Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi otur bakayım aca bacakları kollrı uzat one dogru esne 3 kezzz nefes al ver simdi yanlara dogru esne nefes all ver 3 kez ve diğer tarafa ve son olarak uzanabildiğin kadar arkaya esne 3 kez befes all verr nefes all verr ve fınshhh gidip dus alak barı hatunlar yada havuza ınıp yuzek
Radyo da çok güzel bir parça çalıyor sizlerle paylaşmak istedim..
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi Yanılırsam çık karşıma göster kendini Belki zamanla teker teker silinirler aklından Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman
çok dimi...![]()
![]()
simdi otur bakayım aca bacakları kollrı uzat one dogru esne 3 kezzz nefes al ver simdi yanlara dogru esne nefes all ver 3 kez ve diğer tarafa ve son olarak uzanabildiğin kadar arkaya esne 3 kez befes all verr nefes all verr ve fınshhh gidip dus alak barı hatunlar yada havuza ınıp yuzek
offfff sporun üstüne taze sıkılmıs portakal suyu ne iyi giderdimandalinam alsana bizee
![]()
evet sucuk güzel parça severimmmm bugunluk yıterrr kızlar bunlar gercek plates derslerinden aklımda kalanlardı uydurma degillll
suuu biz yumeye gidiyozz geliyon muuuu ama guzel bkini giyecez şöle kokoş olsun
korkma kız ben göz kulak olurum snageliyom geliyom gelmez miyimm benimde var kırmızı hemde kokoşunda ben biraz korkuyom sudan ama sizyanımdasınız ya korkmam artık..![]()
sagol burcummmhade havuza gidek birazdan bikinilerimi giyip gelek
mandalinam geliyon mu havuza
![]()
geliyom geliyom gelmez miyimm benimde var kırmızı hemde kokoşunda ben biraz korkuyom sudan ama sizyanımdasınız ya korkmam artık..![]()
evet sucuk güzel parça severimmmm bugunluk yıterrr kızlar bunlar gercek plates derslerinden aklımda kalanlardı uydurma degillll
sagol burcummmhade havuza gidek birazdan bikinilerimi giyip gelek
mandalinam geliyon mu havuza
![]()
artık gideyim azcık çalışayım![]()
oo platesede gittin demek peki faydasını gördün mü canım..
kızım mandalina neden geliyor yaww kız sporda yapmadı zaten..biz gidekk
korkma korkma egleniriz,sana denizyatagı da gotururuz. olmadı pilates topu verek sana![]()
artık gideyim azcık çalışayım![]()
ya fitnessı kaçırmışım ama bende havuza gelmek istiyoom:84: olmamıı burcum hayalim
bu arada herkeşlere günaydınlaaarrr![]()
ya fitnessı kaçırmışım ama bende havuza gelmek istiyoom:84: olmamıı burcum hayalim
gel ya benden izin var sana kalabalık daha eğlenceli olur kızzz
bu arada herkeşlere günaydınlaaarrr![]()
temem çalıscakmıs zatigelmiyor bizle,bari portakal suyunu alsaydık ondan
![]()