinlenecekmiş...
kız imam hatp mesunuyuz ben kılmiiimda kim kılsın..ama başkasının bir başkasına yaptıgı dua daha makbulmüş..oyüsden diom..bide istediğim şeyide söylüyom kolaylık olsun deye daha neediyim
hoşbuldum cimcime
nirde o cilve topiğii görmedim:26:
ne diyolar kıs parise
seninde bütün arkadaşlarımında kandili mübarek olsunn
suskun zahmet edip sms atmış he vay bee bu seferde sen cevap vermeseydin yada aynı taktiği uygulasaydın ya çok moralim bozuk şimdi uğraşamam senle derdim aldı başını gidiyor filan
aramıyorda sms atıyor beyefendi pehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?