• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

hade kurumasınnn gelin yiyek gızlrda gelince yesinnnn anneemmm lavaşlar hazır mı

ben de bişiler yicemm çok acıktım:62: öpüyorum canlarım:27:

ben de bişiler yicemm çok acıktım:62: öpüyorum canlarım:27:

afiyet olsun canım..

$untitled.webp

arkadaşlar bugün bilhassa yemeğe çıktım hemde bir saatten fazla yerime gelmedim ohhhhhh:64::66:

kelebkkk lavaşları yapmış mı kiii baktınız mııııı

yettim burcum lavaşlarda ayranlarda hazırrr hade yiyek gariii....

bu arada bende içebilirim artıkın ayran popuma bez koydummm :17: duydu herhal benim kırmızılar seni 2 gün öncesinden çıkıp geldiiii:30: ben rahat rahat yolculuk yapem die....

kafasına buradaki gibi vuriyim mi?:22::57::57:

arkadaşlar bugün bilhassa yemeğe çıktım hemde bir saatten fazla yerime gelmedim ohhhhhh:64::66:
vur vur beynelminelim ohh:9::9:

bu arada bende içebilirim artıkın ayran popuma bez koydummm :17: duydu herhal benim kırmızılar seni 2 gün öncesinden çıkıp geldiiii:30: ben rahat rahat yolculuk yapem die....
hosgelmişler o zaman kelebeğimm:9::9: iyi etmişinn:27:

olsun napak adada ped yok yanına yedek alaydınn yada flocke nin el yapımı pedleri var osana yapıverir yapraklardan

Back
X