gidelim bencede oğlum huysuzlandı zaten uyutmaya çalışıcam afiyet olsun gecen ii olsun
günaydın sweedy.......baktım da düne ne konuştunuz diye,oğlan ne etmiş senin ööle?halı filan battı mı?günaydınlarrrrrrrrrrrrr h.g patron ve burcum
tuğçem günaydın var mı bi gelişme?
günaydın sweedy.......baktım da düne ne konuştunuz diye,oğlan ne etmiş senin ööle?halı filan battı mı?
kızım ben sana dimedim mi barışacaksınız yalnız hangi konuda tartıştınız sızvala flockem dün noldu. ben işten çıktım yanımda pat bir araba durdu,benimki. bu taraftan geçiyormuş eve bırakcak kadar hukukumuz vardır dimi dedi. ben de konuşcaz sanıyordum. işte günlük sorular sordu.nasıl geçti,günün yoğun muydun v.s gibisinden. sonra tam evin önüne geldik. seni çok seviyorum dedi kendine iyi bak mutlu ol dedi. üzgündüm zaten ağlamamak için indim hemen arabadan hala ayrıyız. napmaya çalıştı onu çözemedim:44:
flockem gelişmeyi bırakda o fotoğraflardan bende ıstoyom hemde hemen
eşek gibi seviyo işte,eşekliğine barışamıyo sadece.gene gelcek görürsün...gurur kırıcı bi şekilde ayrılmadıysa senden sen de ona bi mesaj at aklıma düştün merhaba diim dedim gibilerinden....vala flockem dün noldu. ben işten çıktım yanımda pat bir araba durdu,benimki. bu taraftan geçiyormuş eve bırakcak kadar hukukumuz vardır dimi dedi. ben de konuşcaz sanıyordum. işte günlük sorular sordu.nasıl geçti,günün yoğun muydun v.s gibisinden. sonra tam evin önüne geldik. seni çok seviyorum dedi kendine iyi bak mutlu ol dedi. üzgündüm zaten ağlamamak için indim hemen arabadan hala ayrıyız. napmaya çalıştı onu çözemedim:44:
ha gulüm ne diyon?flockemmmmm sana diyommmmm
kızım ben sana dimedim mi barışacaksınız yalnız hangi konuda tartıştınız sız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?