Ölümüne Geyik Topiği :-))

biliyordum ben bunları diyeceğini :60:
ula sen varya hakkaten herifi bu zamana kadar nasıl verem etmedin bilmiyorum :60:
ama döveceğim seni psi bi dayağı hakettin:57: göbeğimiz çatladı len ..bizi bırak paris doğuracaktı nerdeyse :57:

alıntı yapmaki sonra gelenler merak etsin onlara ceza sizin gibi erken gelselerdi :)))

:nazar: Teşekkürler Mandalin Bende çok sevdim seni..

Öpüyorum Senii...

Kıymetli insnalarsınız hepinizde zor günler geçirmiştim siz moral vermeseydiniz kolay atlatamazdım sanırım.. Neyse Duygulandım... Dostluğunuz için teşekkür ederim bende hazır herkes burdayken...

yaklaşık 9 aydır tanıyorum sizi ... tanıdğımada çok sevindim..İyiki varsınız

Mandalin, Burcu,Hayat, Cry,Kedimeri, ( onlar yok ama Flocke,Cimcime,) cry, hevuk, tuba sultan,paris, ve yeni katılan deli kız :D öpüyorum sizi

bende seni çitlembiğim...:54:

dadlum öp beniiiiii öppppp bu konuya nöbetçi topiğinde bir ara barnaklarımızı basalım :)))

burcu dadlum heyecan yaptı bekle bekle :))

perim merim bizde seni seviyoruz hepiciğinizi seviyorum

heyecandan olur önemli konu sonuçta
basalım canım. zira bizim bi arkadaşımız bu yüzden alındı ve girmiyo. keşke oda senin taktiği kullan saydı . ama birden sessizliğe gömüldü. ara ara insan günlük hayat meşgalesinde bazı şeyleri unutabiliyo alınmak yerine en iyisi denemek. o yüzden:13::13:

açıkcası yani bende başka başka şeyler aklıma gelmişti...
ben de hepinizi çok seviyorummm ...
burası hakikatten başka sanal olduğunu bile unutuyoruz bazen
ilk mesela burcumun sesini duyduğumda güzel arkadaşlıklar kurduğumuzu düşünmüştüm...
hepiniz ile öyle zira...
eee mandiş sen öğrendin biz nasıl öğrencez kimse yemez de bu numarayı artık
:52:

kepeleğem senin içinde başka numaralar buluruz merak etme numaralar bitermi :)))

:nazar: Teşekkürler Mandalin Bende çok sevdim seni..

Öpüyorum Senii...

Kıymetli insnalarsınız hepinizde zor günler geçirmiştim siz moral vermeseydiniz kolay atlatamazdım sanırım.. Neyse Duygulandım... Dostluğunuz için teşekkür ederim bende hazır herkes burdayken...

yaklaşık 9 aydır tanıyorum sizi ... tanıdğımada çok sevindim..İyiki varsınız

Mandalin, Burcu,Hayat, Cry,Kedimeri, ( onlar yok ama Flocke,Cimcime,) cry, hevuk, tuba sultan,paris, ve yeni katılan deli kız :D öpüyorum sizi

canım benim aynen valla en zor zamanlarımdan en mutlu günerime akıl hocalarım oldunuz

biliyordum ben bunları diyeceğini :60:
ula sen varya hakkaten herifi bu zamana kadar nasıl verem etmedin bilmiyorum :60:
ama döveceğim seni psi bi dayağı hakettin:57: göbeğimiz çatladı len ..bizi bırak paris doğuracaktı nerdeyse :57:

cıks biraz daha giderdide bamyaya kıyamadım yahu

orda haklısın ammmmaaaa yınede yasdım bı kenara haın mandısssssssss bıde nasıl kızıyor trıp atıyorrr

nasıl trip atmayım sonunda çıkan sonuçta önemliydi gelmeyenlere daha ne tripler atarım :1:

dadlummmmm:54:

bu arada cımcımenın adı değişti haaaa sımaylım dıye bırsey olduuu yaa acaba flockemde donermı ben hala beklıyorum

flocke kapsamdışı değil zaten

:38:
mandiş yaaa çok tatlısın kuzummm hepiniiz seviyorum yaa​
:16:

bende hepiciniğizi kuzummmm

basalım canım. zira bizim bi arkadaşımız bu yüzden alındı ve girmiyo. keşke oda senin taktiği kullan saydı . ama birden sessizliğe gömüldü. ara ara insan günlük hayat meşgalesinde bazı şeyleri unutabiliyo alınmak yerine en iyisi denemek. o yüzden:13::13:

dadlum ben kolay kırılmam ama arada bilmek iyi geliyor hissetmek yada

topiğin kurucu üyesi değilim ama bende sizi çok sevdim.
:29::29::29::29::29::29::29::29::16:

bizdeeeee

flocke döndü burcum ama buraya uğramıyor malesef...
:43:

evet

neden uğramıyo acaba:44::44::44:

bilmiyorum ama siteyede gelmiyor

yarın 12 de toplanın bende size bişey sölicemmm :23::23::23:

cuma namazına gitmem gerek :)))

heh asıl espri buydu bence :60::60:

sen şu alıntıyı sil küpeliii süre bitcek kalacak sonra

tutturamadın 12 yemek arası :60::60::60:

haa yemeklerinden feragat edecek kadar kim beni seviyo dersen o ayrı:60:60:60:60:

dadlum oda vardı doğru hayatım azcık zaman geçsinn :)))

:62:

:62:

:60:

:emir_bebek:

mandiş senin kurs başladı demiştin konu olarak nerdesiniz kurs nasıl gidiyor...

bugün coğ. test yapcak bizi... harıl harıl coğ. çalışıyorum bende...

Back
X