• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

okudum da işin içinden çıkamadım be burcum...bi de tam aklımı veremedim kusura bakma...beni adliyeden çağırdılar,hakim beni görmek istiyomuş...:18:b.k mu yedim acep ne ettim?durduk yerde ne alaka?niye ifademi alcak ki bu benim şimdi?

hayırdır inş. ????fatura neyim mii acep?

anemm kadın basımın etini yidi hayır nası anlatıyo hiç tanımadığı birine bunu 2 kutu ilaç içmiş bide adamın uğruna kızı varmış kocaman yazık değmez dedim bana dediki bak sana kocan ilgi göstermiyosa aldatıyordur dedi lönk diye şok oldum

deseydin ya şom ağzını bir daha açarsan seni de ben vururum :27::27::27:

okudum da işin içinden çıkamadım be burcum...bi de tam aklımı veremedim kusura bakma...beni adliyeden çağırdılar,hakim beni görmek istiyomuş...:18:b.k mu yedim acep ne ettim?durduk yerde ne alaka?niye ifademi alcak ki bu benim şimdi?
anemm korkma bu ev içindir başka nolcek kız yoksa sen bu işlerle uğraşırken seniz rezillik kıtabını mı gördüler ifade için çağrıyorlarr :60::60::60:

yalı davası olmasın hani in çık yaptığın adliyede:27:

kendinide öldürsün yaw hapishaneyi işgal etmesin boşuna eli değmişken bir temizlikte yapsın

:27:

yenii işe başlayan biri burcuyla samimiyeti bile olmayan kocasının onu aldattığını öldürme planı yaptığını yaptığını özetle ama fos bence öldürcek olsa söylemez :27::27:
adam evlenmezse sonu kotu kadın çıldırık bişey belli gözleri donudonuveriyo

hayırdır inş. ????fatura neyim mii acep?
yok yok ööle bişey değil,veraset faslıydı da abimin hayatta olduğunu kanıtlamam gerekiyordu,daha elime tek bi kağır bile geçmedi benim ifademi istiyo şincik...lan,yoksam benim hile filan mı kattığımı düşünüyo şincik?hak filan yemeye çalıştığımı yane???anam!ööleyse nası kanıtlicam ben kendimi şimdi?sıştım ben var ya!!!

yok yok ööle bişey değil,veraset faslıydı da abimin hayatta olduğunu kanıtlamam gerekiyordu,daha elime tek bi kağır bile geçmedi benim ifademi istiyo şincik...lan,yoksam benim hile filan mı kattığımı düşünüyo şincik?hak filan yemeye çalıştığımı yane???anam!ööleyse nası kanıtlicam ben kendimi şimdi?sıştım ben var ya!!!
hakimin yanında abinle 3 g den konusursun kimliğini felan gösterir korkma bişiy olmazzz:51:

len bide masya oturdu langırttı diye bu kelimeyi ettiii tövbe tövbeee

kalemin sivri ucuyla .. batırararak kalk şurdan diyerek bir yandan gözlerini pörtleterek üstüne doğru yürümelisin :27::27:

burcu eğer sen onu dinlediysen emin ol bu kadın artık sana kanka muhabbeti yapabilir seninle sohbet için gelip yanına oturur yani genelde böyle olur :27::27:

hakimin yanında abinle 3 g den konusursun kimliğini felan gösterir korkma bişiy olmazzz:51:
dua edin sadece burcum...gidiğim bi dolabıma bakiim ben...şööle kumaş pantolon filan giyim bari,belki görüntüme ok der de içeri tıkmaz beni...panik yaptım atağa da gelcek birazdan...

adam evlenmezse sonu kotu kadın çıldırık bişey belli gözleri donudonuveriyo

sende döndür gülüm

korkma flocke ya eksik evraktır ya hata yapmıştır tekrar yazacaktır falan filendır daha önce ifade vermediysen odur verdiysen yanlış yazmışlardır hata vardır

inşallah mandalinam inşallah...uzun zaman haber alamazsanız bilin ki mapustayım!:60:

allahım bi günüm de aksyonsuz geçsin nolur ya...ben de diğer ev hanımları gibi dantel yapiim sabah kuşaklarını takip ediim kahve içmelere gidiim...bu ne ya...bu ne!

kıs tesbih sallıom tesbih sallıom dedin de duydu herhal seni allah korusun gari evinde salla tesbihini

Son düzenleme:
kıs tesbih sallıom tesbih sallıom dedin de allah korusun gari evinde salla tesbihini
ben onu da yanıma aliim,lazım olcek mapusta....çekim gücü bööle bişey işte...salla tespihi bul hapiste kendini!

allahım bi günüm de aksyonsuz geçsin nolur ya...ben de diğer ev hanımları gibi dantel yapiim sabah kuşaklarını takip ediim kahve içmelere gidiim...bu ne ya...bu ne!
flocekem bak seni araştırıp rezillik kitabını duymuş olabilirler diyommm görmüyonmu:18:

hımmmm ben anlamam o işlerden de Allah yardımcın olsun patron

Back
X