Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
![]()
uyuttum yine benimkini kaçtım hehheheheh kızlar burdamısınız flocke burdaydı şimdi kaybolmuş olsun elmi ile sveedy var... EEE kızlar anlatın bakem...
burdayım kız!nireye getcem?arada bi genele bakıp dönüyom.bak ne diicem, sen bu kadar eziyet çekceene eczaneye gidip eter alsana?!:26:dök bi pamuğa koklat adama,uyusun bebekler gibi...![]()
![]()
![]()
uyuttum yine benimkini kaçtım hehheheheh kızlar burdamısınız flocke burdaydı şimdi kaybolmuş olsun elmi ile sveedy var... EEE kızlar anlatın bakem...
iyi akşamlar parolam,ne ettin,gün boyu yoktun?herkese iyi aksamlaar
bizimkinin halleri işte...ben de sadece bugünlük olmasını umuyorum.ama aklıma takılmıyor değil,5 yaşında kendisi,'acaba daha ne kadar sınırlarımı zorlayabilirim' dönemine mi girdi?oğlumdan antremanlıyım.çocukların bööle dönem dönem tuhaflıkları oluyo.öyleyse eğer yarın akşam kendini belli eder
![]()
![]()
![]()
Ay kızlar bugün bi yaşıma daha girdim oldum 27![]()
bu çocuklar nekadar çakal beee dün anlattığım mevzu vardı ya 1 yaşında uyuz bebek kasıldı korkuttu diye annesi hastaneye götürdü bugün aradım 11 de filan doktor demişki istediğini yaptırmak için kendini kasıyo sakın panik yapma elde etmiş olur istediğini kucagına al tamam geçti sakin ol ama yapamazsın o yasak demen lazım demiş sizi kullanıyo başarmışta hayırda kararlı olursan yüz vermezsen bununda işe yaramadığını anlar artık yapmaz demiş ...ŞOK OLDUM
![]()
herkese iyi aksamlaar
kiz sen kocani mi uyutup kaciyon bende zannettim cocugunu felan![]()
uyku ilaci vermedin demi hevuk![]()
bu iki haftada 4 kilo demek hevuk-can tikkatli ol,ondan sonra durduramazsın bak...ee sen kızları gazoz verip kandırıyon bende kocamı uyutup kaçıyom![]()
flocke etere gerek yokki yastığa kafayı koyar koymaz gidiuo zaten
Napıyıım ya ama uyuyamıyorum saatlerce yatakta dönmektense kalkıp oyalanıyorum
kilo almaya çalışıyorum hem gece yemek yiyorum bolca 48 kiloydum 2 haftada 52 oldum![]()
Çok mutluyum iskelet gibiydim boyum 170 48 kiloyla..
iyi akşamlar parolam,ne ettin,gün boyu yoktun?
ya arkadaşlar sweedy çitten gitti herhal,ne gaz verirmişim beee:82:
evet su halsizlik meselesini nasil bertaraf ederim diye düsündüm ve attim kendimi carsiya:) simdi iyiyim
koca kis grip olma, sen gel baharin esiginde grip ol, benim hallerim iste
siz neler yaptiniz, arka sayfalara bi baktim da benim yegenimde 2,5 yasinda 9-10 gibi gidip uyur ama sonra ne yapar ne eder aciktim der annesini babasini kandirip ayaklandirir kalkar sonra uyur gecekusu
senin kücük flocke en azindan aciktim diyerek duygu sömürüsü yapmiyor
insan calisinca gercekten kafayi yastiga koyunca gidiyor hevuk.. su sira evde oldugum icin uyuyamiyorum, gün boyu evde ne kadar ugrassanda disari gibi olmuyor..disarinin kosturmacasi yetiyor insani yormaya