Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıslar sorun var anlayamıyom çok yavaş bende çıkıyorumm hepinize allah rahatlık versin öpüldünz şekerler....

tuğçem günaydın var mı bi gelişme?

vala flockem dün noldu. ben işten çıktım yanımda pat bir araba durdu,benimki. bu taraftan geçiyormuş eve bırakcak kadar hukukumuz vardır dimi dedi. ben de konuşcaz sanıyordum. işte günlük sorular sordu.nasıl geçti,günün yoğun muydun v.s gibisinden. sonra tam evin önüne geldik. seni çok seviyorum dedi kendine iyi bak mutlu ol dedi. üzgündüm zaten ağlamamak için indim hemen arabadan hala ayrıyız. napmaya çalıştı onu çözemedim:44:

günaydın sweedy.......baktım da düne ne konuştunuz diye,oğlan ne etmiş senin ööle?halı filan battı mı?

pek bişi konuşamadık yaf bağlantılarında sorun yaşıyorlardı arkadaşla
boddi yeni keşifler içinde topraklar etrafa saçıldı gece gece süpürge tuttum en sesizden komşu rahatsız olmasın diyerekten

kızım ben sana dimedim mi barışacaksınız yalnız hangi konuda tartıştınız sız

eşek gibi seviyo işte,eşekliğine barışamıyo sadece.gene gelcek görürsün...gurur kırıcı bi şekilde ayrılmadıysa senden sen de ona bi mesaj at aklıma düştün merhaba diim dedim gibilerinden....

kızım ben sana dimedim mi barışacaksınız yalnız hangi konuda tartıştınız sız

burcum barışmadık ki . bakalım belki bir kaç gün sonra arar inşallah. çok öenmli bir konu değil de msjlarımı görmüştü. ben bir şeyi anlatırken atlamışım,yalan söylemişim,mantıklı konusmamısım ondan .(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…