Kimdi o yaAnnesi dünğelwriyle samimi olmak isteyen biri vardıkibar yazdım geldiğim gibi ban yiyemem
İpekböcüü vardı. O olabilir mibizim ki yeni evli daha küçük demişimipek kullanici adımı ipek diye kullanici adı hatırlıyorum ama dediğim gibi isim degistirenler oldu
Yazlarimiz çok çok sıcak 50 leri hatta 60 ları gördüğümüz de oldu.Oyyy mersin çok severim ama yazları değil
Ben geldim eskiden çok oraya güzel anılarım var çok eskidenYazlarimiz çok çok sıcak 50 leri hatta 60 ları gördüğümüz de oldu.
Ama bu sene kişi çok uzun aradan sonra ilkez dondurucu soğuklar oldu _ leri gördük bir mersinli olarak alisik değiliz.
İpek böcüğü çeyiz bakanı değilmiydiİpekböcüü vardı. O olabilir mi
Tanımıyorum ki bulayım mı konuyuKimdi o yabak onu hatırlayamadım.
Ya onu bilmiyorum da bizim bekarken bir geyik grubumuz vardı. O o zamanlar bekardı ama şimdi ne yaptı bilmiyorumİpek böcüğü çeyiz bakanı değilmiydi
Yok benimki gerçek adıydı nickleri tam hatırlamıyorum
Sende opss dedi profil gizli bir ajanlık yapamadımİpekböcüü vardı. O olabilir mi
Açayım hemenSende opss dedi profil gizli bir ajanlık yapamadım
Manisayı ben sevmedim şu meşhur dağınıza Çıkmaya çalışmıştıkbu gun burasi da sicakti ama evde klima ile pek hissetmedik
vardirben gec kesfedenlerdenim siteyi :))
Açtım profiliManisayı ben sevmedim şu meşhur dağınıza Çıkmaya çalışmıştıkama merkezdeki güllü ismi olan köfteci ve aşağıdaki esnaf lokantasın daki yemekleri unutamam
İpek böcüğünü hatırlıyorum gerçek adını eşini filanYa onu bilmiyorum da bizim bekarken bir geyik grubumuz vardı. O o zamanlar bekardı ama şimdi ne yaptı bilmiyorum
Hiç çaktırmadan bakacaktım yakalandım böyle tadı çıkmıyorAçtım profili
Neydi o topiğin adıYa onu bilmiyorum da bizim bekarken bir geyik grubumuz vardı. O o zamanlar bekardı ama şimdi ne yaptı bilmiyorum
ben severim canim memleketimi dedigin kofteciyi bilmiyorum ama garaj yani esnaf lokantasi ve koftecileri efsanedirManisayı ben sevmedim şu meşhur dağınıza Çıkmaya çalışmıştıkama merkezdeki güllü ismi olan köfteci ve aşağıdaki esnaf lokantasın daki yemekleri unutamam
25 yaş üstü bekar bayanlar mıydı. Yoksa yılbaşında hala bekar olanlar mıydı öyle bir şeyNeydi o topiğin adı
Sor söyleyeyimHiç çaktırmadan bakacaktım yakalandım böyle tadı çıkmıyor
Speedy vardı birde orada25 yaş üstü bekar bayanlar mıydı. Yoksa yılbaşında hala bekar olanlar mıydı öyle bir şey
Gülçiöek mi gül cemal mi öyle birşey Di adı çok meşhurmuş filan öylede demişlerdi.ben severim canim memleketimi dedigin kofteciyi bilmiyorum ama garaj yani esnaf lokantasi ve koftecileri efsanedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?