Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işlerim yoğunlaştı biraz flockem dun it gibi dolandım durdum soğukda poldan gölek aldım pasta aldım pizza söledim ole geçti işte
kızım bu kapuska nerden çıktı anlamadım gittiKapuska bu akşamamı kaldı yani..![]()
![]()
kızım bu kapuska nerden çıktı anlamadım gitti
içime doğmuştu demiştim daha doğrusu bu gibi dururmlar hep bu kapıya çıkar denedim biliyorumamaaa burcumm çok özlemiştim yaaao da beni çok özlemiş hemen sarıldı gider gitmez hiç bir şey konusmadık bile seni çok özledim çok seviyorum seni dedi barıstık
![]()
ne yazdığınıda biiyorum canım mrek ettme ben cok uzuldum sende uzul falan filannn neyse kendinbilirsin senin hayatın üzlmeni hiç istemem zaten burda ilk gunden beri dönecek diyorduk zaten ama işte nebiliyim bana pek guven vermedi açıkcası
içime doğmuştu demiştim daha doğrusu bu gibi dururmlar hep bu kapıya çıkar denedim biliyorumAllah sonunu getirsin tuçem
Aminn sweedym aminn inşallahsen neler yapıyon herkes gitti gene
![]()
ben hiç sevmemmm kapuskayıburcum kapuska nerden cıktı bilmiorum ama öle söylediler ya canım çekti![]()
nolsun işte bebeyle ve evle uğraş dur monoton bir hayat he herkes gitmiş karşılaşamadık bugünAminn sweedym aminn inşallahsen neler yapıyon herkes gitti gene
![]()
![]()
swedym oğlusun napıyo pek tatlı kısssiçime doğmuştu demiştim daha doğrusu bu gibi dururmlar hep bu kapıya çıkar denedim biliyorumAllah sonunu getirsin tuçem
evet burcum sana katiliiim![]()
ben hiç sevmemmm kapuskayı
nörüüüm kızzz bildiğin gibi iştteee çok yaorgunum eve gidip yatıcam biraz dun çok yorulmuşum dısardanördün burcum?![]()
nörüüüm kızzz bildiğin gibi iştteee çok yaorgunum eve gidip yatıcam biraz dun çok yorulmuşum dısarda
yok be mesai bitince nereye gidiyon hemengez gez ayak tabanların şişti zaar evde de misafirle haşır neşir gece de kocaylahemen mi getçen ?
![]()
yok be mesai bitince nereye gidiyon hemen
hatunlar napıyosunuzzz bakemmm
benim ollan hasta evde küçük mızmızlanıyo bide üstüne misafir gelecek hazırlık yapıyom ama yinede size bakmadan duramıyom aklım burda kaç gündür gelemedimde ... eh bi gün daha idare edecez artıkın.. erken giderse misafirlerim gelirim belkim hadi öptüm hepiciniziii....![]()
belli bi zaman sonra sıkıyo be tuçe farklı bişiler istiyo insansweedyım vala bende evde oturmayı cok seviyorum. evde vakit geçireyim,yemek yapayım,kahvemi sigaramı alıp tv izleyeyim bayılıyorum![]()
hatunlar napıyosunuzzz bakemmm
benim ollan hasta evde küçük mızmızlanıyo bide üstüne misafir gelecek hazırlık yapıyom ama yinede size bakmadan duramıyom aklım burda kaç gündür gelemedimde ... eh bi gün daha idare edecez artıkın.. erken giderse misafirlerim gelirim belkim hadi öptüm hepiciniziii....![]()