Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen nişanlına yenisini yaparsın hepsini biz çalacaz üçde biri kedimerinin üçte biri burcunun kalanı benim![]()
valla görmedim yaaa verir benim ablamm verip benim tontişimm ayyy çok severim ben ablamııı![]()
sensin o tontişşş
hem ben bi kerem karar verdim çıtır olcemmmartıkın...
sensin o tontişşş
hem ben bi kerem karar verdim çıtır olcemmmartıkın...
bize tontiş diyenler utancek dimi ablammm![]()
kız senin avatarın pek bi şeker aynı benim gibi hijyen abla o da![]()
kızlar günün olayı iki kişilikli insanlar dün olmaz dediği olaya bu gün olur yapın diyen xyzabc olmaz dediğinde tanımadığı kişinin işi olur dediğinde yalakalık yaptığı kişinin işi olursa gözünüzün önünde cereyan eden bu olaya susmak zorunda kalırsanız ayrıca bu xyzabc ye yaranmak için başkasının yaptığı ve takdir edilen işi ben yaptım diyen sıfır kişi nin olayına şahit olmak bu insanlardan nefret etmek
ayy çok karışık yazdım ama özet olarak insanlar ne tuhaf yada tuhaf olan benim
ayyyyyyyyyy tuaf olan sen degılsın kuzum çift karakterli aslında karaktersız olan ınsanlardan bende nefret ederım
kızlar günün olayı iki kişilikli insanlar dün olmaz dediği olaya bu gün olur yapın diyen xyzabc olmaz dediğinde tanımadığı kişinin işi olur dediğinde yalakalık yaptığı kişinin işi olursa gözünüzün önünde cereyan eden bu olaya susmak zorunda kalırsanız ayrıca bu xyzabc ye yaranmak için başkasının yaptığı ve takdir edilen işi ben yaptım diyen sıfır kişi nin olayına şahit olmak bu insanlardan nefret etmek
ayy çok karışık yazdım ama özet olarak insanlar ne tuhaf yada tuhaf olan benim
anacım bizim burada herkes müdür herkes amir amirinde amiri vardır onunda amiri vardır ve hepsi böyle nasıl iştir gözümüzün önünde koca insanlar yalan söylüyor hemde emek hırsızlığı ile bari gizli yap ......lığını yüz astar perde herbişey yırtılmış bunlarda![]()
ayyyyyyy en nefret ettiğim durum benım bu iş yerınde basıma en cok gelen olay yaptıgım bır işin başkalrı tarafından ben yaptım demesı ole sınır oluyorum anlatamam dırek solemıyorum ama patronlara laf arasında ınceden sölüyorum aaaa sunu yapmıstım dusunmustum nasıl buldunuz ıyı felan dıye onlarda aaa sen mı yapmıstın felan fılan sonra ısın aslı orataya cıkıyor tabı mudurle dahada papaz olunuyor ama napcannnn hakkımı yedırmem zaten cıkradılar ısden ama arkamdan ne dolaplar cevırmıs bır bılsen dudağın ucuklarrrr koca adam 2 katı yasımda hıc utanmamısta