• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

ay ne güzel sanada doğum günü yapalım net tarih verde küçük mü evelendin sen?

26 haziranda.. :16: 19 da nisanlandim 20 de evlendim fransada yasiyorum 9 ay oldu geleli

Son düzenleme:
hatırlayamamış olabilirsin seninle çok konuşma fırsatımız olmadı ben kelebek29 un kardeşiyim :66::1:

ayyyy kelebaamın gardaşısın ha maruz gör beni evet pek muhabbetimiz olmamıştı senlen ondan olmalı tanıştığıma memnun oldum:71:

horanta palmiye ağaçlarının altına yattıp uyudular benide uyku tutmadı yakamozu seğrediyom şincik:82:

tralaaaaa traaaallaaaaaaa traalaaaaaa
yağmur çiseliyorrrrrr
burnumda toprak kokusu
odun ateşte çtırdıyor
kulağımda kuşların uğultusu
tralaaaa traallaaaaaaa:24:

2011e göre erken sayılır ama bence olgunsa 20de olabilir yoksa 23 engeç 25 tam ideal:40:

bencede bende evlendim bi ay sonra 21 imi doldurmuştum bazen düşünüyodum erkenmi evlendim diye ama kocamı iiki kaçırmamışım :66::69::16:

bencede bende evlendim bi ay sonra 21 imi doldurmuştum bazen düşünüyodum erkenmi evlendim diye ama kocamı iiki kaçırmamışım :66::69::16:

ay ne güzel genç genç evlemişiz bebişinizde olursa değmeyin keyfinize benim oğlumla aramda 23 yaş olacak ben 43ken o 23 olacak :46:

sweedy senin avatarın gibiyim şu an...offf ya off!

sweedy senin avatarın gibiyim şu an...offf ya off!

:26: :26:

flocke sana bir arkadasimin topigini tavsiye edecegim, orayi oku, biraz gülersin moralin düzelir
"esinize ilk ne zaman rezil oldunuz?" :1:

Back
X