Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyordum ben bunları diyeceğini
ula sen varya hakkaten herifi bu zamana kadar nasıl verem etmedin bilmiyorum
ama döveceğim seni psi bi dayağı hakettingöbeğimiz çatladı len ..bizi bırak paris doğuracaktı nerdeyse
![]()
Teşekkürler Mandalin Bende çok sevdim seni..
Öpüyorum Senii...
Kıymetli insnalarsınız hepinizde zor günler geçirmiştim siz moral vermeseydiniz kolay atlatamazdım sanırım.. Neyse Duygulandım... Dostluğunuz için teşekkür ederim bende hazır herkes burdayken...
yaklaşık 9 aydır tanıyorum sizi ... tanıdğımada çok sevindim..İyiki varsınız
Mandalin, Burcu,Hayat, Cry,Kedimeri, ( onlar yok ama Flocke,Cimcime,) cry, hevuk, tuba sultan,paris, ve yeni katılan deli kızöpüyorum sizi
basalım canım. zira bizim bi arkadaşımız bu yüzden alındı ve girmiyo. keşke oda senin taktiği kullan saydı . ama birden sessizliğe gömüldü. ara ara insan günlük hayat meşgalesinde bazı şeyleri unutabiliyo alınmak yerine en iyisi denemek. o yüzden:13::13:dadlum öp beniiiiii öppppp bu konuya nöbetçi topiğinde bir ara barnaklarımızı basalım :)))
burcu dadlum heyecan yaptı bekle bekle :))
perim merim bizde seni seviyoruz hepiciğinizi seviyorum
heyecandan olur önemli konu sonuçta
datlu cadu seni unuttum sanma ...![]()
bu arada cımcımenın adı değişti haaaa sımaylım dıye bırsey olduuu yaa acaba flockemde donermı ben hala beklıyorum
açıkcası yani bende başka başka şeyler aklıma gelmişti...
ben de hepinizi çok seviyorummm ...
burası hakikatten başka sanal olduğunu bile unutuyoruz bazen
ilk mesela burcumun sesini duyduğumda güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşünmüştüm...
hepiniz ile öyle zira...
eee mandiş sen öğrendin biz nasıl öğrencez kimse yemez de bu numarayı artık![]()
Teşekkürler Mandalin Bende çok sevdim seni..
Öpüyorum Senii...
Kıymetli insnalarsınız hepinizde zor günler geçirmiştim siz moral vermeseydiniz kolay atlatamazdım sanırım.. Neyse Duygulandım... Dostluğunuz için teşekkür ederim bende hazır herkes burdayken...
yaklaşık 9 aydır tanıyorum sizi ... tanıdğımada çok sevindim..İyiki varsınız
Mandalin, Burcu,Hayat, Cry,Kedimeri, ( onlar yok ama Flocke,Cimcime,) cry, hevuk, tuba sultan,paris, ve yeni katılan deli kızöpüyorum sizi
biliyordum ben bunları diyeceğini
ula sen varya hakkaten herifi bu zamana kadar nasıl verem etmedin bilmiyorum
ama döveceğim seni psi bi dayağı hakettingöbeğimiz çatladı len ..bizi bırak paris doğuracaktı nerdeyse
![]()
orda haklısın ammmmaaaa yınede yasdım bı kenara haın mandısssssssss bıde nasıl kızıyor trıp atıyorrr
flocke döndü burcum ama buraya uğramıyor malesef...![]()
yarın 12 de toplanın bende size bişey sölicemmm![]()
bu arada cımcımenın adı değişti haaaa sımaylım dıye bırsey olduuu yaa acaba flockemde donermı ben hala beklıyorum
mandiş yaaa çok tatlısın kuzummm hepiniiz seviyorum yaa![]()
basalım canım. zira bizim bi arkadaşımız bu yüzden alındı ve girmiyo. keşke oda senin taktiği kullan saydı . ama birden sessizliğe gömüldü. ara ara insan günlük hayat meşgalesinde bazı şeyleri unutabiliyo alınmak yerine en iyisi denemek. o yüzden:13::13:
topiğin kurucu üyesi değilim ama bende sizi çok sevdim.
![]()
flocke döndü burcum ama buraya uğramıyor malesef...![]()
neden uğramıyo acaba:44::44::44:
heh asıl espri buydu bence![]()
tutturamadın 12 yemek arası
haa yemeklerinden feragat edecek kadar kim beni seviyo dersen o ayrı60
60:
topiğin kurucu üyesi değilim ama bende sizi çok sevdim.
![]()
neden uğramıyo acaba:44::44::44:
bende seni sizi hepiciğiniz çok seviyorumm...
bilemiyoruz kuzucum muhabbet etmek istemiyor artık sanırsam...![]()