• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

her gün 3 tanesi anca keser heralde :9::9:

:9::9::9::9: tatlıcıyı da bulalım. :27: olmadı ben hep evde olayım yemek yapam size işe giteyim siz beni maaşa baglayın:27::27::27:

olur ayda 50 kuruş benden 5 yılda zam yapmam :27::27::27:
two ben bu cimrilikle büyük patron olurum he

beni kimse görmüyomu ya ben nasıl konu açabilirim diyorum kimse cvp vermiyo:59:

gördüm canım gördüm sımdı:27: neyle ılgılı konu açmak istiyorsan o bölüme gir sol üstte yeni konu aç yazar oraya gir yaz konun açılmıs olur canım benim:70:

beni kimse görmüyomu ya ben nasıl konu açabilirim diyorum kimse cvp vermiyo:59:

şöyle arkadaşımhangi konu başlıklı konu açmak istiyorsan konunun içine giriyorum

atıyorum geyikse geyiğin, güzelikse güzelliğin, sonra alt ata insanların açtığı konuları göreceksin ve onları üstüde yeni konu aç diye kırmızı bir buton var tıklıyorsun ve açıyorsun..

ok bebiş...:66:

bende açım flocke şu keklerden yollasada yesek yanındada kahve ohhhh missss gibi

doğru vala :9::9::9:

anamm mandalinam naptınnn :53: 50 kurusla ben naparım,acımasız patron:63::27::27:

şiştt sendikan da yok bak grev filan düşünme işçisin sen işçi kal (Rahmerli cem karaca)
:27::27:

yeter yeter onu bulamayanlar da var:60: otur şükret

dimi yaaa suu two da çok şey istiyor bozdurup bozdurup harcasın ayyy çokmu verdim acaba indirimmi yapsam vergi filan diyip kesintiye tabimi tutsam :27::27:

ben beynelin altına veya ustune oturmam çok cimri baksana doğal gazı bilem yakmaz dondurur beni ben orta katı istiyom

şiştt sendikan da yok bak grev filan düşünme işçisin sen işçi kal (Rahmerli cem karaca)

dimi yaaa suu two da çok şey istiyor bozdurup bozdurup harcasın ayyy çokmu verdim acaba indirimmi yapsam vergi filan diyip kesintiye tabimi tutsam :27::27:

mandalinammm hem sigortasız işçi çalıstırın hem maaşımı tam yatırmayın hem paamı kesin:59::59: istifa ederim uleynnnnn:27::27::27:

poff selilütüm var su avon kremleri işe yarar mı ya hiç denemedim emme:59: kurtulmak istiom bunlardan kilo alınca çıktılar:43:

mandalinammm hem sigortasız işçi çalıstırın hem maaşımı tam yatırmayın hem paamı kesin:59::59: istifa ederim uleynnnnn:27::27::27:

aaaaa olmuyor ama anlaşıp bozmak caymak :27:

olmaz sen gönüllü istedin bu işi istifa edemezsin nayırrrrrrrrr

:9::9::9: sen benim üstüme taşın kuzucum. ben sıcaga bayılıyorum,sen de hamam gibi oturursun evde:27::27::27:

two sen doğal gaz açma parası da istersin :27:

Back
X