• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet kızlar akaşm oluyi ufak ufak çalı cırpı toplamaya başlıyalım ateşimiz sonmesinnnn

hevukum tekerleri topla gel gezeriz salıncak yaparız kornayla direksiyonuda getir hatta koltuklarıda yok sen en iyisimi hepsini getir burda sökelimm:60:

Kız nasıl getiriyim brıııın bıııırrrrrrrrrrrrrrrrn yapıyo biraz gidip duruyo.. Kornayı getiriyim hee dogru valla aslında alıp eve getiriyim ben Eşime yannış yaptığında kornaya basar küfür ederim alışık nasılsa yadırgamaz kavga etmemiş oluruz...

Kız nasıl getiriyim brıııın bıııırrrrrrrrrrrrrrrrn yapıyo biraz gidip duruyo.. Kornayı getiriyim hee dogru valla aslında alıp eve getiriyim ben Eşime yannış yaptığında kornaya basar küfür ederim alışık nasılsa yadırgamaz kavga etmemiş oluruz...

süper fikirmiş :27::27::27::27:

kornaya basar çek kenara çek kenarra der kaş göz oynatırsınnn

uykummm geldiii:84::84::84: eve gitmek istiommm:84::84::27:

hhee bu arada önerileri bekliyorum akaşm yemeği içinnn

patatesli köfteeeee arkasına pilav önüne domates çorbası sağına ali nazik soluna cacık nasıl fikir bide laaahmaacunnnnn anam 1 haftadan beri canım çekioo yaaaa

hhee bu arada önerileri bekliyorum akaşm yemeği içinnn

Ben dün bezelye pilav yaptım bugün yemegim var..Benimde aklıma pek bişey gelmiyo yemek konusunda eşim çok yemek seçiyo..KIYMAK YAP YANINADA KAHVALTILIK ÇAY OHH MİSS..

Renkli yazı yazamıyorum

Son düzenleme:
Back
X