Ölümüne Geyik Topiği :-))

büyüdü be ya,o da büyüdü....kızım kocaman oldu,yarın anasınıfına başlıyor....düne kadar koridorda gecenin bi vakti volta atıp gazını çıkarmaya çalışıyordum,ilk adımlarında yerlere 'uçuşu' güvenli olsun diye sehpa kenarlarını köpüklerle sarıyordum...bit kadar tırnaklarını ojelerken 'süslü raziyem bi de çişini öğrensen de kokoşluğun tam olsa ya!' diye fırça çekiyordum....şirretliği ve huysuzluğundan ötürü onu kaynanam diye seviyordum....yarından sonra bambaşka bir dönem açılıyor hayatımızda....buruk bi mutluluk ve oldukça fazla heyecan içersindeyim....

büyüdü be ya,o da büyüdü....kızım kocaman oldu,yarın anasınıfına başlıyor....düne kadar koridorda gecenin bi vakti volta atıp gazını çıkarmaya çalışıyordum,ilk adımlarında yerlere 'uçuşu' güvenli olsun diye sehpa kenarlarını köpüklerle sarıyordum...bit kadar tırnaklarını ojelerken 'süslü raziyem bi de çişini öğrensen de kokoşluğun tam olsa ya!' diye fırça çekiyordum....şirretliği ve huysuzluğundan ötürü onu kaynanam diye seviyordum....yarından sonra bambaşka bir dönem açılıyor hayatımızda....buruk bi mutluluk ve oldukça fazla heyecan içersindeyim....

ay ne güzel ne mutlu sana hayırlı olsun başarılı sağlıklı okul dönemleri olsun allah bağışlasın

FLOKEM GÖZÜN AYDIN CANIM..BAŞARILI BİR OKUL DÖNEMİ DİLERİM..kızkardeşimin oğluda yarın ana okuluna başlıycak bayağı heyecanlı...bana diyorki başımdan atıyormuş gibi hissediyorum..ana okulu zorunlu değil ya...

minik cadıma başarılar diliyorum ...

yeni bir başlangıç yeni bir döneme adımm atıyor, umarım çoook başarılı olur...

minik flockem de okullu oluyor...:62:

paris tünaydın canım..mandalinam tünaydın sanada hayırlı bir iş haftası diliyorum:16:
paris nasıl gidiyo hamilelik...:49:

paris maaşallah kuzuya allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin sanada sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım..ev işini ne yaptın..

cry yine yoktun ne zamandır nerelerdeydin özlettin

kızlar hanımlar bayanlar
elektirik idaresi soydu sabah sabah bizi sokağa attık paracıkları geldik :53:

kıslar nasılsınız... bugün daha çok iyi hissediyorum kendimi...:21:

Back
X