• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

işlerim yoğunlaştı biraz flockem dun it gibi dolandım durdum soğukda poldan gölek aldım pasta aldım pizza söledim ole geçti işte

amaaa burcumm çok özlemiştim yaaa:27: o da beni çok özlemiş hemen sarıldı gider gitmez hiç bir şey konusmadık bile seni çok özledim çok seviyorum seni dedi barıstık:64::64:
içime doğmuştu demiştim daha doğrusu bu gibi dururmlar hep bu kapıya çıkar denedim biliyorum:9: Allah sonunu getirsin tuçem;)
ne yazdığınıda biiyorum canım mrek ettme ben cok uzuldum sende uzul falan filannn neyse kendinbilirsin senin hayatın üzlmeni hiç istemem zaten burda ilk gunden beri dönecek diyorduk zaten ama işte nebiliyim bana pek guven vermedi açıkcası

evet burcum sana katiliiim:42:

Son düzenleme:
nörüüüm kızzz bildiğin gibi iştteee çok yaorgunum eve gidip yatıcam biraz dun çok yorulmuşum dısarda

gez gez ayak tabanların şişti zaar evde de misafirle haşır neşir gece de kocayla :51: hemen mi getçen ?:5:

sweedyım vala bende evde oturmayı cok seviyorum. evde vakit geçireyim,yemek yapayım,kahvemi sigaramı alıp tv izleyeyim bayılıyorum:9::9::9:

hatunlar napıyosunuzzz bakemmm:3:
benim ollan hasta evde küçük mızmızlanıyo bide üstüne misafir gelecek hazırlık yapıyom ama yinede size bakmadan duramıyom aklım burda kaç gündür gelemedimde ... eh bi gün daha idare edecez artıkın.. erken giderse misafirlerim gelirim belkim hadi öptüm hepiciniziii....:54:

benim ollan hasta evde küçük mızmızlanıyo bide üstüne misafir gelecek hazırlık yapıyom ama yinede size bakmadan duramıyom aklım burda kaç gündür gelemedimde ... eh bi gün daha idare edecez artıkın.. erken giderse misafirlerim gelirim belkim hadi öptüm hepiciniziii....:54:

kelebeğim çok çok geçmiş olsun yerim onları ben:70: hadi kolay gelsin,atlat misafirleri de gel buraya unutma he:6:

sweedyım vala bende evde oturmayı cok seviyorum. evde vakit geçireyim,yemek yapayım,kahvemi sigaramı alıp tv izleyeyim bayılıyorum:9::9::9:
belli bi zaman sonra sıkıyo be tuçe farklı bişiler istiyo insan:27:

çok geçmiş olsun kelebaam kolaygele:89:

Back
X