hadi beynel-can tuğçem hadiin gari
3 satlik uykuyla ayaktayım ben oynamasam :44:
efferim kıs ben de bunu diyodum...bi tene daha var çorabımın teki kayıp amaney diye,biliyon mu onu,geçen radyoda duydum koptum...Develer katar katar
Zinciri suya batar
Bu zamane kızları
Evlenmeye can atar
Hele dadaş hoş musan
Dolu musan boş musan
Ayakların yan basir
Yoksa sen serhoş musan
Bu derenin uzuni
Kıramadım buzuni
Aldım dadaş kızıni
Çekemedim nazıni
Hele dadaş hoş musan
Dolu musan boş musan
Ayakların yan basir
Yoksa sen serhoş musan
çok bilem biz o kadar bile uyumuyos dimi sweedy?3 satlik uykuyla ayaktayım ben oynamasam :44:
çok bilem biz o kadar bile uyumuyos dimi sweedy?
hayda bre,koyun apaçiyi....şööle ortaya gel burcuflockemmmm sana didiğimi duudun muuuu bide apaçi koyunnnn oynıyakkkk
biz o boyutu da geçtikben şahsen köfte oluyom artık...günlük ortalama 5 saatlik uykuyla kalıyordum ama sanırım yaşlandım artık 7 satten az oldumu mal gibin oluyom
hayda bre,koyun apaçiyi....şööle ortaya gel burcu
haklısın valla du bende kıvıriyim o zamanaaaaa bugün cuma mıydıben günleri bile saymıyormusum vala yarın işin son günü amaninnn bir de benimki arasa bir dötürcem sormayın
evet evet evetçok bilem biz o kadar bile uyumuyos dimi sweedy?
efferim kıs ben de bunu diyodum...bi tene daha var çorabımın teki kayıp amaney diye,biliyon mu onu,geçen radyoda duydum koptum...
biz o boyutu da geçtikben şahsen köfte oluyom artık...
hadi kıvırın hadi kıvırın hadi kıvırın...mandalina....limonatanla köşeye çekilme sen de gelapaçi dansınızı dört gözlen bekliyorum
haklısın valla du bende kıvıriyim o zaman
ben kaç mesleği birden yapıyom biliyon mu?aşçılık,dadılık animatör,hemşirelik,psikolog,garsonluk,bulaşıkçılık,temizlikçi,ekonomi bakanlığı u-huuu saymakla bitmez,üstelik mesai bitimi hafta sonu sigorta ve maaş da yok...bir makale okumuştum en zor meslek annelik. Çalışan bayanlardan ziyade annelerin devamlı düşünmelerinden dolayı herkesten daha çok yoruluyormuş. Eşine havanı atarsın ben senden daha fazla kullanıyorum kafamı diye
hadi kıvırın hadi kıvırın hadi kıvırın...mandalina....limonatanla köşeye çekilme sen de gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?