• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

şimdi bir patlıcan közlemesi olcekti, nasıl güzel yerdim:56::27::27:

hoooff, olmiy olmiy tuzlu o, tam tersi lazım bana, sanırım kan şekerim düştü, şimdi kim ofisten çıkacak da, markete gidecek de, browni intense alacak da ohhhooo:97:

Ahh canımmm kıyamam ben sana yaaa bu öğlen ne yicen peki..

ben bu sbah fazla kaçırdım sanırım 2 simit yedim dün diyete başlayacadım gari...:27: :27:

ohhhh bir de bana diyon yeme gari diye:63: yarın eti form yencekk o kadar:9::9:
bizeee bizeee:59:

hee...herkese yetcek kadar var valla dün gece esiverdi yaptım hemencik...

ohhh olsaydı güzel giderdi vala flockem

flocke 'Başınızdan geçen ilginç kazalar' bulamadım yaww

arkidişler ben yemeğe gidiyorum görüşürz.... öptüm sizlerii:54: :54:

selam kızlar ben geldim kaç gündür hayat beni buralara pek sürüklemedi anca düştüm :27::27::27:

nirelerdesin sen?

hafta sonu annemi yolcu ettim istanbula gittim biraz fazla zıplamışım pimim bozuldu pazartesi yoğun iş temposu vardı dün pimimi tamire götürdüm dün yoktum bütün işler birikmiş sabah müdürle kavga ettim kovdum odadan onu ancak şimdi gelebildim

hafta sonu annemi yolcu ettim istanbula gittim biraz fazla zıplamışım pimim bozuldu pazartesi yoğun iş temposu vardı dün pimimi tamire götürdüm dün yoktum bütün işler birikmiş sabah müdürle kavga ettim kovdum odadan onu ancak şimdi gelebildim
du bi dakka,sen mi müdürü kovdun odadan?kıs bumerang gibi dönüp o da seni kovmasın sonna...

Back
X