- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada mandiş parisim ve bamyam çok hoşuma gitti
ikimizi birden sölemen
benim parfüm manyağı olduğumu biliyo da ondan evde dünyanın parfümü var daha
yazık ama ya o kızlra. ama ben kredi kartı ından arayanlara gıcık oluyom . defalarca istemiyom dediğim halde arıyolardı. geçenaynı güm içnde 3 kere aradılar. zaten canım sıkkın. yeter be ,istemiyorum dediğim halde arıyosunuz bi daha ararsanız anında kartı iptal ettirecem dedim. o gün bugündür aramıyolar
ikide birde işlem ücreti alıyolardı gene tehdit ettim böyle . bu hakkınızzı bir defa kullanmanız şartı ile almayacaz dediler. eğer kartı iptal ettiriseniz geri yükleyecez karta dediler. ne yanı şantaj hakkımı elimden mi alıyonuz tamam tamam iptal ettirmeyecem dedim. iki senedir kart ücreti ödemiyom![]()
ay bunlar çok ısrarcı defalarca arıyolar. canıma tak ettirdiler.bende öyle arayanlara tamam olur eşime sorayım yarın arayın yarın olunca ayy unuttum yarın arayın şimdi işimvar sonra arayın diyerek oyakıyorum sonuç o firma banka neyse beni bir daha hiç aramıyor![]()
ben korktum senin bu sümbül ağadan:18:
ya reklem vermek için arıyolar kadına dıyorumkı ajansla anlaştık onlar konuscaksınız ne yanı ajansa paramı vercem bana idareden bırısıne aktar dıyo bende burası zaten idare dedim eskıden bıze para oduyodunuz bız dağıtyoduk sımdı ajansa odeme yapıcaksınınz olnlar dagıtcak dıye sabırla anlattım ama bı laf daha etseydı boş hatlardan bırıne bağlardım akşama kadar salağı sonunda anladı ve kapttı aklınca mudurune sınarsıp ısını halledebılecegını sanıyor.
e bıze yolla bacımmm ne almıs bakıyımmm
ay bunlar çok ısrarcı defalarca arıyolar. canıma tak ettirdiler.
valla ne uyanıklar bende 3 kez kartı iptal ettircektim aynını yaptılar önceden birbirmize giryoduk ödeyecen ödemicem die...şimdi iptal etmiolar sıkıldım bankaya gitmekten bide bonus veriolar üsütüne ne adamlar yaa frenliyemiom kendimi ben yaa benim bonusta limitte bitti bidaha yatırım kapatyom die arayım bonus versinler akkabı alrıım bonusla...pohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
iyimişşşşşşşşşaranız bozuktu galiba .bende burcu burcu kok demişteim. geri alıyom.:78:
eğer kartımdan ücret almaya devam edrseniz kartı iptal ettirecem dedim. lafı geveleyip durdu . o zaman lütfen kart iptal bölümüne aktarırımıznız dedim. ben bakıyom dedi. tamam ozaman iptal işlemlerini yapalım lütfen dedim. tamam o zman aiptal etmeyelim ücertide chip para olarak yükleyelim size dedi.
oyyyyy yerim sizi ben artık iki kişisiniz sen onu yokmu sayıyorsun bamyada bizi dinliyor
burcu sen özeldesin müdür bu durumda imtiyaz göstermez ama bizde o kadar çok oluyorki sonra geliyorlar bak nasıl işimi hallettim diye kasıla kasıla
merhaba bayanlar ..![]()
bol muhabbetler hanımlar...:79:
ya reklem vermek için arıyolar kadına dıyorumkı ajansla anlaştık onlar konuscaksınız ne yanı ajansa paramı vercem bana idareden bırısıne aktar dıyo bende burası zaten idare dedim eskıden bıze para oduyodunuz bız dağıtyoduk sımdı ajansa odeme yapıcaksınınz olnlar dagıtcak dıye sabırla anlattım ama bı laf daha etseydı boş hatlardan bırıne bağlardım akşama kadar salağı sonunda anladı ve kapttı aklınca mudurune sınarsıp ısını halledebılecegını sanıyor.
bi tane oriflameden bi tane avondan bi tanede ithal bi parfüm alımş,,,
datlummmm ben zaten pek bi misss kokarım,,, sölemesi ayıp,,
gule gule kullan bacım ben de parfum hastasıyım cok varsa bana yolla
yaa nedemezsınnnn bu mudurlerın hepsı ıkı sırıtan kadına neler yapar bı bılsennnn