Ölümüne Geyik Topiği :-))

kendisi deli oldugu icin herkesi sindirmis.

birsuru terbiyesizlikleri oldu

kayinpeder hep aman kizim sen olgunsun akillisin o deli huysyz napim disari mi atim idare et deyip durdu cok yuz verdi.kaynanam ve bizlere yapmadigini birakmadi.

gece gelmesinin sebebi

ogluma d gunu yapacaktim.

e yalnizim bebis gec uyuyor e is hic bitmiyor.gece makinaya bulasik attim.aygazi sildim mesaj atti az sessiz ol.sinirlendim ama cvp vermedim.buarada esim de gece vardiyasinda.

5 dk sonra asagi indi beni dovecekmis hep ses yapiyormusum.bir ittirdi basimi duvara carpiyordum.

bi suru hakaret kapiyi vurmalar.esi geldi topladi.

o denli terbiyesiz iste.bebegi yok calismiyor.butun isi kaynanam yapiyordu evde hizmetci gibi.tamam rahatsiz olmustir belki

ama insan gibi soyleyebilirdi.kaldiki hemen hemen her gece

sat 2 3lerde onlarin kavga sesiyle uyaniyordum

aman ole iste...

kayinpeder hep aman kizim sen olgunsun akillisin o deli huysyz napim disari mi atim idare et deyip durdu cok yuz verdi.kaynanam ve bizlere yapmadigini birakmadi.

gece gelmesinin sebebi

e yalnizim bebis gec uyuyor e is hic bitmiyor.gece makinaya bulasik attim.aygazi sildim mesaj atti az sessiz ol.sinirlendim ama cvp vermedim.buarada esim de gece vardiyasinda.

5 dk sonra asagi indi beni dovecekmis hep ses yapiyormusum.bir ittirdi basimi duvara carpiyordum.

o denli terbiyesiz iste.bebegi yok calismiyor.butun isi kaynanam yapiyordu evde hizmetci gibi.tamam rahatsiz olmustir belki

aman ole iste...
valla çekilcek dert değilmiş bu da be...şimdi ayrısınız herhal....

yettim gari bebiğim8.ayından gün alıyor doktorada kanamam oldu geçen ay ria taktırmıştım onun için gidecektim ama gidemicem

-aşkım, sence bebeğimiz kime benzeyecek,bana mı yoksam sana mı?
-ne fark eder hatun hepimiz aynıyız zati,mavi gözlü ve sarışın doğmadığı sürece sorun yok...:60:

:60::60::60::60:

ya flockem bilmem bilirmisin geçen sene miydi neydi ayşenur yazıcının bi programına bi kadın bağlanmıştı yurtdışından çocuk evlat edinmişler japondu çocuk ya da çinli fark etmez kadın türk bi köyde yaşıyo iş için gitmişler çocukları olmayınca evlat edinmişler utanıp ailelerine söleyememişelr yazın diyo köye gidecez ama çocuk çirkin gözler çekik be ne etcem anlaycaklar benim olmadığımı çok sinirim bozuk evde güzel yimekler mamalar hazırlayon yemeyo evde böcük gördü dik dik bakıyo bakma deyon anlamyo böcükleri yakalıyp yiycek diye korkuyon çok pis bakıyo ya yersen ben tiksinirim diyordu ay öldüm gülmekten okan bayülgenin programın da göstermişlerdi internetten bi izle valla koparsın

ya flockem bilmem bilirmisin geçen sene miydi neydi ayşenur yazıcının bi programına bi kadın bağlanmıştı yurtdışından çocuk evlat edinmişler japondu çocuk ya da çinli fark etmez kadın türk bi köyde yaşıyo iş için gitmişler çocukları olmayınca evlat edinmişler utanıp ailelerine söleyememişelr yazın diyo köye gidecez ama çocuk çirkin gözler çekik be ne etcem anlaycaklar benim olmadığımı çok sinirim bozuk evde güzel yimekler mamalar hazırlayon yemeyo evde böcük gördü dik dik bakıyo bakma deyon anlamyo böcükleri yakalıyp yiycek diye korkuyon çok pis bakıyo ya yersen ben tiksinirim diyordu ay öldüm gülmekten okan bayülgenin programın da göstermişlerdi internetten bi izle valla koparsın

zuhaaaaaaa:60:anam bizdede bi çekiklik durumu var biara soy ağacımızı çıkarmayı bile düşündüydüm

ben bunu nası kaçırmışım yaa:1:.bakıveriim ona ben.

bir de diyoduki türkçe niniler söyleyom anlamayo bön bön suratıma bakıyo 2 japonca bişiyler diyon başlıyo sırtmaya sinir oluyom diyodu kesin izle bak

Son düzenleme:
ah ben nekadar sabirliyim flocke

dogmamis cocuguma beddua bile eti bu insan

cektim vallaha

ama suc onda degilki ona bukadar yuz veren kayinpederde

ve karisini susturamayan kaynimda.

ben bunlari yapacam.esim beni napardi acaba,gerci kisiligime ters asla yapmam da.suanda ismini duyunca bile nefret ediyorum.

evet kiraya tasindi gitti

kaynanam da kurtardi bende...

zuhaaaaaaa:60:anam bizdede bi çekiklik durumu var biara soy ağacımızı çıkarmayı bile düşündüydüm
müsebbibi cengizhan ise, bi sonuca varamazsın bence...:9: ki kuvvetle muhtemel ööledir, çünkü sen iç anadoludasın.

ah ben nekadar sabirliyim flocke

dogmamis cocuguma beddua bile eti bu insan

cektim vallaha

ama suc onda degilki ona bukadar yuz veren kayinpederde

ve karisini susturamayan kaynimda.

ben bunlari yapacam.esim beni napardi acaba,gerci kisiligime ters asla yapmam da.suanda ismini duyunca bile nefret ediyorum.

evet kiraya tasindi gitti

kaynanam da kurtardi bende...

vayyy bacımm bu ne ya böle şikayet et bişey falan yapar sana kimse yokken Allah korusun
bence tlfon et onu mazhar osmana götürsünler....

Son düzenleme:
burcu ben seyretmistum cok guldum hatta simdi de cok guldum.okanda da cikti.ama ya sonra saka dediler bu olayi.yani isletmis aysenur hnmi diye.

cidden gercekmismi?

gece gelmesinin sebebi

aman ole iste...

seni ittirirken sen durdunmu yapışamadınmı saçına valla iyi sabırlısın
şükür kurtarmışsın yakayı

yettim gari bebiğim8.ayından gün alıyor doktorada kanamam oldu geçen ay ria taktırmıştım onun için gidecektim ama gidemicem

geçmiş olsun

anam bende onun hikayesini kadının kocası çinli hatundan bebek yapmış sonra karısına al evlatlık bu diye yutturmuş diye duymuştum programı izledim öyle birşey demiyor ama karadenizliydi hatun acayip anlatıyor kopmamak elde değil:66::60::60:

seni ittirirken sen durdunmu yapışamadınmı saçına valla iyi sabırlısın
şükür kurtarmışsın yakayı

geçmiş olsun

anam bende onun hikayesini kadının kocası çinli hatundan bebek yapmış sonra karısına al evlatlık bu diye yutturmuş diye duymuştum programı izledim öyle birşey demiyor ama karadenizliydi hatun acayip anlatıyor kopmamak elde değil:66::60::60:
ben zaten en çok böcük tarafına gülmüştüm okanda kadını korkuttu yiyecek tabi onlar böcek yer demişti kadın dime okan bey nolur ben naparım diyodu

yok yok diyor hem de okanın probramınada bağlamışlardı ordada dinledim internettende izledim çok koptum evet bide işin otarafı vardı kadından çocuk yapma tarafı ben onu atlamışım

Son düzenleme:
Back
X