sen ona 1 tl ver kendisi yapsınnnn ya da sussun dimi yani ölecek pintilikten bunun ebinde kobraa var kobraaaburcum mandalinam bana aylık 50 kurus veriyor maaşım 50 kurus
sen ona 1 tl ver kendisi yapsınnnn ya da sussun dimi yani ölecek pintilikten bunun ebinde kobraa var kobraaa
kalkın kıı hadi sbah sporu yapakkk herkesler seksüü sortunu atletını giysinnn spora başlıyak
burcu bunak diye kime dedin sen bende üstüme aldım twoda üstüne almış ne mereklıyız two bunamaya
sen ona 1 tl ver kendisi yapsınnnn ya da sussun dimi yani ölecek pintilikten bunun ebinde kobraa var kobraaa
kalkın kıı hadi sbah sporu yapakkk herkesler seksüü sortunu atletını giysinnn spora başlıyak
tuğceye didimmmmburcu bunak diye kime dedin sen bende üstüme aldım twoda üstüne almış ne mereklıyız two bunamaya
sen zati o koca dötünü kaldırma hiççç yerinden bu pintilikten kılo da vermez ayyyykobra değil canım son model kefenim var bol cepli modern kefen
siz başlayın ben izleyim izlerken kahvaltı yapam arada laf atam size
bu aralar her şeyi unutuom mandalinam.
geliyonuzmu sporaaaaa ben leoparlııı dantelli atletimi gitdim atınada boxerımı giydim siyah parlakk bekliyorum
vay mandalinama bak sen kabuklarından bi sıyrıldı pir sıyrıldı gel olur ollma mı heçççcanım burcuya bakma sen kesin büyü yapmıştıraman burcu duymasın
kırmızı parlak tanga ve ten rengi çorap üstüne siyah dantel büstiyer olurmu
sen zati o koca dötünü kaldırma hiççç yerinden bu pintilikten kılo da vermez ayyyy
hadi tuceeee bekliyommmmm
bu ustunu giymeyi unutmuş bu seferdeeeyettimmm burcummmben de fuşya rengi şotumu giydim geldim burcumm
vay mandalinama bak sen kabuklarından bi sıyrıldı pir sıyrıldı gel olur ollma mı heççç
yettimmm burcummmben de fuşya rengi şotumu giydim geldim burcumm
bu ustunu giymeyi unutmuş bu seferdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?