Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kim demiş iyi yemek yaptıgımı kız eşim ahçı diye evlendim nefret ediyorum yemek yapmaktan yaparsam güzel olur ama sevmiyorum..
Eşimde ahçılığı bıraktı çocuk mağazsında müdür tükkanı var ama evde yapmıyo dükkandan yiyoz bazen...

kilo alıyorum felan gibi bişi yazdın bende özendim ne güzel yemek yapıo die...:1: bizde akşam işyerinde (cafemizde)bazen de dışarda...
geçen köfte yaptım kociş bunu duvara atsam geri döner dedi...Rezil olyom yaa internetten aldığım tarifler hüsran ev:50:ilik zor yaaa...

çok güzel çamaşır seriyom hatta bılaşık makineden bılaşıkları yerleştiryom..Evi pok gibi götüryosa temizlikçiye maaşımdan bir 80 ayrıyomda şöle ev bişiye benzesin die...kaynanaya gittimmi zaten hayatta kalkmam baktım çayları doldurmuş aıp olmasın ver ben servis edim derim kadın diyodur ne tembel gelin:32::32::32:

Yani barbat bir evinin kadınıyım ben evet itraf ediyorum..

evet orada yaşıyor görümcen memnunda halinden

ben sevmiyorum adanayı bir kere yazı yaz değil kışı kış değil tek güzel yanı kışın yakıt tasarrufu

antalyayı daha çok severim ama alanyayı daha çok marinanın az ilersinde yamaç paraşütü yapmıştım ilk kez acayip güzeldi

İskenderun güzeldir arada git gez sıcaktır insanları komuşuluk gerçek hakikatttır....
bekleriz cnm Antalyaya gelirsen gayfemi içersin makinem güzel kahve yapar beko diye sölemiyorum üsütüne yoktur pohahhaha...:52::52::52:

olur olalım en azından sizede ev verirsek para alırız bedava vermektense az bişiyde olsa almış oluruz iki tarafta mutlu mesut olur :27:

Ozaman almıyoz biz.Ay fimlerde oluyo ya zengin bir adam çok seviyo bir şahsı sonra ev araba alıyoo filan bizim karşımızada çıksa keşke
Bukadar para veriyoz karşılığı bu olsun.

cıks ben trabzonluyum eşim adanalı
Eeee sende yarı Adanalı sayılırsın.
geçen adamın biri karısıı bıçaklamış adanada bizimki diyor akıllı ol :27:

Baksen kime hava yapıyomuş o Karadenizli bir kadına cesaretinden ötürü tebrik koydum eşine.
Benim teyzem yılanı tek eliyle yakalayıp bi hamlede öldürüyo
Annemi hiç anlatmıyım :9: :9:
O korksun bence..

hemşommmmm
:15::70: cANIMhEMŞOM BENİMMM

olur olalım en azından sizede ev verirsek para alırız bedava vermektense az bişiyde olsa almış oluruz iki tarafta mutlu mesut olur :27:

cıks ben trabzonluyum eşim adanalı

geçen adamın biri karısıı bıçaklamış adanada bizimki diyor akıllı ol :27:

hemşommmmm

pohaaaaaaaaaa:60::60::60:

Of ya ben çoklu alıntıda cevap veremiyorum karışıyo sadece son yadığım çımış :50:

Delüü hapta atarsın bu gidişle adamın gazozuna :9:
Ben çok soguk nevaleyim eşimde beni sıkıştırıyo bebek yapalım diye bende artık tıp ilerledi bişey yapmayak dr yapsın tüp bebek yorma kendini diyorum :9:

nayır kaldır totişi olmaz hissdiyorum sen kesin güzel hatusun adamı mahrum bırakma pakeynnn...kaç yıllık evlisin cnm...

günaydıııın kuzularrr....
böcüklerime kahvaltı yaptıriiim geliyomm
inşallah burada olursunuz

kilo alıyorum felan gibi bişi yazdın bende özendim ne güzel yemek yapıo die...:1: bizde akşam işyerinde (cafemizde)bazen de dışarda...
geçen köfte yaptım kociş bunu duvara atsam geri döner dedi...Rezil olyom yaa internetten aldığım tarifler hüsran ev:50:ilik zor yaaa...

çok güzel çamaşır seriyom hatta bılaşık makineden bılaşıkları yerleştiryom..Evi pok gibi götüryosa temizlikçiye maaşımdan bir 80 ayrıyomda şöle ev bişiye benzesin die...kaynanaya gittimmi zaten hayatta kalkmam baktım çayları doldurmuş aıp olmasın ver ben servis edim derim kadın diyodur ne tembel gelin:32::32::32:

Yani barbat bir evinin kadınıyım ben evet itraf ediyorum..

Yok gıı alamıyorumkii ama güzerl yemek yaparım
Temizlikte güzel yaparım canım istedimi :9: Bazende dagınık bırakıyorum yaşanmışlık olsun evde rahat olalım diye aniden misafir geldimide übuçuk atıyorum
Ben bir kez yardımcı aldım yer beziyle mutfak dolabı silmeye kalktı dahada güvenemedim.Zaten paramda yok öle vermeye kendim yaparım biri bana 100 lira versin yeterli :9:

:38:hoşbulduk canım sizi takip ediyoruz. sohbetiniz güzel akıcı gidiyo valla ayrılamıyorum sayfadann:1:

sende gelsene bamyanın annesi

İskenderun güzeldir arada git gez sıcaktır insanları komuşuluk gerçek hakikatttır....
bekleriz cnm Antalyaya gelirsen gayfemi içersin makinem güzel kahve yapar beko diye sölemiyorum üsütüne yoktur pohahhaha...:52::52::52:

cıks benim cayfeyle aram yoktur bakır cezvede ağır ateşte hakiki Türk kahvesi yaparsan gelirim yada muz bahçen varsa

:15::70: cANIMhEMŞOM BENİMMM

mucukssss mucukssss

Of ya ben çoklu alıntıda cevap veremiyorum karışıyo sadece son yadığım çımış :50:

tıkladıktan sonra onay işareti görmen lazım bazen bendede oluyor bir tık yetmiyor

Allah iyiliğini versin emi

daha yenisiniz zamanla yemek yapmayı öğrenirsin tabi seviyorsan mutfağı

çok seviyorum sorma her yaptığımda bir bulaşık makinesi dolyor nası oluyor yaparken anlamadım...kalanlarıda elimde yıkıyorum..telaşa giriyorum bazen bide uzun sürüyor eşim açlıktan ölmesin die 2 saat sonra gel diorum hep...:93:

nayır kaldır totişi olmaz hissdiyorum sen kesin güzel hatusun adamı mahrum bırakma pakeynnn...kaç yıllık evlisin cnm...

3 yıllık altta yazayii şekerim
Güzelmiyim bilmem ama totomu kaldıramıyorum :9: onu biliyorum
Eşimde ısrar etmiyo artık Bazen çok jestler yapıyorum böyle daha iyi kıymetli oluyoo :9:

Back
X