Ölümüne Geyik Topiği :-))

yazık ama ya o kızlra. ama ben kredi kartı ından arayanlara gıcık oluyom . defalarca istemiyom dediğim halde arıyolardı. geçenaynı güm içnde 3 kere aradılar. zaten canım sıkkın. yeter be ,istemiyorum dediğim halde arıyosunuz bi daha ararsanız anında kartı iptal ettirecem dedim. o gün bugündür aramıyolar:27:
ikide birde işlem ücreti alıyolardı gene tehdit ettim böyle . bu hakkınızzı bir defa kullanmanız şartı ile almayacaz dediler. eğer kartı iptal ettiriseniz geri yükleyecez karta dediler. ne yanı şantaj hakkımı elimden mi alıyonuz tamam tamam iptal ettirmeyecem dedim. iki senedir kart ücreti ödemiyom:9:

valla ne uyanıklar bende 3 kez kartı iptal ettircektim aynını yaptılar önceden birbirmize giryoduk ödeyecen ödemicem die...şimdi iptal etmiolar sıkıldım bankaya gitmekten bide bonus veriolar üsütüne ne adamlar yaa frenliyemiom kendimi ben yaa benim bonusta limitte bitti bidaha yatırım kapatyom die arayım bonus versinler akkabı alrıım bonusla...pohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::66::52::66:

bende öyle arayanlara tamam olur eşime sorayım yarın arayın yarın olunca ayy unuttum yarın arayın şimdi işimvar sonra arayın diyerek oyakıyorum sonuç o firma banka neyse beni bir daha hiç aramıyor:27:
ay bunlar çok ısrarcı defalarca arıyolar. canıma tak ettirdiler.

ya reklem vermek için arıyolar kadına dıyorumkı ajansla anlaştık onlar konuscaksınız ne yanı ajansa paramı vercem bana idareden bırısıne aktar dıyo bende burası zaten idare dedim eskıden bıze para oduyodunuz bız dağıtyoduk sımdı ajansa odeme yapıcaksınınz olnlar dagıtcak dıye sabırla anlattım ama bı laf daha etseydı boş hatlardan bırıne bağlardım akşama kadar salağı sonunda anladı ve kapttı aklınca mudurune sınarsıp ısını halledebılecegını sanıyor.

burcu sen özeldesin müdür bu durumda imtiyaz göstermez ama bizde o kadar çok oluyorki sonra geliyorlar bak nasıl işimi hallettim diye kasıla kasıla

valla ne uyanıklar bende 3 kez kartı iptal ettircektim aynını yaptılar önceden birbirmize giryoduk ödeyecen ödemicem die...şimdi iptal etmiolar sıkıldım bankaya gitmekten bide bonus veriolar üsütüne ne adamlar yaa frenliyemiom kendimi ben yaa benim bonusta limitte bitti bidaha yatırım kapatyom die arayım bonus versinler akkabı alrıım bonusla...pohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::66::52::66:

aynen canım. ama ben şunu anladımki kredi kartım olmasa ben yaşayamam hiç bişey alamam.( bankacılar duymasın:9:) limitim doluydu benimde elim ayağım bağlandı ne yağacağımı bilemedim. beğendiğim şeylerin hiç birini alamadım:14: allah düşmanıma yaşatmasın:59:

aranız bozuktu galiba .bende burcu burcu kok demişteim. geri alıyom.:78:

eğer kartımdan ücret almaya devam edrseniz kartı iptal ettirecem dedim. lafı geveleyip durdu . o zaman lütfen kart iptal bölümüne aktarırımıznız dedim. ben bakıyom dedi. tamam ozaman iptal işlemlerini yapalım lütfen dedim. tamam o zman aiptal etmeyelim ücertide chip para olarak yükleyelim size dedi.
iyimişşşşşşşşş:52::52:
oyyyyy yerim sizi ben artık iki kişisiniz sen onu yokmu sayıyorsun bamyada bizi dinliyor

:38::38::38:
he artık hissetmeye başlamış herşeyi sıpam:emir_bebek:

ya reklem vermek için arıyolar kadına dıyorumkı ajansla anlaştık onlar konuscaksınız ne yanı ajansa paramı vercem bana idareden bırısıne aktar dıyo bende burası zaten idare dedim eskıden bıze para oduyodunuz bız dağıtyoduk sımdı ajansa odeme yapıcaksınınz olnlar dagıtcak dıye sabırla anlattım ama bı laf daha etseydı boş hatlardan bırıne bağlardım akşama kadar salağı sonunda anladı ve kapttı aklınca mudurune sınarsıp ısını halledebılecegını sanıyor.

hımmm değişiklik olmuş ona sinirlenmiş dediğin gibi iş bitirici olan tiplerden herhalde...:51:

yaa nedemezsınnnn bu mudurlerın hepsı ıkı sırıtan kadına neler yapar bı bılsennnn

sen müdür fıkrasını biliyormusun insan vucüdündaki tüm organlar toplanmış aralarında müdür seçiyorlarmış sonra kim müdür seçilmiş :27::27:

müdür dedinmi hep aklıma gelir bizimkine anlatmıştım ben vekilim müdür değilim diyor :27:

Back
X