bu ne mandalinam hüzüne bogdun bizi
olsun olsun işin ucunda fit olmak varsu gibim olsaydı ona da yaptırırdım
hehh su gibimde geldii koss suyum cabuk ustunu giy gel spor yapıozz
Ben geldim günaydın kızlarr, nasılsınız bu gün hava çokk güzel dışarda...
ben söylüyorum hee şarkıları yeni tarz yapıyorum
fit olun siz ter akıyor anam her yerinizden
su kaç kaç sabah sabah eziyet var burada yada yanıma gel çekirdek çitleyelim
hehh su gibimde geldii koss suyum cabuk ustunu giy gel spor yapıozz
uzan bakıyım yere dizlerini çek ama ayakrın kaldır karsı duvara baksın simdi nefes alll verrr eeller yanda nefes allll verrrr
hadi tuuu çek bakıyım cek bakyımmmm s0n 5-- 4--- 3--- 2--- 1---- simdi anı pozisyonda kal yanı basın bıraz yuarda ayaklar aynı eller ıkı yanda sımdı hızlı hızlı nefes alıpvercez sadece ellerimizi yukarı kaldırp ındıryoruz buna plateste sıkıştırma deniyoo
Gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak
sus bakyım mandalina bak spordan sonra senin umuğünü sıkar içerim haaaa
ben söylüyorum hee şarkıları yeni tarz yapıyorum
fit olun siz ter akıyor anam her yerinizden
su kaç kaç sabah sabah eziyet var burada yada yanıma gel çekirdek çitleyelim
hadi tuuu çek bakıyım cek bakyımmmm s0n 5-- 4--- 3--- 2--- 1---- simdi anı pozisyonda kal yanı basın bıraz yuarda ayaklar aynı eller ıkı yanda sımdı hızlı hızlı nefes alıpvercez sadece ellerimizi yukarı kaldırp ındıryoruz buna plateste sıkıştırma deniyoo
simdi uzan yere ve bacakları kaldır havaya birini kır karnına cek diğeri havada duz kalıyo ve o duz kalan bacagı yere indirip kaldırıyoz amaaa nefeslerş unutmuoruz hadi bakılmmmm
dahada kotusunu yaparım sana pipet takar canlı canlı içerim seniiisusarsam size şarkı söyleyemem
anaaa tehtid var buradaaa gaddarlıkda son nokta
çekirdek kilo yapıyor kuzu ben recim yapıyorum dün itibariyle dün akşam biraz kaçırsamda o zarar etmez.. hadi sende gel şeker.. yoksa benim spora ihtiyacım yok mu diyorsun yoksa..
Anam size yetişecem diye nefes hefese kaldım yawww
sinci diğer bacaga geciyoz hadi 8 kezzzz başla bayımmmmtememm bu hareketi sevdimm, bu güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?