Ölümüne Geyik Topiği :-))

Offff zaten hep ya erken gelirim ya geç kalırım..:59: .hayatımdada böyledir.:61:

Günün konusu varmıydı.. Serbestmi takılıyozzz.. :64: :64::64::64:
Bu gün azbiraz sitiressliydimmm... Biraz moral bulmaya geldim... :54: :54:

Offff zaten hep ya erken gelirim ya geç kalırım..:59: .hayatımdada böyledir.:61:

Günün konusu varmıydı.. Serbestmi takılıyozzz.. :64: :64::64::64:
Bu gün azbiraz sitiressliydimmm... Biraz moral bulmaya geldim... :54: :54:

konumuz yok şekerim kafana göre takılmaca var nolduki moralin bozuk

bunu hevuka ayriyetten sorcam zaten,bi kaç kere daha denk geldim bööle.hani tamam adamın uyumasını bekliyor da,kendisi o saate kadar nası uyuyakalmıyor uyuyom numarası yaparak???

:1: numara yapmıyorumki ama ben uyuyamıyorum ona sarıyorum uyuyamayınca onu uyandırmamak için kalkıyorum pc açıyorum oturuyorum..Obazen uyanıyo yinemi kaçtın diyip :4: tutuğu gibi yatağa...

hakkat eneteresan bişiy ben kafamı bazen yastıkla buluşmaya 5 sn kala hatta abartıp buluşmadan bile uyuyorum yamuk umuk boynum bi tarafta gövdem bitarafta eşim:53: böle bakıyor bana başım ayrı yerde gövdem ayrı yerde nasıl uyyuyor bu kadın diye

:59: benim bebem yokki gün içinde arkadaşlar geliyo yemek yiyoz oturuyoz iş desen kirlenmiyo ev 3 günde bir süpürüp siliyom gündüz yatıyorum biri kaldırana kadar..Ya yanlışlıkla zil çalar yada apartmanda 3 arkadaşım var beraber olalım diye aynı apartmana toplandık onlar gelir biri gelir illaki yada kociş ısrarla arayıp uyandırır kimse gelmezse 5 te filan kalktığım oluyo yorulmuyorum yani..Çok hassasım herşey kafama takılıyo başka kişiler burda okudugum hikayeler filan hayaata karşılaştığım dramatik şeyler oturup ağlıyorum uyuyamayınca gece..2 gün önce arkadaşımın misafiri vardı yemek hazırlıyoduk birlikte elini kesti hastanede dikiş atıldı parayı öderken kasaya bi adam kasaya yanaştı karısı dogum yapmış kart verdi limit yok sesiz sedasız geri çekildi boynu bükük benimde yoktu keşke eşime diyip geri dönseydim naaptı diye düşünmekten 2 gecedir uyayamıyorum ağlıyorum eşimde biliyo öyle oldugunu kendi halime bıraktı.. :1:

:59: benim bebem yokki gün içinde arkadaşlar geliyo yemek yiyoz oturuyoz iş desen kirlenmiyo ev 3 günde bir süpürüp siliyom gündüz yatıyorum biri kaldırana kadar..Ya yanlışlıkla zil çalar yada apartmanda 3 arkadaşım var beraber olalım diye aynı apartmana toplandık onlar gelir biri gelir illaki yada kociş ısrarla arayıp uyandırır kimse gelmezse 5 te filan kalktığım oluyo yorulmuyorum yani..Çok hassasım herşey kafama takılıyo başka kişiler burda okudugum hikayeler filan hayaata karşılaştığım dramatik şeyler oturup ağlıyorum uyuyamayınca gece..2 gün önce arkadaşımın misafiri vardı yemek hazırlıyoduk birlikte elini kesti hastanede dikiş atıldı parayı öderken kasaya bi adam kasaya yanaştı karısı dogum yapmış kart verdi limit yok sesiz sedasız geri çekildi boynu bükük benimde yoktu keşke eşime diyip geri dönseydim naaptı diye düşünmekten 2 gecedir uyayamıyorum ağlıyorum eşimde biliyo öyle oldugunu kendi halime bıraktı.. :1:

Canım bende aynı senin gibi hassasım...O yüzde evde haber maber izlemem. izlediğim şeyleri günlerce takarım kafama ,üzülürüm..
Dünden beri mesela çelik kapılardan nefret ediyomm....

oy kıyamam sana ben ya bende duygusalımdır hemen etkilenirim.ama gün içinde yorulduğumdan akşama ağzım acık uyuyorum

Back
X