Ölümüne Geyik Topiği :-))

hoşgeldin kebek sende yaptınmı kış hazırlığı..

cimcime bana gönül koyma lütfen...
floke ile ortak noktalarımız vardı annelerimiz aynı yılda kaybetmişiz..ben hayat size ne öğretti kısmına bir şeyler yazmıştım oda beni yazıma karşılık bir şeyler yazmış beni eklemiş sonra..özeldede birşeyler paylaşmıştık...
bazen alıngan olabiliyorum evet haklısın mükemmel biriyim demiyorum..seni çok tanımadığımdan biraz zaman geçse düzelicek şeyler diye düşünüyorum..bir iki arkadaşla daha oldu ama tanımadığım için..aslında iyi insanlar ...

floke ile ortak noktalarımız vardı annelerimiz aynı yılda kaybetmişiz..ben hayat size ne öğretti kısmına bir şeyler yazmıştım oda beni yazıma karşılık bir şeyler yazmış beni eklemiş sonra..özeldede birşeyler paylaşmıştık...
bazen alıngan olabiliyorum evet haklısın mükemmel biriyim demiyorum..seni çok tanımadığımdan biraz zaman geçse düzelicek şeyler diye düşünüyorum..bir iki arkadaşla daha oldu ama tanımadığım için..aslında iyi insanlar ...

alındım kırıldım yani yalan değilde hani keşke ay yanlışlıkla olmuş kız sonradan farkettim felan diyeydin bari neyse birdahakine kötü anılarımı seninle aynı tarihe denk getirmeye çalışırım napalım..tuçeyede alınmıştım ben sordugum halde eski aşkıyla barıştıgını söylememişti aylar geçti ama unutamıyorum neyse sanal alem fazlada derdetmemek lazım dimi.niye gönül koyayım canım yok geçti gitti..

şiştt hanımlar sizi seviyorum

cry tarifi buyldunmu ben kaçırdım aradaki sohbeti

kelebek kedimeri ve herkes hoşgeldiniz

cimcime evine tam bakamadım baktığım kadarıyla manzara süper Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

kış hazırlığı bir cry yapıyor sanırım en hamaratımız o çıktı bakın

kıs noldu ne bıtttııı ayyyyyyyyyyyyy anatınnnnn biiiiiiiiiiii

hoşgeldin kebek sende yaptınmı kış hazırlığı..

hoşbuldum canım...

yaptım sayılır çok deepfreeze kullanmıyorum artık
her mevsimde çıkan mevsim sebzelerini tüketmeye dikkat ediyorum...
ama bezelye her şeye çok kullandığım için 3 paket yaptım...
biber ve patlıcan kuruttum...
konserve domates yaptım...

şimdilik bu kadar....

:
alındım kırıldım yani yalan değilde hani keşke ay yanlışlıkla olmuş kız sonradan farkettim felan diyeydin bari neyse birdahakine kötü anılarımı seninle aynı tarihe denk getirmeye çalışırım napalım..tuçeyede alınmıştım ben sordugum halde eski aşkıyla barıştıgını söylememişti aylar geçti ama unutamıyorum neyse sanal alem fazlada derdetmemek lazım dimi.niye gönül koyayım canım yok geçti gitti..

:27:cimcime kıs sen benden betersin vallahi ne ilgisi var..evet haklısın tamammı..floke ve buradan bir iki arkadaşımla yakınlık oluştu aramda birbirimizi anladığımızı düşünüyorum..birbirimizi tanımak için fırsat verelim bence..:27:

hoşbuldum canım...

şimdilik bu kadar....
canım afiyetle yiyin inşallah..bende konseve dometes yaptım...bende bamya ve barbunya koydum buzluğa...:49:

şiştt hanımlar sizi seviyorum

cry tarifi buyldunmu ben kaçırdım aradaki sohbeti

kelebek kedimeri ve herkes hoşgeldiniz

cimcime evine tam bakamadım baktığım kadarıyla manzara süper Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin

kış hazırlığı bir cry yapıyor sanırım en hamaratımız o çıktı bakın

mandalına kıs bızde bunlara gıdek doplarını bosaltak en ıyısı

naber fıstıkımmmmmmmmmmmm

iyi canım birkaç gün eşimin memleketine gittik geldik yorgunluk gerisi aynı telaşa devammm.. sen neler yapıyorsun ...:54:

kelebek kız gel benmkileride yıkayalım nezaman görsem bulaşık yıkıon yazık sana:1:takıl bana hayatını yaşa annem:51::24::24:

gelem dicem ama ben bi çay kaşığı bilem yıkamam elimde herşey makineye kabulse gelirim hemen zati dün xxxxxxteydim harika süper ötesi bir yer oraya taşınsam mı diyorummm...:31:

kelebekimmmmmmmmmmm cvp bekliyorummmmmmmmmmmmm:84:

geldim kuzucum kociş geldi çocuğu okuldan almaya bugün o gidecek onunla uğraşıyorum da...:40:

Son düzenleme:
hoşbuldum canım...

şimdilik bu kadar....

kurutma oluyormu sizin oralarda kelebek bizim buranın havasından sanırım kurumuyor rutübet küf oluyor domateste kurutuyorlar birde elma kurutuyorlar alma kurusunu çok severdim rahmetli ananem memleketten getirirdi oralarda bir haftada kuruyor derdi

:

:27:cimcime kıs sen benden betersin vallahi ne ilgisi var..evet haklısın tamammı..floke ve buradan bir iki arkadaşımla yakınlık oluştu aramda birbirimizi anladığımızı düşünüyorum..birbirimizi tanımak için fırsat verelim bence..:27:

flört eden sevgililer gibisiniz hee

canım afiyetle yiyin inşallah..bende konseve dometes yaptım...bende bamya ve barbunya koydum buzluğa...:49:

bamya zor olmuyormu vıcıklıyorya ama güzel oluyor hımm türlüde koyun bari ben severim gelince pişirirsiniz :1:

:

yokkız haklı olmak değil haklı oldugumu bilsemde küslüğüm devam eder biraz zaman ver ben hemen barışamıyorum tamam tanıyalım birbirimizi..

Back
X