Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET AMA ben mikrofiber bezle siliyorum parlıyor daha güzelkızlar bilenleriniz vardır yinede yazayım mobilyalarınızı pronta sıvı ile silip pronto sprey yapınca yeni gibi oluyor..![]()
cengiz abazoğlu söyledi tvde sezonun trendi botinlermiş...botin neki biri diyiversin hele..![]()
kız vallahi bilmiyorum ne zamandır diyo kanal d de program var va bana her şey yakışır orda...EVET AMA ben mikrofiber bezle siliyorum parlıyor daha güzel
ay çok güldüm hatta altıma ettim yaaa ..hay ALLAH seni emi![]()
bend eeski mobilyalar arada zeytin yağı ile silerdim. böööööööö demeyin sakın. ama çok güzel parlatıyodu . tozlanmasınıda geciktiriyodu.kızlar bilenleriniz vardır yinede yazayım mobilyalarınızı pronta sıvı ile silip pronto sprey yapınca yeni gibi oluyor..![]()
potin ayakkabı demek.cengiz abazoğlu söyledi tvde sezonun trendi botinlermiş...botin neki biri diyiversin hele..![]()
Eki Görüntüle 284646
işte bu çirkin şeyler cry ben hiç beğenmiyorumşık durmuyor bence rahatsız bişey
BENDE SEVMEDİM..Hep spor ayakkabı giyiyorum yav rahat diye:2:ben de hiç sevmiyorum![]()
BENDE SEVMEDİM..Hep spor ayakkabı giyiyorum yav rahat diye:2:
mandalinam rahat görünmüyor botinler...
Dadlu cadu sen buralara uğrarmıydın..nasılsın...![]()
ayy uğrarım kız. Niye uğramayım. Yoktum epeydir işte . Bakıcım gelmedi bende izin almıştım:114:
gel canım burayada uğra topiğimiz şenlensin biraz..![]()