• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

çocuk olaylarına girdik başımdan geçen bi olayı anlatayımda gülelim :52:
nisann ayında bi yavru kedi aldım eve getirdim. annemle babama dedim "alın size torun. ne zaman evlencen ne zaman torun yapcan diye bana gelmeyin. bunla idare edin" dedim. neyse yazın memlekete gittik. kuzenlerim teyzem falan hepberaber yemek yiyoruz. ben de bayagı kilo aldım bu sene. maşallah gobiş benden önce giriyor her mekana. kuzen dedi " gobişin kocaman olmus" benim kuzeninde 3 kızı var. ben de döndüm gayet ciddi " oğlan dogurunca gobiş kalıyor böyle" dedim :52: kadıncagız dondu önce şöyle bir suratıma bakıyor noluoyr diye. ben dayanamadım güldüm " bi de çok kıllı olmasının etkisi sanırsam" deyince anladı. bi rahatlı canım benim yaa :52: :52::52:

Milletın yuregını agzına getırmssn :1:
sende benımkı fazla hayvan seversın sanırım cnm bende hayvankoliğimde:1: :1: dısarda buldum küçücük hastaydı eve getrdm vetrnere flanda götrdk ama cok hareketlı mahvedıyor benı:( ck yaramaz ıyı suan saglıgı

sorun nedir benimde bir akrabam iste 10 senedir cocugu olmuyordu bir tanesininde 15 senedir olmuyordu ..yapmadiklari tedavi kalmadi iste onlarda bogurtlen koku suyu ile hamile kaldilar dedimya bende dalga geciyordum..cunku bende idrar yollari enfeksiyonu var yillardir annmede korktu olmayacak diye cocugun al bunu iceksin sonra bekliyces dedi..dedim birak ya sacma sapan seyler bunlar falan derken..cok dalga gectim sanirim tuttu valla...inanmiyordum ama rabbim nasip etti...

Sorun yok canım sebepsiz bende ilaç getittirdim romanyadan Vanda kaldı o başka konu tabii onu kullanıcam bi gelse oda bitkisel..
Böğürtlen kökü gibi bişey oda ben tüp bebekte denedim negatif oldu..Onudamı kullansam nerden buldunuz o köküü yavv buralardada var dır illaki ama ben anlamam kimsedende isteyemem
Ben ilk evlendiğim zaman enfeksiyon geçridim böbreklerimde bile intahap vardı belkide iltahaptan olmuyordur bilmiyormki..

valla biz onuda cok kullanmadik..poset gibi uyus bisey zaten :))) yani nasil soylenir geri cekmemi ne ole bisey diyorlar o sekilde korunduk..bende cok anlamiyorum acikcasi..ama heralde dogum sonrasi kondom kulanicam cunku rahim temizlendigi icin tekrar hamile kalma riski yuksekmis...

anladım cnm dıkkat et 2.gelmesın hemen:9:

Milletın yuregını agzına getırmssn :1:
sende benımkı fazla hayvan seversın sanırım cnm bende hayvankoliğimde:1: :1: dısarda buldum küçücük hastaydı eve getrdm vetrnere flanda götrdk ama cok hareketlı mahvedıyor benı:( ck yaramaz ıyı suan saglıgı

kuş tavşan balık derken en sonunda kedim oldu. ama ne yalan söyleyem çok utanıyorum bundan ama gercek oglum gibi bağlıyım ona :)))

hihihihihih bılıyorum kız kutuda göryom alusverıs merkeslerınde :1: :1: ama yanı nasıl yetıyor ıcınden cokmu cıkıyor nasıl para yetısıyor demek ıstedım:1:

en igrencide nanelisi o ne beter biseydir ya :))) resmen vucudun nefes aliyor gibi...aroma kokusu cok yogun ve ben nanedende nefret ederim :))) bide pahalidirda..

:1:
çocuk olaylarına girdik başımdan geçen bi olayı anlatayımda gülelim :52:
nisann ayında bi yavru kedi aldım eve getirdim. annemle babama dedim "alın size torun. ne zaman evlencen ne zaman torun yapcan diye bana gelmeyin. bunla idare edin" dedim. neyse yazın memlekete gittik. kuzenlerim teyzem falan hepberaber yemek yiyoruz. ben de bayagı kilo aldım bu sene. maşallah gobiş benden önce giriyor her mekana. kuzen dedi " gobişin kocaman olmus" benim kuzeninde 3 kızı var. ben de döndüm gayet ciddi " oğlan dogurunca gobiş kalıyor böyle" dedim :52: kadıncagız dondu önce şöyle bir suratıma bakıyor noluoyr diye. ben dayanamadım güldüm " bi de çok kıllı olmasının etkisi sanırsam" deyince anladı. bi rahatlı canım benim yaa :52: :52::52:

:1: :1: :1:Bizimkilerde hasretle bekliyo ilk torunları olucak eşimin ailesinin dedesi filan hep soruyo hasta bide.
Bende bir kedi alıp gitsemmi alın size torun diye naapsam

valla biz onuda cok kullanmadik..poset gibi uyus bisey zaten :))) yani nasil soylenir geri cekmemi ne ole bisey diyorlar o sekilde korunduk..bende cok anlamiyorum acikcasi..ama heralde dogum sonrasi kondom kulanicam cunku rahim temizlendigi icin tekrar hamile kalma riski yuksekmis...

:52: bi keresinde ben de markette sepeti doldurmuşlar rengarenk bi şeyle ama ne oldugunu okumadım sadece fiyatı okudum uygun da geldi. sepete doğru yürüyorum. markette bi kalabalık ana baba günü. gittim sepete aldım paketi bu ne diye okuyorum "prezervatif" off bi utandım bi utandım anlatamam :52: :52: :52:

kuş tavşan balık derken en sonunda kedim oldu. ama ne yalan söyleyem çok utanıyorum bundan ama gercek oglum gibi bağlıyım ona :)))
Bende cok sevıyorummmmm ama boyle yaramaz bır hayvan görmedm ben
en igrencide nanelisi o ne beter biseydir ya :))) resmen vucudun nefes aliyor gibi...aroma kokusu cok yogun ve ben nanedende nefret ederim :))) bide pahalidirda..

anladım cnm dıkkat et 2.gelmesın hemen:9:
bende mentollu ampuan almıstım cok fenaydıı:1:

Kızlar hepinizi öpüyorum ama benim acayip uykusum geldi yorgunum çok uyumam lazım yarın yine cenaze evine gidicem sabah erkenden kalkıp..
Hadin size ii sabahlar kendinize cici bakın..Allah'a emanet olun..

iyi geceler kızlar. allah muhabbetinizi arttırsın :) bana smile yapamıyorum öğretin nerden oluyor bu meret. teknoloji zor vallah zor :)

Kızlar hepinizi öpüyorum ama benim acayip uykusum geldi yorgunum çok uyumam lazım yarın yine cenaze evine gidicem sabah erkenden kalkıp..
Hadin size ii sabahlar kendinize cici bakın..Allah'a emanet olun..

tmm cnm görşrz yne tekrardan başın saolsun. Öpyrm.

Sorun yok canım sebepsiz bende ilaç getittirdim romanyadan Vanda kaldı o başka konu tabii onu kullanıcam bi gelse oda bitkisel..
Böğürtlen kökü gibi bişey oda ben tüp bebekte denedim negatif oldu..Onudamı kullansam nerden buldunuz o köküü yavv buralardada var dır illaki ama ben anlamam kimsedende isteyemem
Ben ilk evlendiğim zaman enfeksiyon geçridim böbreklerimde bile intahap vardı belkide iltahaptan olmuyordur bilmiyormki..

valla annem bildigin piknik alanlarindan soktu resmen cok zor cikiyor bide kokleri ama aktarlarda satiliyormus...ole duydum zaten cubuk gibi atiyorsun kayniyor iciyorsun..idrar yolu enfeksiiyonun dokuyormus..birde anne ve babadaki yumurta ve spermleri en kalitelileri sakliyip kalitesiz olanlari gonderiyormus...yani saglik yumurtalar kaliyor..onlarda cabuk hamile kalmana sebeb oluyormus arastirdim..ole buldum...simdi bende vardi biraz vardi arkadasima verdim oda kullaniyor..allahin otu zaten hani hic bir zarari yok cocuk olmasa bile idara yollarini bobrekleririni temizliyor ole dusun...ama hamile kalinca kesnilikle kullanmiyorsun herseyi temizledigi icin bebegide gonderiyor allah korusun farkina varinca birakiyorsun..zaten o kadar tuaf bir hiski hamile oldugunu hemen anliyorsun..

Bende cok sevıyorummmmm ama boyle yaramaz bır hayvan görmedm ben

kedicikler kadar yaramaz yok heralde. durmadan kapı arkasına saklanıp geçmemi bekliyorki üstüme atlıcak. sürekli kendisiyle kovalamaca oynayayım. sayesinde spro yapıyorum. ve ayrıca çok zekiler keratalar :52::52::52:
Tırmalıyorrrrrrrrr hava soguk dısarıda koyamıyorum normlde kedım var :1: kıyamıyorum napsam bılemedım.
iyi geceler kızlar. allah muhabbetinizi arttırsın :) bana smile yapamıyorum öğretin nerden oluyor bu meret. teknoloji zor vallah zor :)

Hayırlı geceler.Konuyu cevapladıgınızda aşşada smıle yokmu? bende gözkuyor bende dogrudan tıklıyorum yenı uyemısın?

Back
X